Jump to content

[Acceptat] Cerere - Stay High - ThuN.

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii cu privire la viata reala: 

Nume: Adrian.

Ce varsta ai?: Am 16 ani.

Locatia: Cluj-Napoca.

Autodescriere(minim 20 de cuvinte): Salut! Mă numesc Adi și sunt din Cluj-Napoca. Am 16 ani și sunt în clasa a 9-a. Sunt un băiat de treabă, cu cei 7 ani de acasă și cu simțul umorului. Sunt glumeț, dar când vine vorba de lucruri serioase las gluma la o parte. Sunt o fire prietenoasă și îmi place să lucrez în echipă, îmi place să socializez și să descopăr mereu lucruri noi. Cât despre hobby-uri, pot zice că unul dintre ele ar fi fetele. Îmi place sportul și, de asemenea, gaming-ul. În timpul liber îmi place să joc SA:MP sau să ies pe afară cu prietenii. Îmi plac filmele de acțiune, horror sau comedie, îmi plac câinii, și cam atât despre mine. Abia aștept să ne cunoaștem!

Informatii cu privire la viata virtuala(SA:MP):

Nickname: ThuN.

Nickname-uri anterioare: -

Nivel: 20, nu vreau să dau buylevel mai departe, e suficient.

Link panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ThuN.

Sanctiuni: Singura sancțiune a mea este un warn, lucru care nu se va mai întâmpla.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Momentan, nimic, dar mai intru periodic pe câteva jocuri, cum ar fi CS:GO, GTA V, Rocket League, etc.

De ce ai ales clanul Stay High si nu altul?: Deoarece e printre puținele clanuri serioase, fără noobi sau civili care fac DM, cu membrii de treabă și un lider asemenea.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?:  Nu cred.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Da.

De ce ai parasit ultimul clan?: Deoarece m-am certat cu membrii din cauză că nu îmi păstrasem ambele conturi în acel clan, ci doar pe acesta. Știu, un motiv banal.

Care au fost realizarile tale de pe acest server?: O avere destul de mare pentru a doua lună de când am contul, facțiunea și desigur, prietenii.

Poza cu invitatia(imgur): http://imgur.com/a/jb1Zz

Edited by ZeToW
Posted

PRO. Esti un om foarte de treaba si fara probleme de comportament. Inafara de asta te apreciez si foarte mult pe yt. Pwp

Pwp <3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp