Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tău:.Dragos

Nick-ul celui care ți-a cerut testul:

Tipul licenței: Fly

Dovezi cu testul (ss/video):[A}Drakee.

Alte precizări?:Am avut ceva dificultati cu player-ul respective, vezi in poze.file:///C:/Users/Dreagos/Desktop/Bandicam/gta_sa%202017-05-19%2015-29-19-111.jpg, file:///C:/Users/Dreagos/Desktop/Bandicam/gta_sa%202017-05-19%2015-29-19-111.jpg                                 file:///C:/Users/Dreagos/Desktop/Bandicam/gta_sa%202017-05-19%2015-29-34-888.jpg                                                                       file:///C:/Users/Dreagos/Desktop/Bandicam/gta_sa%202017-05-19%2015-29-52-611.jpg                                                                      file:///C:/Users/Dreagos/Desktop/Bandicam/gta_sa%202017-05-19%2015-30-02-067.jpg                                                                       file:///C:/Users/Dreagos/Desktop/Bandicam/gta_sa%202017-05-19%2015-30-17-295.jpg

Posted

Nick-ul tău: bLink

Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Stefan94

Tipul licenței: Gun

Dovezi cu testul (ss/video): 

Alte precizări?: Am gresit id-u la /givegun, asta e, imi asum greseala

Posted (edited)

Nick-ul tău: bLink

Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Stefan94

Tipul licenței: Gun

Alte precizări?: Am gresit id-u la /givegun, asta e, imi asum greseala

Test respins!

Primești Test Warn deoarece ai informat greșit playerul (amenda este $25.000, nu $30.000.) și o amendă în valoare de $1.000.000 pentru greșeală id la /givegun.

Edited by MadaIin
Posted (edited)

Nick-ul tău: UFKGaminG

Nick-ul celui care ți-a cerut testul: RaulS

Alte precizări?:

Respins, primesti fw deoarece nu se vede locul unde i-ai cerut sa se duca și nici de unde ați plecat in video.

Edited by MadaIin
Posted

Nick-ul tău:iHate.KOV

Nick-ul celui care ți-a cerut testul:EpiCu

Tipul licenței: Boat

Alte precizări?:Ms

Aprobat!
Posted

Nick-ul tău: xJUSTiNx

Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Epicu

Dovezi cu testul (ss/video): http://imgur.com/a/5WpME

Alte precizări?: Daca te intrebi de ce i-am dat bani, este un prieten de al meu.

Test respins! Vei primi Faction Warn deoarece nu ai poze de la decolare, aterizarea pe clădire și aterizarea înapoi la sol și pentru că i-ai acordat mai ieftin licența.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp