FyersDesign Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) Salut eu sunt Fyers,azi m-am apucat de photoshop vreau sfaturi!!! Edited April 29, 2017 by FyersDesign Quote
Alexei. Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 ai ce baga tutoriale in tine. mult prea luminate avatarele si borderul ala alb n-are ce cauta acolo, pune unul negru daca tot vrei. Text-ul cu bugged pot sa-l faci cu font-ul wendy pe 10px. Mai ai de lucrat la textul principal Quote
FyersDesign Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 ai ce baga tutoriale in tine. mult prea luminate avatarele si borderul ala alb n-are ce cauta acolo, pune unul negru daca tot vrei. Text-ul cu bugged pot sa-l faci cu font-ul wendy pe 10px. Mai ai de lucrat la textul principal bine mersi!! Quote
frightened Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Urmareste tutoriale, de acum incolo cand te apuci de un avatar / semnatura / orice tine apasat shift +alt cand redimensionezi sa ramana stock-ul intact si lasa textul deoparte deocamdata invata prima data sa redimensionezi si cateva efecte de baza ale lucrarii... ce sa zic, keep working Quote
FyersDesign Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 Urmareste tutoriale, de acum incolo cand te apuci de un avatar / semnatura / orice tine apasat shift +alt cand redimensionezi sa ramana stock-ul intact si lasa textul deoparte deocamdata invata prima data sa redimensionezi si cateva efecte de baza ale lucrarii... ce sa zic, keep working ok multumesc, mi-a explicat si Grey- cateva chestii mersi de ajutor cu toate sfaturile,Grey-!! Quote
specii sunt peste Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Imi place avatarul pe care l-ai facut in urma sfaturilor primite de la Grey. Frumoase pentru inceput,gg. Quote
FyersDesign Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 Mai baga tutoriale. mersi,dar iti recomand si tie sa bagi Imi place avatarul pe care l-ai facut in urma sfaturilor primite de la Grey. Frumoase pentru inceput,gg. mai ai de învățat, succes. mersi Quote
GreyFX Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 mersi,dar iti recomand si tie sa bagi mersi Se pare ca ti-au prins bine ;) Quote
FyersDesign Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 ai ce baga tutoriale in tine. mult prea luminate avatarele si borderul ala alb n-are ce cauta acolo, pune unul negru daca tot vrei. Text-ul cu bugged pot sa-l faci cu font-ul wendy pe 10px. Mai ai de lucrat la textul principalcum e acum?? Quote
LessonBAWS Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Sunt frumusele de inceput, dar mai ai de lucrat, kw. Quote
spike retired Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 (edited) dragute Edited June 17, 2017 by spikeZZ Quote
Recommended Posts