Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Blex44

Varsta: 18.

Ore jucate: 1950.

Level: 50.

Vechime pe server: 1 an.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Blex44

Ce alte jocuri joci?: Zula si CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc samp si ies cu prietenii mei in oras sau la un fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Razvan , sunt din judetul Bacau si am inaltimea de 1,86 m. Sunt o fire calma, cu simtul umorului, glumet si descurcaret. Nu-mi place sa ma apuc de un lucru si sa nu-l duc pana la capat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In factiunea San Fierro Police Department fiind lider si avand 80 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, dar am iesit din motive personale.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan bine organizat cu membri buni si foarte seriosi si as dori sa fac si eu parte din el

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt o persoana prietenoasa, cu simt al umorului si cu cei 7 ani de acasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Maximovici, Laaurentiu, [].Andrey..[], Skinny, Vittoryo si multi altii.

cont cumparat daten morti mati

Nickname pe server (+ anterioare): Blex44

Varsta: 18.

Ore jucate: 1950.

Level: 50.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Blex44

Ce alte jocuri joci?: Zula si CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc samp si ies cu prietenii mei in oras sau la un fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Razvan , sunt din judetul Bacau si am inaltimea de 1,86 m. Sunt o fire calma, cu simtul umorului, glumet si descurcaret. Nu-mi place sa ma apuc de un lucru si sa nu-l duc pana la capat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In factiunea San Fierro Police Department fiind lider si avand 80 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, dar am iesit din motive personale.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan bine organizat cu membri buni si foarte seriosi si as dori sa fac si eu parte din el

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt o persoana prietenoasa, cu simt al umorului si cu cei 7 ani de acasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Maximovici, Laaurentiu, [].Andrey..[], Skinny, Vittoryo si multi altii.

cont cumparat daten morti mati

• Upvote 1
Posted
Nickname pe server (+ anterioare): Demon.[]

Varsta: 17

Ore jucate: 470

Level: 23 

Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.

Ce alte jocuri joci?: SA:MP numai.

Ai fost banat vreodata?: Nu an fost banat

Ce faci in timpul liber?: Ma joc la calculator, ies pe afara cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Hossam, sunt din judetul Bacau , am inaltimea de 1,70 m , momentan nu mai lucrez.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: a fost în days 39 Las Venturas Paramedic Department. 

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Cu cine te intelegi din clan?: TinroCker.[],Ipredator,Andrei,RobinHood,Hobbit.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] si-a creat aceasta reputatie imensa datorita jucatorilor foarte experimentati care ii ocupa locurile.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca este un clan foarte respectat pe acest server, unde gasesti playeri foarte de treaba, cu care poti purta o discutie.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew., LeBroff, Snake,ipredator,I.e.cris_Hedhili si multi altii
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Skowza

Varsta: 22 ani.

Ore jucate:870.

Level:37

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Skowza

Ce alte jocuri joci?:CS;GO, GTA V.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:Ies afara cu prieteni .

Descrie-te pe scurt:Sunt o fire prietenoasa, stiu sa ma integrez bine intr-un colectiv de oameni, fie la scoala sau intr-un joc. Nu-mi place sa ma dau batut din prima daca nu-mi ating scopul,eu continui sa incerc. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii sa jucam fotbal sau sa discutam diferite teme despre viata. Sunt o fire mai retrasa dar prietenoasa in acelasi timp, consider ca este bine sa respecti si sa fii respectat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am Din Grove Street rank 2 am 32 zile, check weeck primiti r3.

Ai mai fost in [A]?: Nu am fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Andrew,Florin,Skinny si Paco.

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan bine organizat cu membri buni si foarte seriosi.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece este un clan bine  organizat cu membrii de elita care se ajuta la bine si la greu. Are un staff foarte responsabil care ajuta membrii acestui  clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .cosmin , Snake , TinroCker.[], itzhammer , etc.

• Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Dan[], Daniel.69

Varsta: Am frumoasa varsta de 16 ani.

Ore jucate: 548.

Level: 25.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Dan[]

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, PAYDAY 2, Dota.

Ai fost banat vreodata?: Da, pe motiv inselatorie cand eram la inceput, acum nu o sa se mai repete.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc Footbal sau joc Samp.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sincer si prietenos. Un baiat cu capul pe umeri care isi pretuieste prietenii si iubeste sa lucreze in echipa. In timpul liber iubesc sa ma plimb impreuna cu prietenii sau familia. Pretuiesc oamenii sinceri si dispretuiesc minciuna. Sunt o persoana care se intelege cu fiecare si nu se va certa nici o data fara un motiv anume.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in San Fierro Paramedic Department 69 zile (rank 5).

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, dar imi doresc mult.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Pablo, Igor_Blitz, Bush, So0per, Laaurentiu, Vittoryo, Maximovici, CoRed, Rios,  Andrei., SKINNY27, xShade.

De ce [A] si nu alt clan?: Doresc sa ma alatur clanului Alliance deoarece este un clan respectat pe acest server. Am o mare dorinta de a foce parte dintr-un clan asa mare si consider ca aceasta ar fi potrivita pentru mine. Stiu ca in acest clan voi intalni un lider experimentat si care isi impune punctul de vedere. Consider ca este cel mai activ clan de pe acest server. Doresc sa intru deoarece aici totul este ca o familie, "toti pentru unul si unul pentru toti", ar fi o mare onoare sa intru iar si promit ca daca am sa intru nu va voi dezamagi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in acest clan deoarece sunt un baiat intelegator, imi place sa lucrez in echipa si sa imi ajut prietenii, cred ca o sa ma inteleg bine cu toti membrii acestui clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, joc 30 de ore+ pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Igor_Blitz, Gratilov_Lilian, Maximovici, MaHast, si altii.

• Upvote 2
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): AllBlack

Varsta: 16  ani.

Ore jucate:  177.5

Level:  11

Vechime pe server:  2 ani.

Link profil panel: redpanel.bugged.ro/profile/AllBlack

Ce alte jocuri joci?:  Doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:  Niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp, ies pe afara seara cu prietenii, ma duc la sala.

Descrie-te pe scurt:  Ma numesc Ionut, am 16 ani. Pot  spune ca sunt o persoana educata, stiu sa ma acomedez foarte repede si imi fac prieteni noi tot timpul. Imi place sa practic anumite sporturi de performanta precum rugby-ul pe care il practic de mult timp.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In actuala,  67 zile si continui cu aceasta.

Cu cine te intelegi din clan?: ZAYN si Jackson cei mai buni prieteni.

De ce [A] si nu alt clan?:  Deoarece este un clan unit, respectat, dorit de catre multi playeri dar si datorita faptului ca am cativa prieteni aici.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament demn de acest clan, un FH de inceput bun si cam atat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  OtoV, Jackson, Zayn, K3nntxxl.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): AndreiOfficial , anterior ( SmokexXx).

Varsta: Am frumoasa varsta de 18 ani.

Ore jucate: Am 1148 ore jucate.

Level: Detin nivel 38.

Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 2 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/AndreiOfficial

Ce alte jocuri joci?: Inafara de SA:MP, joc cs 1.6.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost, cel mai recent 3/3 warns.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc SA:MP sau sa iesi cu prietenii in oras sau la fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, am 18 ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, un baiat cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, un tip foarte responsabil. Atunci cand incep ceva imi place sa-l duc pana la sfarsit. Nu-mi plac persoanele false si mincinoase. Sunt un baiat inteligent, care nu da inapoi de la nimic. Ma integrez repede intr-un grup, sunt un tip sociabil, sunt perseverent si nu ma opresc pana nu obtin ceea ce-mi doresc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp am petrecut in The Rifa, 31 zile, rank 3, unde intr-un final am obtinu functia de Co-Lider.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost in [A]lliance, dar imi dorsc mult.

Cu cine te intelegi din clan?:  Ma inteleg bine cu Rixon, Negan, Hidro, etc..

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe server, cu membrii de treaba si politicosi.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un tip serios, activ, am multa ambitie si vreau sa dovedesc ca sunt un baiat respectos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Killer7. , Zaitsev, ShieLd, Alexx, OtoV, THEACE, DragoonGuards, Ted[], Ouxi, DevilBro etc..

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): DJPacky

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 538

Level: 28

Vechime pe server: Joc din data de 25.08.2014

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DJPacky

Ce alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends, Counter Stricke Global Ofensive, Euro Truck Simulator 2 si Rocket League.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii, ma joc pe calculator, ma joc fotbal, tenis si basketball .

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat capabil, prietenos, glumet cand este cazul si imi place munca in echipa. Ceea ce consider important la mine este faptul ca niciodata nu ma dau batut.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 62 de zile in Taxi San Fierro.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Pot Spune ca ma inteleg bine cu toata lumea.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai bun clan de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt o persoana capabila care nu dezamageste pe nimeni.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: WxLmX2, Ouxi. Nosferathus, Teylo, SupremeD si Trifozauru.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): ThersoN.

Ore jucate:  527

Level: 23

Vechime pe server: 12 Luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/ThersoN.

Ce alte jocuri joci?: Doar samp

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata

Ce faci in timpul liber?: Ma distrez cu prietenii

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sincera si Foarte sufletista care sare in ajuorul ori ccui.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 39 de zile rank 3 in taxi Lv

Ai mai fost in [A]?:  Nu

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu cunosc pe nimeni

De ce [A] si nu alt clan?: De oare ce consider ca este cel mai bun

De ce crezi ca meriti in clan? Eu nu cred nimic doar sper sa intru in [A] de ore ce [A] este cel mai bun

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi SeNaToRuL. Chaby..

Edited by Curiman_daniel
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Teylo ( AssYmO_V, [uV]AssYmO_V )

Varsta: 17 ani.
Ore jucate: 925.
Level: 35
Vechime pe server: Aproape 1 an.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Teylo
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, LoL, si majoritatea jocurilor de pe steam.
Ai fost banat vreodata?: Nu.
Ce faci in timpul liber?: Ma plimb cu prieteni, ies prin parc cu bicicleta si in natura pentru a ma relaxa.
Descrie-te pe scurt: Salut. Ma numesc Vladut si sunt din judetul Bacau, comuna Oituz. Sunt un adolescent de 17 ani careia ii place viata si de a-si petrece cele mai bune clipe alaturi de persoanele dragi si prieteni. Sunt o fire iubitoare, prietenoasa, amabila, de incredere si de ajutor. Sunt un tip deschis care ii place sa-si faca prieteni si de a se implica in orice proiect unde pot deprinde calitati bune. Ma consider un tip ambitios si energic, care iti duce la bun sfarsit toate intrebuintarile, fara a se da batut. Nu ma supar usor, iar atunci cand o fac nu port ura, imi trece repede.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in departamentul FBI, unde am acumulat 79 de zile avand rank 5.
Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu majoritatea jucatorilor, deci nu pot sa fac o lista.
De ce [A] si nu alt clan?: Doresc sa incerc si acest clan, fiindca este foarte frumos si are multe persoane respectate pe acest server.
De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in acest clan deoarece nu fac probleme, ma comport bine cu majoritatea jucatorilor si pentru ca respect oameni care imi impartasesc acelasi lucru.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Odata ce sunt intr-o factiune, deci este de la sine ca pot petrece peste 10 ore pe server.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Maximovici, Andrew, Florin, Bock, Bush si multi alti.

Edited by Saints Teylo
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Smyle[].

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 1500.

Level: 44.

Vechime pe server: Joc de 2 ani,

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/SmyLe[]

Ce alte jocuri joci?: Overwatch, League of legends si CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru auto-clicker.

Ce faci in timpul liber?: Joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, m am nascut in Bucuresti dar eu traiesc in Constanta, Sunt un baiat care vorbeste mult (nu prost), sunt glumet si constiincios. Cand incep un lucru nu ma las pana nu il termin.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 58 de zile in F.B.i.

Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost si vreau sa ma reintorc.

Cu cine te intelegi din clan?: Zayn, Robinhood, Bock, Hold, Laaurentiu si Milu.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] este cel mai bun clan de pe acest server, are membrii respectosi si respectati, care joaca de un anumit timp si au un anumit statut.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece clanul acesta este cel mai bun iar eu de cand sunt mic stau numai cu cei mai buni!

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mari_Shawaray, Coryna, Insane, Milu, Robinhood,etc.

Edited by Jocker SmyLe
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Silviu_.=]

Varsta:14 ani.

Ore jucate:364

Level: 26

Vechime pe server:2 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Silviu_.=]

Ce alte jocuri joci?: DayZ, CSGO, LoL, LMS, ETS2 și desigur, Outlast 2.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodată.

Ce faci in timpul liber?: Ies pe afară sau stau pe calculator jucându-mă diferite jocuri alături de prieteni.

Descrie-te pe scurt:Mă numesc Silviu, sunt din județul Iași și am 14 ani. Sunt un băiat de treabă, căruia îi place să iasă afară cu prietenii sau petrecându-și timpul liber pe calculator jucând samp. Motto-ul meu este „Respectă-mă și te respect”, deoarece eu consider că respectul este totul. Sunt o fire perseverentă și cu capul pe umeri. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: School Instructors LV, rank 5, 97 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu prea am prieteni în acest clan.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte renumit pe server, mulți vor să intre aici dar puțini reușesc, locurile fiind limitate, un alt motiv fiind că este un clan foarte respectat.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am un comportament adecvat, respectuos și prietenos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mixofferr, Thamos, Leito, DavidGA (s-a lăsat), Jackie, TulentO, Mike, CRiS.

Edited by xSilviu
  • Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Cllaudellu, anterioare:Calingangster

Varsta:17

Ore jucate:1011.

Level:31

Vechime pe server:2 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Cllaudellu

Ce alte jocuri joci?:Pai jocul meu preferat este SA-MP dar mai joc si Counter Strike 1.6.

Ai fost banat vreodata?:Da deoarece am dat contul la un prieten sa-mi stea la war si n-am stiut ca are aim.

Ce faci in timpul liber?:Es cu prietenii in oras,ma plimb cu bicicleta,stau la pc

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Marian am 17 ani traiesc in orasul Leova.Imi place sa ies cu prietenii in oras,imi place sa practic sportul.Sunt o fire calma cu simtul umorului.Iubesc sa respect pe altii si ei la fel.Ajut oamenii nevoiasi.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat Taxi Sf 43days,rank 5.

Cu cine te intelegi din clan?: Igor_Blitz,Vittoryo,Allex,Snake,ZaYn etc.

De ce [A] si nu alt clan?:Am prieteni buni in [A],imi place ordonarea acestui clan,imi place de Leader si toti Co-leaderii.

De ce crezi ca meriti in clan?Sunt bun la suflet,am seriozitate.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da,normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Theg0st7,Igor_Blitz,Vittoryo,LeBroff,Snake,Allex,ZaYn si multi altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): SeNaToRuL. - nick anterior (Fl0rin[])
Ore jucate: 805
Level: 30
Vechime pe server: 1 an
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/SeNaToRuL.
Ce alte jocuri joci?: CS:GO
Ai fost banat vreodata?: Nu.
Ce faci in timpul liber?: Joc sa-mp sau ies cu prieteni.
Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana glumeata, sincera si foarte deschisa. Nu am un comportament urat,respect si la rândul meu sunt respectata. Imi place sa muncesc in echipa si sa-mi fac prieteni noi. De obicei sunt o fire calma si glumeata, imi place sa-mi ating scopurile din viata mea indiferent de consecinte.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:
Ai mai fost in [A]?:  Nu.
Cu cine te intelegi din clan?:  TulentO, Snake, Maximovici ecc.
De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece alliance este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server, cu jucatori cu capul pe umeri si foarte prietenosi.
De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana foarte prietenoasa si ambitioasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, de obicei pe saptamana joc in jur de 40h.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Flaviu., Maximovici, Franklin[], viorel94sv, chaby.., ecc..

Edited by .SeNaToRuL
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): 20CM[]

Varsta: Am frumoasa varsta de 17 ani.

Ore jucate: 215 pe acest cont, iar pe contul anterior am detinut 1000+.

Level: Detin level 23.

Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/20CM[]

Ce alte jocuri joci?: Counter Stricke si SA-MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, deoarece am jucat cu moduri ilegale in mafie.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc fotbal, tenis de picior, sa plec cu famila/prietenii in excursii.

Descrie-te pe scurt: Salut, numele meu este Stefan, sunt din orasul Ploiesti, am 17 ani si sunt respectuos, sociabil, comunicativ, calm, nu imi plac scandalurile si certurile, imi place munca, atat in echipa cat si pe cont propriu. Nu imi place sa fiu mintit si nici tradat. De felul meu nu sunt razbunator, chiar daca as fi tradat, sau mintit. Imi place sa imi dau silinta pentru ceea ce fac, daca este vorba de mine in acest sens. Imi place sa fiu activ, sa fac fapte bune, sa ajut playeri, nu imi lipseste simtul umorului, sunt prietenos cu toata lume, imi place sa joc SA:MP, fotbal, tenis de picior, etc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost: Las Venturas Paramedic Departament, rank 5 si 50 de  zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, dar imi doresc sa primesc aceasta sansa.

Cu cine te intelegi din clan?:  Ma inteleg foarte bine cu toti membrii, toti sunt de treaba.

De ce [A] si nu alt clan?:  Deoarece este un clan cu un potential foarte bun si este unic pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiat cu bun simt, am cei 7 ani de acasa si cred ca sunt capabil pentru a fi un membru bun si intelegator.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intel LordNiko, Gabi.[], Dasaev, Drakke si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Panda. , nickname anterior =HarD= si Dr@g0nu.

Varsta: Am 16 ani, implinesc 17.

Ore jucate: Am 1564 ore jucate in total pe server.

Level: Am level 40.

Vechime pe server: Vechimea mea pe server este de 2 ani si 7 luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Panda. dupa panda puneti . la link.

Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS GO, SA:MP si cam atat.

Ai fost banat vreodata?: Da, de 2 ori pe red pentru tentativa vanzare cont si crash la tw, ambele foarte vechi.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber stau la pc si fac cea ce imi place, adica sa ma joc sau ies pe afara cu prieteni.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire amabila, imi place sa ma inteleg cu majoritatea persoanelor care au bunul simt, respect pe oricine daca si acea persoana ma respecta pe mine. Am cei 7 ani de acasa si sunt un prieten bun.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department, 87 days, rank 5 detinand tester de 60 days.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost, dar nu se stie.

Cu cine te intelegi din clan?:  .Cosmin, Pustanu[],  Roger, Andrei., Maximovici si inca cativa prieteni de ai mei.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am multi prieteni aici si imi place staff-ul clanului.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred ca sunt capabil sa intru in acest clan, bineinteles ca asta ramane doar decizia lui Eugen si a lui Cosmin.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .Cosmin, Roger, Andrei, Pustanu[], Maximovici, Cori, ItzAndrei.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Lettow[], anterioare DarkXtreme, Sniick, Cadi, Lettow.

Varsta:15 ani.

Ore jucate:755 ore

Level:29

Vechime pe server: 3 ani apoximativ.

Link profil panel:  http://redpanel.bugged.ro/profile/Lettow[]

Ce alte jocuri joci?:Lol,Wot.Cs-go.

Ai fost banat vreodata?:Da, pentru injurii staff acum ceva timp.

Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber, mi-l petrec cu priteni atat in realitate si in lumea virtuala.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana glumeata, si foarte plina de viata. imi place sa imi fac priteni noi si ma integrez repede intr-un grup. Uras persoanele barfitoare si cele fatarnice. Ador gaming-ul si tot ce e legat in mare parte de acesta.  Sunt adeptul seriozitati si profesionalismului in ceea ce fac.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 2 saptamani intrucat a fost prima factiune si nu m-am regasit acolo.

Ai mai fost in [A]?: Nu, am avut ocazia.

Cu cine te intelegi din clan?: Il cunosc pe Bock si pe Zayn, asemenea si cu Hefaistos. dar nu  am stat prea mult timp alaturi de acestia.

De ce [A] si nu alt clan?: Consider ca acest clan, este cel mai potrivit de pe server, intrucat pentru a intra exista anumite criteri. Si acest aspect ma face doritor sa pot face parte nu numai din acest clan, ci as putea spune  din aceasta comuniune exact ca o familie.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca  in ultima perioada am un comportament decent, si nu mai gresec avand ceva experienta  pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. pot sa joc minimul de ore.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Am avut ceva discuti prietenoase cu Bock,Gennetick,Sh0TT, MarianN, Ted[],MuzikStyle, ,Oase si multi alti dar nu pot spune ca am legat o stransa prietenie.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):BIG3R.   anterioare: Dj_liberty 

Varsta:19 ani

Ore jucate:965

Level:28

Vechime pe server:Aproape 3 ani.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BIG3R. - va rog frumos dati copy/paste de la link deoarece daca dati direct click pe el apare un cont de lvl mic care are nick acelasi daor ca lipseste ''.''-ul de la sfarsit.

Ce alte jocuri joci?:Dota 2

Ai fost banat vreodata?:Nu,nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:Timpul liber petrec cu prietena mea.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc George si sunt din orasul zalau.Am o varsta frumoasa de 19 ani.Sunt un baiat intelegator si prietenos, cand incep un lucru il duc pana la capat asa cum stiu eu mai bine, apreciez sinceritatea si nu suport mincinosii si prefacutii, imi place sa lucrez in echipa deoarece munca este mai usoara si procentajul de succes este mult mai mare, cand imi este cerut ajutorul ajut cat pot pe oricine, imi place sa respect atata timp cand sunt respectat si eu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Momentan fac parte in San Fiero paramedic departament,detin r5 si am 39 zile in acest factiune.Pana acuma asta este factiune in care am stat cel mai mult.

Cu cine te intelegi din clan?: Cunosc mai multe membri din clan ca si liderul nostru din sf para :Julian sau co liderul : Hidro sau fostul lider Shine . Cred ca ma inteleg foarte bine cu ei.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece [A] este un clan foarte respectat cu membri serios si lafel de respectat ca si clanul.Acest clan langa celelate clanuri este foarte bine oraganizat.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un baiat serios cu cele 7 ani de acasa  si cu bunul simt.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Sigur!

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Uzzy,Constantin23,ArMMM,Kuzman_kevin,George...

Edited by BIG3R.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname actual: DanieIl | Nickname-uri anteriaore: Darda1 si []Daniel.

Varsta: Am varsta de 14 ani.

Ore jucate: Detin in prezent 739.65 de ore jucate.

Level: 39

Vechime pe server: sunt pe Red BuGGed de un an si doua luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DanieIl

Ce alte jocuri joci?: Diverse jocuri multi player dar si single palayer cu ar fii: Outlast 1 si 2, Wolfenstein: The New Order si The old Blood, Realm of The Mad God, Heros and Generals si altele, dar in principal ma bazez pe SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: De obicei ies cu prieteni sau ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Derevlean Daniel. Pot spune despre mine ca sunt un baiat linistit, vorbaret si devotat in ceea ce fac.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea School Instructors San Fierro in care am stat 55 de zile si am acumulat rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Pot sa spun ca ma inteleg cu .Cosmin, Prudner., TheNIGGlet.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece mi se pare un clan ok in care sunt membri de treaba.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un jucator serios care merita o sansa. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:  Da, o sa fac un efort considerabil si o sa joc cel putin 10 ore per saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []Kixu, DraKKe, .Cosmin, Oxigen, LordNiko, Prudner,. TheNIGGlet, []Alexutzu., XBrossBeach, []Nutzu, []Gabi. si mai am cativa prieteni dar care s-au lasat de SA:MP.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):B0urNe,Steefan,Mihai

Varsta:17

Ore jucate:970

Level:51.

Vechime pe server:2015-04-17 16:20:28

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/B0URNE

Ce alte jocuri joci?Doar sa:mp.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:De obicei in fiecare seară la ora 17 ies cu prietena la plimbare si cu cătelul , iubesc să joc sa:mp si să-mi petrect timpul cu prietenii dragi , vizionez filme si seriale , sunt un mare amator de SuperNatural.Mă mai uit la documentare , citesc cărti , mă mai plimb cu bicicleta , si imi place mult să plec la meciuri.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Cristian , am 17 ani, si sunt din Chisinau. Sunt un baiat cu capul pe umeri, care stie ce vrea de la viata, un tip sociabil, imi fac prieteni foarte usor, imi duc treaba pana la bun sfarsit, ma adaptez usor in grupuri. Gandesc de doua ori inainte de a actiona, sunt un tip calm, prefer sa stau in banca mea in unele momente, respect pe cine ma respecta.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in S.I SF cu 76 zile si rank 5 , vremuri bune si colegi buni si leader-ul Ottway pe care il respect.

Cu cine te intelegi din clan?: RobinHood,Walmark.Mike,Andrew,etc.

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru că e un clan pentru legende , cu niște membri tari de caracter care stiu să-si mențină functia.

De ce crezi ca meriti in clan?Nu vreau să mă laud ceva de genu că merit sau nu , vreau doar să-mi dati o sansă.

Edited by .silenT
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): WillFred

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: Am suma de 1611 ore jucate.

Level: Detin nivel 44.

Vechime pe server: Joc pe acest server din anul 2015.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Willfred

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, ETS2 MP, Fifa si altele.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat de 2 ori. Prima data am fost banat la nivel 6 cu motiv "tentiva inselatorie hidden" si am mai fost banat recent pentru "Auto-Clicker" deoarece mi-am lasat caracterul pe [/drunk] in HQ in timp ce am fost afara sa il ajut pe tata. Tin sa precizez ca am luat ban pe drept.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii sau familia in oras, imi place sa calatoresc foarte mult si sa imi ocup timpul ramas invatand lucruri noi in Scripting.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Eduard, am varsta de 16 ani si sunt din orasul Marasesti, judetul Vrancea. Eu sunt un baiat care are cei sapte ani de acasa care ii place sa se implice foarte mult in anumite lucruri. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiune (in Hitman Agency) timp de 120 de zile avand rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Eu in acest clan ma inteleg cel mai bine cu Gizas, Hobbit, Andrew, Ahrix si multi altii.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am mai fost si in alte clanuri destul de multe zile si am vrut sa incerc si alt clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Dupa parerea mea, eu cred ca merit in acest clan datorita comportamentului meu.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, Gizas, Andrew, Ahrix, Florin, Igor_Blitz si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.[Mar1us]. , nick anterior: Mar1usMondialu

Varsta:17 ani.

Ore jucate:566 ore jucate.

Level:29

Vechime pe server:1 an.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/search?name=Mar1

Ce alte jocuri joci?:Mai joc cs1.6 si cs:go uneori

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Ies pe afara cu prietenii , mai merg la cate un meci de fotbal!Ca baieţii.

Descrie-te pe scurt:Sunt un tip de treabă, respectuos cu cei din jur , cu cei 7 ani de acasa , un simt al unlmorului foarte bine dezvoltat.Dar si acest umor trebuie dus pana intr-un anumit punct.Sunt un tip inalt, păr brunet, ochii căprui.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: mai multe zile petrecute de mine intr-o factiune au fost 67 day's in LSPD.Am stat acolo pana la rank 5.

Ai mai fost in [A]?:Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?:Cu: Hold - care imi este si verisor si cu inca cativa jucatorii.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece mi se pare cel mai bun clan de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca as merita sa intru in clan, deoarece sunt sigur ca as putea sa ma acomodez cu ceilalţi din clan.Si din cauza ca am un comportament bun si un fh ok, fata de alti playeri.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Absolut.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Hold , .Pope. , .[HIT]. , danut172 si cu mai mulţi , dar cu cei enumerati ma inteleg cel mai bine!

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): DarkshineRED

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 175 ore.

Level: 20.

Vechime pe server: 4 luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DarkshineRED

Ce alte jocuri joci?: League Of Legends

Ai fost banat vreodata?: Da,motiv injurii staff.

Ce faci in timpul liber?: inainte practicam volei si fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Vasile sunt din Republica Moldova am 16 ani.Sunt un tip cu cei 7 ani de acasa,stiu sa lucrez bine in echipa,sunt comunicabil,amuzant,sincer,cinstit.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Sunt in italian Mafia si am rank 2.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu nimeni.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan cu un rol mare pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Nici eu nustiu.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ekko,Reemes,Trumpet,MariaN.etc

Edited by DarkshineRED
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Mihnuta, nu am avut nickname-uri anterioare.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: 900

Level: 35

Vechime pe server: Vechimea mea pe server este de aproximativ 2 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Mihnuta

Ce alte jocuri joci?: In afara de SA:MP ma mai joc si League Of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pentru jigniri staff acum mult timp.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies afara cu prietenii, in general ma duc la sala si la alergat in fiecare dimineata, imi place sa ma mentin in forma.

Descrie-te pe scurt: Sunt genul de tip in care poti avea incredere, nu sunt genul care sa se certe sau sa se bage in certuri aiurea, in general imi vad de treaba mea, daca este nevoie de mine undeva ma voi implica atat cat ma tin cunostiintele, imi place sa glumesc si nu ma supar cand cineva imi adreseaza o gluma sau ceva asemanator, nu sunt genul care sa se supere pe lume aiurea, mai ales din niste glume.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi San Fierro, rank 5, 63 de zile si in continuare sunt tot in Taxi San Fierro rank 4, 36 de zile, si am de gand sa raman cat mai mult, vreau sa ma axez pe aceasta factiune.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu ma inteleg cu multa lume, dar pe viitor sper sa ma imprietenesc cu cat mai multi membrii.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clan-ul [A]lliance este cel mai sus pus, datorita membriilor experimentati si cu vechime pe acest server, atat co-liderii cat si liderul acestui clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca am devenit mult mai activ fata de cum eram inainte si cred ca sunt destul de capabil si cu un comportament ok.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: K3nntXXL, Killer7., []Iulian., Steveen[], Shine., Rickyy, Claudiu[], .Korned.

Edited by Mihnuta.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Cristyle

Ore jucate: Am 1198 ore jucate.

Level: Detin level 38.

Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ un an si jumate.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/cristyle

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri, joc doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Am fost banat odata pentru 7 zile penru afaceri ilegale si inca odata pentru Cheats (TW).

Ce faci in timpul liber?: Privesc filme / seriale, joc jocuri video si practic sportul.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma, optimista si respectuoasa. Fac sport, mai exact inotul. In timpul liber prefer sa fac sport, sa joc jocuri video sau sa privesc un film / serial interesant. Iubesc foarte mult muzica, deoarece prin ea ma regasesc uneori si imi plac toate tipurile de muzica, adica hip-hop, rap,  trap, electro si restul. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea News Reporters cu rank 5 si 65 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu Andrew., RobinHood, Vittoryo, Zayn si altii.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan destul de unit si organizat cum se cuvine. Membrii clanului fiind oameni cu bun simt, amuzanti si prietenosi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca am o vechime pe server si o experienta destul de buna, la fel si comportamentul meu este adecvat.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Vittoryo, Ionutz, Andrew., RobinHood, Jmeq, smardoi, Syu, Toncu, Wickendess, Almikk si multi altii.

Edited by St.Cristyle
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Nick pe server: TiGeR_258  Nick anterior: _Lyoon_

Ore jucate: Am 1755 de ore jucate.

Level: Am level 46.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2014-11-03.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/TiGeR_258

Ce alte jocuri joci?: Joc Counter- Strike 1.6 si Fifa 07.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietena si prietenii, joc fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Catalin, am 17 ani si sunt din Galati. Pot spune despre mine ca sunt o persoana amuzanta si distractiva dar serios cand trebuie. Sunt un baiat istet si imi place foarte mult munca in echipa. Sunt mereu increzator in ceea ce fac. Practic si fotbalul, insa nu la un nivel foarte inalt, ci amator. Imi plac plimbarile deoarece acestea ma relaxeaza si imi dau o stare buna indiferenta de vremea de afara. O perioada din timpul meu liber il dedic jocurilor pe calculator, atat pe Browser cat si cele descarcate.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp mi-am petrecut in Los Santos Taxi Company unde am avut rank 5, am acumulat 100 de zile si am primit functia de responsabil cu amenzi.

Ai mai fost in [A]?:  Da, am mai fost in clanul [A]lliance.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg cu Hobbit, RiOS, Andrew., Digii, Shawn si MiKE[].

De ce [A] si nu alt clan?:  Deoarece este cel mai bun clan de pe acest server.Este foarte respectat si are membrii alesi foarte bine care sunt de inalta perfornanta a clanului si respectul cuvenit.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit sa fiu un membru a acestui clan deoarece sunt prietenos, respectuos si imi place munca in echipa. Aceste 3 calitati sunt unele din calitatile de baza a acestui clan. Majoritatea prietenilor mei sunt din acest clan si vreau sa fiu mai aproape de ei. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca peste 10 ore pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cativa  playerii de pe server cu care ma inteleg sunt: ReeMix, SpeaKer., GreenSuperman., Ciprian, MiKE[] si Hobbit.

Edited by TiGeR_258
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp