BurNN Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Nume pe server: Ore jucate: Level: Cat timp petreci zilnic pe joc: De ce ai ales acest clan si nu altul: Ai de gand sa respecti liderul si co-liderii: Alte precizari: ** PENTRU A APLICA IN CLAN, SE DA REPLY LA ACEST TOPIC ** Edited April 28, 2017 by s3rg1u900 Quote
MartinelPRO0 Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nume pe server: Martinel. Ore jucate: 78. Level: 8. Cat timp petreci zilnic pe joc: Petrec 4-5ore pe zi depinde de timp. De ce ai ales acest clan si nu altul: Pentru ca stiu liderul si mi se pare interesant numele. Ai de gand sa respecti liderul si co-liderii: Normal. Alte precizari: Multumesc de timpul acordat! Quote
BurNN Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 Acceptat. Te astept in joc cu /sms pentru /cinvite. Quote
MagicWalker Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Nume pe server: Adin_Adinel Ore jucate: 40 Level: 8 Cat timp petreci zilnic pe joc: 4 ore De ce ai ales acest clan si nu altul: Pentru ca e un clan bun. Ai de gand sa respecti liderul si co-liderii: da Alte precizari: ms Quote
Andrey Andruk Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Nume pe server:Andrei[] Ore jucate:10 Level:3 Cat timp petreci zilnic pe joc:2-3, depinde te timp. De ce ai ales acest clan si nu altul:Pentru ca mi-se pare interesant numele si vreau sa imi fac prieteni noi. Ai de gand sa respecti liderul si co-liderii:Desigur ca da. Alte precizari:Multumesc ca te-ai uitat pe aplicatia mea. Quote
Recommended Posts