Popular Post EmyFTW Posted April 26, 2017 Popular Post Posted April 26, 2017 (edited) .Adriano ma numesc, dar cred ca deja ma stiti, Sunt player pe RED va astept sa veniti, Staff-ul nostru este bine motivat, Nu ca pe alte servere un staff de rahat! In frunte cu Shad0w suntem o echipa, Orice s-ar intampla, hostul nu ne pica. Helperii sunt uniti, mereu pusi pe treaba, Alaturi de playeri, si de cine intreaba. Avem job-uri multe, unde sa lucrati, Unde nu sunt trolleri, fiindca sunt banati. Mafiotii sunt bine echipati, Cu deagle si m4, zici ca sunt codati. Multe factiuni unde sa aplici sunt, O sa joci pe Bugged, pana ajungi carunt! Bugged e serverul meu preferat, Aici din totdeauna eu am jucat. Eugen pe red, mereu se implica Cei ce fac manevre, de el le este frica! Chiar si haterii i-au dat subscriebe Nu poti sa nu-l urmaresti cand face live! Atunci cand e gift-box, te scoli de la birou, Mergi la magazin, si iei un paysafe nou. Iti bagi puncte premium, dusmanii se oftica, Orice donatie va fi bine venita! Daca ti-au placut versurile, un +1 O sa mai continui topic-ul ! Fiti pe faza Edited April 26, 2017 by .Adriano 10 Quote
Nosferathu Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Frumoase versuri cumetre, ai +1 de la mine. Quote
EmyFTW Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Frumoase versuri cumetre, ai +1 de la mine. Mersi ;) Quote
Iulian Andone Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) foarte tare, +1 Quote
EmyFTW Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) foarte tare, +1 Mersi :D Quote
EmyFTW Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 ai talent, bravo! Fain. tare băă mersi baietii, respect 1 Quote
Recommended Posts