Elkes. Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): .Ashu name anterior(Krychowiak) Varsta:Am 19 ani. Localitate:Ramnicu Valcea. Ore jucate:1641 de ore jucate. Level:48 Vechime pe server:Doi ani si cateva luni. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.Ashu Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?:Da am fost banat de 2 ori pentru teleport. Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni prin oras si ies in aer liber. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Florin am 19 ani sunt din comunca Copacelu din ramnicu Valcea judetul valcea si sunt o persona muzanta cinstita cumsecade buna la suflet intelegator onest cinstit cu cei saptea ni de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in factiunea actual Los Santos Police Departaments, rank 5 si 56 de zile. Ai mai fost in [A]?: Din pacate nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Andrew ma inteleg bine. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca [A] este cel mai bun clan de pe servar si conseder ca este unu din cele mai bune clanuri [A] este pe primul loc. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca sunt o persoana sociabila onesta cinstita cumsecade si foarte intelegator. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Categorc pot face si mai mult de 10 ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew, maHsat, MarshMaLLoW, Eugen, Dan. Edited April 28, 2017 by Elkes.
Ytb Dorian Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Nick Actual : NISSA_its_BACK Nick Anterior : dorian.unicatul Varsta: Am 13 ani Localitate: Urlati/judetul Prahova Ore jucate: 14 ore Level: 4 Vechime pe server: 3 luni Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Mai joc counter strike 1.6 ai urban freestyle soccer Ai fost banat vreodata?: Da am fost banat pentru reclama.. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc samp sau sa ies in oras la un biliard/tenis de masa cu prietenii...sa ma plimb prin parc....sa fac gratare.... Descrie-te pe scurt: Am 13 ani sunt prietenos...ma inteleg bine cu toti prietenii ies cu ei in oras ma distrez stiu sa fac o persoana fericita...sunt intelegator cateodata serios....imi place fotbalul vreau sa ajung ca Messi...sa am multi fani si bani =)) .....imi mai place sa pescuiesc si sa prin pesti mari.....si cam atat Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am mai fost in factiunea FBI dar nu pe red.bugged sau alt server bugged...era un server nou deschis si am fost lider.....am stat aproximativ 100 de zile Ai mai fost in [A]?: Nu a,nu am mai fost in clanul [A] Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni din clan dar cred ca o sa ma inteleg cu tot membrii clanului...asa sper...daca se va ivi o cearta care sa ma includa pe mine o sa las de la mine si nu o sa ma cert cu nimeni De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca ....Este un clan destul de bun si chiar vreau sa fac parte din el....Nu degeaba scriu aceasta postare....Vreau sa fac parte din acest clan !!Mi-a fost recomandat si de Tonic .... De ce crezi ca meriti in clan? Eu nu cred ca merit sa fiu in clan pentru ca am level mic....acum este doar decizia liderului Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da pot juca aproximativ 20-30 ore pe saptamana Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: 1. gllu_ -este fratele meu 2. Outlaws.force - un prieten 3. Just4Dream007 - un prieten Si cam atat sper sa fiu Acceptat!
Rimaru Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Che$, Rimaru in trecut. Varsta: 19 ani. Localitate: Timisoara Ore jucate: 537 Level: 34 Vechime pe server: Aproape 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Che$ Ce alte jocuri joci?: Lol . Ai fost banat vreodata?: Da, 3 zile pentru auto-cliker. Ce faci in timpul liber?: Ce se poate. Descrie-te pe scurt:Sunt de treaba. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi LV ,rank 5 , 60 zile. Si in prezent am 61 de zile in lvpd rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu Cu cine te intelegi din clan?:Duar cu xShadee ,nu prea cunosc membrii, deasta vreau sa intru sa imi fac cunostinte noi. De ce [A] si nu alt clan?: Imi place tag-ul :P De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca am pierdut 7 minute sa fac cererea asta. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: xShade, Blondutzu. Ska( B) , RenQ ,b1zon ... etc Edited April 28, 2017 by Chesh
Georgedaniel223 Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): NightManVarsta: 16 ani.Localitate: Pitesti .Ore jucate: Am 836 de ore jucate.Level: Am nivelul 29.Vechime pe server: Un an si jumatate.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/NightManCe alte jocuri joci?: DIRT 2, Cs. 1.6, Roblox .Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost vreodata banat.Ce faci in timpul liber?: Ma joc Sa:Mp, ma plimb cu bicicleta sau ies cu prietenii pe afara.Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu o frumoasa varta de 16 ani.Imi place sa joc orice joc posibil dar ce-l mai mult Fotbal.Sunt o fire calma care nu se enerveaza repede. Imi place sa imi fac multi prieteni care sa ma inteleaga.Sunt un baiat istet si amuzant.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in factiunea San Fierro Paramedic Department timp de 54 de zile.Ai mai fost in [A]?: Nu.Cu cine te intelegi din clan?: Cu RIOS, Jackson., Ramses . De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan cu membrii activi si serios.De ce crezi ca meriti in clan? Sunt serios si am multa ambitie.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Zmity, RIOS,[]AdriaN,, SergiuExtremo, []BoGo. , Drakke, .Uzzi, Dead., Ramses .
ReNNNyAdv Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Fan3L. Varsta: 16 ani. Localitate: Galati. Ore jucate: 1660 Level: 50 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/FaN3L Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Da am fost banat [Moduri ilegale TW] Ce faci in timpul liber?: Ma plictisesc. Descrie-te pe scurt: Mă numesc Fanel, am 16 ani, locuiesc în Cudalbi, judeţul Galati. Sunt un băiat serios, cu cei 7 ani de acasă şi foarte respectuos Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic LV 30 days. rank 2 Ai mai fost in [A]?: nu , nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu mai nimeni. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] Imi palce foarte mult. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt prietenos si cred ca merit o sansa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Roger , Lebroff , Tatiana , Oase , .Comin , Julian itzAndrei etc.
Georgica Potcoava Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):BAHA0S si Lucker.Joc pe ambele. Varsta:15 ani. Localitate:Buzau Ore jucate:627 Level:35 Vechime pe server:2 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BAHA0S Ce alte jocuri joci?:SA-MP si Clash Royal. Ai fost banat vreodata?:Da,o singura data pentru autoclicker dar nu se va mai repeta. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber stau cu prietenii dar in mare parte ma joc SA-MP deoarece imi place foarte mult. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat calm cu cei 7 ani de acasa,la locul meu,imi place linistea,nu imi plac oamenii invidiosi si neseriosi.Sunt o fire blanda si timida dar prietenii ma caracterizeaza ca fiind un inger deoarece sunt foarte serios si la locul meu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cele mai multe zile le am in factiunea actuala unde am 40 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost dar sper sa am sansa de a fi acceptat. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan cu baietii care sunt din factiune si clan. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este o foarta mondiala clanul Alliance.Niciun clan de pe server nu este ca el.Este un clan foarte respectat si bine organizat,plus ca este clanul ownerului unde toti ar vrea sa intre. De ce crezi ca meriti in clan?Nu spun ca merit neaparat sa fiu in clan,nu sunt cu altceva mai special decat altii dar poate prin caracterul si comportamentul meu poate imi fi acordata o sansa in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da,depasesc mai mult de 10 ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:DeYn. Edited April 28, 2017 by BAHA 0S
xCrowN. Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): xCrowN Varsta: Am 15 ani. Localitate: Brasov. Ore jucate: Am 740 ore jucate. Level: Am level 30. Vechime pe server: Aproximativ 4 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/xCrowN Ce alte jocuri joci?: EuroTruckSim2, Roblox, ForzaHorizon 3. Ai fost banat vreodata?: Da am fost, pentru 3/3 warns. Ce faci in timpul liber? : Ies cu prietenii la un suc, ceva. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu o frumoasa varta de 15 ani.Imi place sa joc orice joc posibil dar ce-l mai mult Fotbal.Sunt o fire calma care nu se enerveaza repede. Imi place sa imi fac multi prieteni care sa ma inteleaga.Sunt un baiat istet si amuzant. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 70 de zile. Ai mai fost in [A]? : Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Shawn, Ancuta, Shine si TulentO. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan popular pe server cu potential si cu membri seriosi si respecatati. De ce crezi ca meriti in clan? Nu pot sa spun ca merit in clan, deoarece totul tine de decizia lider-ului. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shawn, Sweeper, Lays, TulentO, Shine si PandaQT.
trfplm Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): overlord112 + saru, trfplm Varsta: Am 17 ani. Localitate: Traiesc in Braila judetul Braila. Ore jucate:Am 718 ore jucate. Level:Detin level 29. Vechime pe server: Joc din data de 23-01-2015. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/overlord112 Ce alte jocuri joci?: Joc Cs 1.6 , Euro truck simulator 2, GTA 5, Call of Duty. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ies afara cu iubita mea, prietenii mei si ma joc destul de mult pe laptop. Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc Teofil am 17 ani si sunt din Braila. Sunt un baiat cu capul pe umeri, sincer, sociabil si ma imprietenesc foarte usor cu lumea din jurul meu. Imi place sa fiu corect cu cel care merita sa fii corect. Nu fumez, nu beau. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cea mai lunga factiune a mea este School Instructors SF , am 83zile si detin rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in a dar mi-as dori. Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu .Geo, Ancuta. , Chiwiel, Shine. . De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca acest clan este unul dintre cele mai respectate de pe comunitate, are membrii experimentati si seriosi. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece nu creez probleme si am un comportament adecvat. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Chiwiel, CosminM, JokerXL, EXTAZZY, stefanutu99,MeZ0, Royals, DarkElement si multi altii.
MotionlessInWhite Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): MindKiller iar pe blue AdyGhoul care din pacate a fost furat. Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Locuiesc in Judetul Mures. Ore jucate: 236 Level: 15 Vechime pe server: Pe acest server nu am vechime mare dar m-am remarcat prin bunatatea mea. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MindKiller Ce alte jocuri joci?: Doar acest joc deoarece mi-am facut prieteni, iar in real nu am prieteni ca sa pot comunica cu ei si sa vorbim despre alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Cant si ma joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Adrian, am varsta de 18 ani si sunt din Mures. Respect orice persoana, sunt milos si imi place sa ajut cu ce pot si cat pot. Nu imi place minciuna si astept sa mi se spuna in fata la fel cum o fac si eu la randul meu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat pana la rank 3 in Police Department dupa care mi s-a furat contul si nu l-am mai putut recupera. Ai mai fost in [A]?: Din pacate nu, dar mi-as dori sa fiu intr-un clan unde nu exista cearta si suntem toti ca fratii. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg foarte bine cu Quijote, Drakkez. De ce [A] si nu alt clan?: Singurul meu motiv e sa imi fac noi prieteni cu care pot sa comunic si eu. De ce crezi ca meriti in clan? Sunt inimos si o sa respect pe oricine indiferent de rank-ul avut sau level. Pentru mine comportamentul este mult mai important decat un level care poate sa-l faca oricine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, am peste 100 de ore jucate, se poate verifica pe panel de catre admini. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Myo, Quijote, Adrian, Drakkez. Ei mereu mi-au fost alaturi la fel cum am facut si eu la randul meu.
SilentKOV Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):.Alexx[] Varsta: 18 ani. Localitate: pakistan Ore jucate: 1906 Level: 40 Vechime pe server:Un ani si jumatate. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.Alexx[] Ce alte jocuri joci?:lol , cs go Ai fost banat vreodata?:da,tw Ce faci in timpul liber?:ma joc fotbal Descrie-te pe scurt:Sunt o fire optimistă cărea-i place să-și facă prieteni noi și să distreze. Înțelegător, capabil de-a lucra în echipă, respect pe oricine și nu pun la suflet orice vorbă care m-ar putea distrage de la scopul meu „final”. Îmi place să joc sa:mp și football, însă nici o ieșire cu prietenii la un „suc” nu este exclusă. Cumsecade, generos, îmi place să împart tot ce am, chiar dacă știu că, câteodată nu voi primii totul înapoi. O fire sociabilă și foarte devotată, punând suflet în orice fac, îmi place să nu ma dau bătut și să lupt într-una.Respect persoanele care știu să scrie corect, cu care mă pot înțelege fără a vorbi cu „cf”, „bn” sau orice alte abrevieri. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:The russian mafia 50 zile si rank 5 Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Rios,Bush,jackson,maximovici De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan bine organizat cu membri buni si foarte seriosi si as dori sa fac si eu parte din el. De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece sunt serios, altruist si prietenos. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:desigur Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:toncu,.eddie,drakke,qsoul7,maximovici,glass,abruzzi.
Stefann Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):xPshicoMan Varsta:18 ani Localitate:Dorohoi, jud Botosani. Ore jucate:2119 Level:55(imd 56). Vechime pe server:Joc de pe data de 14.02.2015 Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/xPshicoMan Ce alte jocuri joci?:Joc Call Of Dutty, Fifa, FarCry. Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?:Merg la bunici, ies in parc, merg la sala sa joc fotbal.Imi place foarte mult sa fac mancare, asa ca din cand in cand mai fac si asta. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Gabriel Stefan, locuiesc in municipiul Dorohoi, jud Botosani. Sunt in clasa a 12-a la Liceul "Regina Maria"-Dorohoi.Imi plac plimbarile prin parc, iesirile cu prietenii, imi place foarte mult sa merg la bunici, acest lucru chiar ma relaxeaza.Imi place sa joc sah, table, remi, si alte jocuri interactive.De asemenea, imi place sa joc fotbal si tenis. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in Si.LV, rank 5, 160 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai facut parte din acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Rios, CosminGrigore02, Gabi, OneaCsh, Ramses,Milu. . De ce [A] si nu alt clan?:E unul dintre cele mai bune clanuri de pe Red.Bugged, membrii din acest clan sunt foarte prietenosi, cu capul pe umeri, si chiar ai cu cine sa te intelegi. De ce crezi ca meriti in clan?Deorece am un fh destul de ok, asta nu prea conteaza, deoarece sa imi fac noi prieteni, si de asemenea imi place si tag-ul de la acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, mai ales ca sunt intr-o factiune, si trebuie sa fac si acel raport de activitate. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Roger, Shield, Flaviu, Maximovici, DarkElement, Shawn.
Ronaldo7_DauPHENOMENAL Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): qsoul7 Varsta: 17 ani! Localitate: Tg Mures. Ore jucate: 354. Level: 25. Vechime pe server: 2014-06-21. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/qSouL7 Ce alte jocuri joci?: Doar SA-MP. Ai fost banat vreodata?: Da,din cauza insalatoriei,dar nu o sa se mai intample niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ma duc cu prieteni prin oras la un suc , jucanduse footbal etc. Descrie-te pe scurt: Salu,ma numesc Razvan si am 17 ani!. sunt o persoane cu cei 7 ani de acasa un om care i place resrectu si sa asculte. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in SFPD 14 zile si aveam rank 2. Ai mai fost in [A]?: Nu,niciodata dar mi-asi fi onorea sa fiu.in acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Pai o sa imi fac prieteni daca am si eu vreo sansa de acceptare in clanul [A]Alliance. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca in acest clan sunt niste membri de treaba si cu cei 7 ani! de acasa. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca ma consider un om cu bun simnt si cu cei 7 ani! de acasa.succes!
alex6053 Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): SeNaToRuL. - nick anterior (Fl0rin[])Varsta: 17Localitate: VasluiOre jucate: 805Level: 30Vechime pe server: 1 anLink profil panel: http://redpanel.bugg...ofile/SeNaToRuL. Ce alte jocuri joci?: CS:GOAi fost banat vreodata?: Nu.Ce faci in timpul liber?: Joc sa-mp sau ies cu prieteni.Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana glumeata, sincera si foarte deschisa. Nu am un comportament urat,respect si la rândul meu sunt respectata. Imi place sa muncesc in echipa si sa-mi fac prieteni noi. De obicei sunt o fire calma si glumeata, imi place sa-mi ating scopurile din viata mea indiferent de consecinte.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: San Fierro Paramedic Department, rank 5 , 86 zile.Ai mai fost in [A]?: Nu.Cu cine te intelegi din clan?: TulentO, Snake, Maximovici ecc.De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece alliance este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server, cu jucatori cu capul pe umeri si foarte prietenosi.De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana foarte prietenoasa si ambitioasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, de obicei pe saptamana joc in jur de 40h.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Flaviu., Maximovici, Franklin[], viorel94sv, chaby.., ecc.. PS: Scuzatima daca fac alta aplicatie la aia nu mai pot da edit si am uitat sa raspund la o intrebare.
RiPz0rFPS Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Numele meu actual este RoYeR si numele anterior care l-am avut cand m-am apucat de server a fost RiPz0R_[FPS]_. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din Pitesti. Ore jucate: 680+ Level: Am level 35. Vechime pe server: Pe acest cont aproape un an. Dar joc pe acest server de vreo 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RoYeR Ce alte jocuri joci?: CS:GO, LOL, si evident SAMP Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ies in cluburi, joc fotball cu prietenii si imi place să fac beatbox, pe langă jocurile pe care la joc. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat activ, serios, generos, capabil, ascultator, imi place foarte mult sa incerc lucruri noi, sunt foarte respectuos, imi place sa imi ajut prieteni, colegi, sunt glumet atunci cand este cazul, imi place sa disting atmosfera, sunt foarte descurcaret indiferent de situatie, sunt matur, urasc certurile, sunt modest. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu pot zice că am stat mult intr-o factiune deoarece am doar una in FH si aceea este actuala factiune. FBI in care am 223 de zile, făcand in continuare zile, avand rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Shawn, RobinHod, iPredator si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că este un clan cu mare respect pe server si un clan in care nu sunt membri n00bi. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru că ar fi o nouă incercare pentru mine să intru in acest clan si mi-ar părea rău pentru că stiu că pot intra, plus că ar fi frumos ca la prima mea factiune FBI, cu zilele care le am si care o să le fac in continuare să reusesc să intru in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Le pot juca leje 10 ore deoarece intru să fac raport si imi petrec mult timp plimdu-mă. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Franklin.[], RobinHod, Andrei., multi membrii din FBI si multi altii.
STOWiL_SCLIPICI Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Nickname actual: STOWiL, nickname-uri anterioare: GLoNTzM, Good., .GLoNTz . Varsta: Am frumoasa varsta de 15 ani. Localitate: Tulcea. Ore jucate: In prezent am 1014 ore jucate pe acest server. Level: 33. Vechime pe server: Aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/STOWIL Ce alte jocuri joci?: Ma joc Euro Truck Simulator 2, Outlast, CS:GO, dar in general joc SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu, niciodata. Ce faci in timpul liber?: Merg cu prietenii la fotbal sau ma joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: As putea incepe prin a spune ca ma numesc Marius, am 15 ani si locuiesc in Tulcea, sunt o persoana corecta, stapana pe sine. Sunt genul de om caruia nu ii place sa iasa din evidenta fata de celelalte persoane, sunt genul de om care se integreaza rapid intr-un grup, ca si hobby-uri imi place fotbalul si tot ce tine de Informatica & IT. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am acumulat rank 5 si 72 de zile in Las Venturas Police Department, dar s-a dat Wipe din pacate. Ai mai fost in [A]?: Am mai fost in [A] in urma cu cateva luni, am parasit clan-ul deoarece m-am apucat o perioada de server-ul green, apoi m-am reapucat de red deoarece am vazut adevarata fata a staff-ului de acolo si playerilor. Cu cine te intelegi din clan?: Jackson, Kuweit, RobinHood, Hidro, TheNiGGlet, Snake, Andrei., Jenel si multi altii dar nu ii pot enumera acum pe toti. De ce [A] si nu alt clan?: [A]lliance este cel mai bun clan de pe server, cheia succesului unui player pe acest server, este un clan cu foarte mare potential. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in acest clan deoarece sunt activ, am mai fost in clan in trecut si pentru ca sunt o persoana calma, dar il las pe lider-ul/co-lider-ul clanului sa decida daca merit in clan sau nu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, m-am reapucat doar de cateva zile pe server si sunt destul de activ. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Jackson, DamnedSky, Kaky, Ceausescu, TheNiGGlet, Andrei., Snake, LeBroff, Franklin.[], Ibrahim etc.
Dobre. Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Dobrre Varsta: Am vârsta de 16 ani. Localitate: Sunt din Orașul Ploiești. Ore jucate: Am 170 de ore jucate. Level: Dețin level 17 Vechime pe server: Joc pe server de aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Dobrre Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc CS:GO, LoL și GTA 5, dar mai rar, majoritatea timpului mi L dedic SA:MP-ului si CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Am fost Banat recent pentru reclama, am avut contul spart. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber, ies cu prietenii prin oraș, ma duc la fotbal dar de cele mai multe ori ma distrez la PC. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex, sunt din Ploiești, județul Prahova si sunt o persoana calma cu capul pe umeri si foarte punctual. Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar mai fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine. Iubesc sportul si orice activitate ce necesita efort, pentru ca, cu totii stim ca fara efort nu faci nimic in viata. Sunt deschis si prietenos, imi place sa cunosc cat mai multe persoane si ador cand pot sa-mi ajut prietenii pentru ca stiu ca ori de cate ori o sa am o problema si ei la randul lor ma vor ajuta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 90 de zile deținând rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, nu am avut aceasta ocazie pana acum. Cu cine te intelegi din clan?: Snake, Maximovici, Hidro, Bush și .Cosmin. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan superior celorlalte clanuri de pe server, este un clan cu istorie și prestanța, fiind cel mai respectat de pe server, și deoarece am câțiva prieteni in clan. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am foarte multă amintire și potențial, totodata sunt un baiat serios și cu planuri mari pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Pot juca și mult mai multe, săptămâna acesta am fost când inactiv deoarece am fost plecat din oraș, dar acum am revenit și sunt gata sa ma bucur cât mai mult de joc. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Snake, M12WTF, Lebroff, Oase., Bush, Hiywiu, Vali26, Otto, .Adelin, MarianN și mulți altii. Edited April 29, 2017 by DobRRe Phenomen
Cristi Panfiloiu Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): CristiAsul2013. Varsta: Am 14 ani. Localitate: Locuiesc in Targu Jiu, judet Gorj. Ore jucate: 1462. Level: 39. Vechime pe server: De 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CristiAsul2013 Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies in oras cu prieteni si sa joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu cu cei 7 ani de acasa, nu ma consider mai presus decat ceilalti pentru mine totii sunt egali, imi place sa ies in oras cu prieteni, sa joc SA:MP si cam atat despre mine. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Intr-o factiune cel mai mult am stat 22 zile adica cea actuala Taxi Los Santos si detin rank 2. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Nu am prieteni in acees clan, dar sper sa imi gasesc. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] este un clan de top cu membri mult mai activi si de treaba. De ce crezi ca meriti in clan? Datorita orelor jucate, datorita FH-ului meu si level-lul detinut. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Bandoro, Garson, Viorel94sv, Black_Killer, Fadded si Oxigen. Edited April 29, 2017 by CristiAsul2013
Gabitzuuu28 Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):,[HIT].si anterioare :Andreizzz123 Varsta:14 ani Localitate:Sarmizegetusa Ore jucate:618 Level:33 Vechime pe server:2 ani Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.[HIT]. Ce alte jocuri joci?:Cs go si atat Ai fost banat vreodata?:Da Ce faci in timpul liber?:Ma joc forbal si sa ies cu prieteni. Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana vesela, amuzanta, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa cunosc persoane noi si sa cooperez cu acestea.Sunt o persoana atenta, care gandeste de doua ori inainte de a actiona.Nu imi place sa ma cert sau sa creez probleme altora. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am sat in SFPD rank 5 57 zile Ai mai fost in [A]?: Nu Cu cine te intelegi din clan?: Cu Hold De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca acest clan mi se pare mai interesant, si este cel mai cautat clan de pe server. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca am un FH decent si fac parte si dintr-o factiune. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Hold, [Mar1us], .Pope. , Adrian
Cosmin Crs Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):CosminCrs nu am avut anterioare. Varsta:15 ani. Ore jucate: 638 Level:25 Vechime pe server:2 ani Link profil panel:http: http://redpanel.bugged.ro/profile/Cosmincrs Ce alte jocuri joci?: Samp atat. Ce faci in timpul liber?:Ma joc forbal si sa ies cu prieteni. Descrie-te pe scurt: Ma numasec Cristea Cosmin am 15 ani sunt o fira calma imi place sa imi fac prietenii noi ma atasez repede intr-un grup nou. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am sat in Taxi Lv prima factiune. Ai mai fost in [A]?: Nu Cu cine te intelegi din clan?: Cu RAMSES De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca mi se pare ma bine organizat fata de alte clanuri si imi place foarte mult grupu din el. De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit o sansa pentru ca sunt un baiat de treaba. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: RAMSES PandaQT. Edited April 29, 2017 by cosmincrs
Cllewdell Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Cllew.Varsta: 16 ani.Localitate: Giurgiu.Ore jucate: Am 435 de ore jucate.Level: Am nivelul 23.Vechime pe server: De un an si nitel.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CllewCe alte jocuri joci?: CS:GO, SA:MP, Team Fortress 2, GTA IV, Euro Truck Simulator 2.Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost vreodata banat.Ce faci in timpul liber?: Ma joc in general SA:MP, dau baute cu prietenii, ies cu iubita pe afara, cam tot ce face cineva la 17 ani.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Claudiu, am 17 ani, sunt o fire calma, descurcareata si foarte ambitioasa. Nu-mi plac scandalurile si le evit cat pot de mult, Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Department pana la rank3 21 zile.Ai mai fost in [A]?: Nu.Cu cine te intelegi din clan?: Ramses . De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai bun clan de pe server.De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un membru al comunitatii linistit care nu face probleme si tot timpul iese in evidenta cu ceva bun.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: RAMSES, Adi.[], Scrum, Moddo, MariusUrsuleasa11, etc. Edited April 29, 2017 by Cllewdell
XxX.CosmiST.XxX Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Nick actual: CosmiST ; NIck anterior: Spinner (actual Schneider deoarece mi s-a furat contul si nu mai joc pe acesta) Varsta: Varsta pe care o am este de 17 ani. Localitate: Sunt din localitatea Iasi, judetul Iasi. Ore jucate: In momentul intocmirii acestei aplicatii detin un cumul de ore jucate in numar de 685, in viitorul apropiat mai numeroase. Level: Levelul actual pe care il detin este de 25. Vechime pe server: Pe contul actual, CosmiST am o vechime de aproximativ 3 ani de zile. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CosmiST Ce alte jocuri joci?: In special ma axez foarte mult pe jocul SA:MP deoarece mi se pare un joc destul de atractiv, chiar daca ste un joc vechi si aproape nimeni nu-i mai acorda atentie. Ai fost banat vreodata?: Desigur, singura data cand am fost banat a fost atunci cand am facut parte dintr-o mafie. Ce faci in timpul liber?: DE obiceio in timpul liber imi place sa merg la sala, sa ma plimb cu bicicleta, sa joc biliard si sa ies cu prietena in oras. Descrie-te pe scurt: Buna, numele meu este Cosmin, am 17 de ani si sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Sunt o fire puternica si nu cedez usor, deseori realizez ceea ce imi propun deoarece sunt ambitios. Stiu sa muncesc foarte bine in echipa, sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila. Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma si elevata, cu care pot discuta pe diferite teme fara probleme. Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou, desi la inceput sunt mai timid, dar pe parcurs ma voi acomoda cu cei noi. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur si pun suflet in tot ceea ce fac. Deobicei cand mi se acorda sanse sau noi oportunitati nu o dau in bara deoarece imi fac treaba cu simt de raspundere si cu bun simt Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp am petrecut in factiunea School Instructors LV, acolo am detinut rank 2 si 39 de zile pana in momentul in care mi-am depus demisia. Ai mai fost in [A]?: Desigur, am mai facut parte din clanl [A]lliance cand detineam contul "Spinner" (actual nick: Schneider), dar mai apoi s-a intamplat sa mi se fure contul si sa nu mai fac parte din acest clan. De aceea, doresc sa ma alatur iar clanului [A] deoarece in acesta ma simt ca in familie. Aici am multi prieteni cu care ma inteleg foarte bine si cu care dupa parerea mea, ca om ai ce discuta cu ei. Cu cine te intelegi din clan?: Printre putinii mei prieteni din acest clan se numara: Walmark, Menphis, Laurentiu, Quijote(a facut parte din clan), Blex44(a facut parte din clan) De ce [A] si nu alt clan?:Am ales sa aplic pentru clanul [A]lliance deoarece este clanul cu o puternica influenta pe server atat prin prezenta sa ca, clan, cat si prin memrii sai. Acesta este atat un clan foarte respectat de catre toata lumea cat si unul foarte dorit de catre multi dintre jucatorii de sa-mp ai serverului red.bugged.ro. De ce crezi ca meriti in clan?: Din punctul meu de vedere cred ca merit in clan deoarece sunt o persoana cu bunnul simt, cu cei 7 ani de acasa si care stie cum sa se comporte in societate. Sunt o persoana simpla ce nu cauta faima si bogatia, si de accea cred ca ma regasesc in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, pot face acest lucru, tinand cont de faptul ca in doar intr-o singura zi de la intrarea in factiunea actuala SFPD am acumulat 7-8 ore jucate. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Dintre numerosii mei prieteni de pe acest server, cel mai bine ma inteleg cu StefaneluL, .Eminem, Walmark, Menphis si MegaKing.
Kiwi Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Kiwi[] -anterioare: flavianisachi.boss. Varsta:14 ani. Localitate:Bucuresti. Ore jucate:Am 1171 ore jucate. Level:33. Vechime pe server:Am intrat pe acest server prin primavara anului 2015. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Kiwi[] Ce alte jocuri joci?:League of Legends. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber prefer sa ies afara cu prietenii si sa invat. Descrie-te pe scurt: Salut! Ma numesc Alex, am 14 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o fire calma, amuzanta si respectuoasa. Pot sa va spun despre mine ca imi place munca in echipa si sa socializez foarte mult. Nu suport persoanele care barfesc, in cazul in care ai ceva cu mine, prefer sa mi se spuna totul in fata, nu sunt o persoana suparacioasa. In timpul liber ies pe afara cu prietenii si cu iubita. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult timp mi-am petrecut in SFPD, rank 5 si 50 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?:Am foarte multi amici in acest clan, Milu., Hobbit, Allex., MihaiG, Prudner, Hold, Formidable si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece consider ca acest clan are o conducere foarte buna, membrii de treaba si ascultatori, in care poti avea incredere in ei. Acest clan merita sa fie pe primul loc mereu, deoarece toti sunt o familie, sunt uniti, respectuosi, si poti purta o discutie cu fiecare dintre ei. De ce crezi ca meriti in clan?Nu pot zice ca am un Faction History stralucit, insa stiu sa ma comport, nu sunt laudaros, poti avea incredere in mine, nu sunt genul de persoana care sa injure, desigur doar la nervi. Ma integrez repede si chiar sper sa primesc o a doua sansa in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Hobbit, Krippy., MihaiG, Alcan, DrakeZ, KaKy, Titanic., DamnedSky, Majluw, Vittoryo, SkiNNy27, Kixu[], DemonCrazy, Blex44, Simion., DaniDM, Chrome, Roger, Oxigen, BlaxoR, Jason, EdwardBOMBARDIERU, Toncu, .Eddie, Cristyle, Vela, SHiROKOV,INiMADELEU, MirifiQue, Mixofferr., Shifty, Razvan5, Killer7, Ouxi, Kazzy, Seraph[], KazeURAGANU, LeBroff, Tatiana, Oase., MASON, Catutzuu, DraKKe, Dasaev, Anistoroaia[], Melina, .Alecu, AlMikk, DragoonGuards, Florin. R.I.P Jenel <3 si multi alti prieteni. Edited April 29, 2017 by Kiwi
RicKy7 Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): RicKy7 (nu am avut alte nickname-uri.) Varsta: Am varsta de 14 ani. Localitate: Craiova, judetul Dolj. Ore jucate: 663 de ore jucate. Level: Detin level 29. Vechime pe server: Joc pe server de pe data de: 2016-07-09. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/RicKy7 Ce alte jocuri joci?: Mai joc jocuri SinglePlayer, gen: Outlast, etc. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat o data pentru Teleport-hack, dar mi-am invatat lectia. Ce faci in timpul liber?: Mai ies pe afara cu prietenii, mai joc un fotbal si ma joc pe Sa:mp. Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana calma, sociabila care are cei 7 ani de acasa. In timpul liber imi place sa practic anumite sporturi si ies cu prietenii. Desii am doar 14 ani ma consider o persoana matura si foarte rabdatoare. Sunt genul care isi pune mereu prietenii si familia pe primul loc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors LV, am acumulat Rank 5 si am stat 82 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu OneaCsh. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] este cel mai respectat clan de pe server, cu niste membrii excelenti si intelegatori. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am fost Tester si Responsabil in School Instructors LV si sunt de asemenea am experienta pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca da! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KraTTon, Jeely, OneaCsh, Cocaine[][] si Spices.
.Quimby Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Quimby Varsta: 15 Localitate: Rm.Valcea Ore jucate: 813 Level: 35 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/QuiMBy Ce alte jocuri joci?: Lol , CS:GO Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp , si ies cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu , modest , la locul lui , prietenos . Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: r5 - paramedic 74 days. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Rios , Gizas , Onea, Ahrix. , Milu. , .Gabi , Andrew etc. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca Alliance este un clan bun si foarte serios. De ce crezi ca meriti in clan? : Cred ca merit in clan , deoarece sunt un membru care nu provoaca cearta si sunt foarte serios. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CoLoSSuS , Wxlmx , Nosferathus , AcidVerde , Andrew, Grigorew , Spazzy etc. Edited April 29, 2017 by .Quimby
Cosmin Alliance Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 Lista celor acceptati este urmatoarea:NoDmG.ShockzRed0NNNTitanic.DeMoN.[]Dan[]TeyloSeNaToRuL.Panda.B0URNEWillFredLukas.Simion..Uzzy.AdrianoBrokenEssenceOrderBlueOne[]Adrian.xPshicoManDobrre Playerii au fost alesi in functie de comportament, activitate si faction history. Ne cerem scuze celor ce nu au fost acceptati, se vor face si cateva evenimente pentru intrarea in clan. De aplicatii s-au ocupat Eugen, .Cosmin si .Geo. 1
Recommended Posts