.LepS Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Salut, nu de mult am decis sa fac un gamemode de la 0, cu multe sisteme asemanatoare BuGGeD, dar si unele negasite pe alte servere. Pana acum am facut urmatoarele: RPG Romania 1.001 Updates: - facut un sistem de register/login MySql - facute gradele de admin si helperi - facute comenzile /makehelper, /a, /e, /admins, /helpers si /setskin Daca doriti sa va alaturati la Gamemode imi puteti lasa PM. Minim 2 scripteri. Quote
RAZE Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Pana acum nici o comanda pe care ai scris-o nu se gaseste pe alt server. Oricum, succes cu proiectul! 1 Quote
.LepS Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 Pana acum nici o comanda pe care ai scris-o nu se gaseste pe alt server. Oricum, succes cu proiectul! Mersi :* Quote
.LepS Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 (edited) Mic update: Adaugata comanda /set Edited May 4, 2017 by Seraphim SiruS Quote
Un4m3d_Hokage Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 (edited) Adaugata comanda /set pentru? Nu ai decat admin si helper ca variabile... bafta.. ce sa zic Edited May 5, 2017 by Un4m3d_Hokage Quote
.LepS Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Adaugata comanda /set pentru? Nu ai decat admin si helper ca variabile... bafta.. ce sa zic sa setezi money si health RPG Romania 1.002 New UPDATES: - facut job-ul Pizza Boy - adaugat sistemul de level( nu e terminat) - create comenzile: /shop, /jobs Quote
.LepS Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 O sa pun poze cand gamemode-ul va fi la o versiune mai mare Quote
.LepS Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Decat un Gamemode buguit mai bine unu fara buguri :D Quote
.LepS Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 RPG Romania 1.003 Update: - rezolvate 9 warning-uri - terminat sistem-ul de Pizza Boy, va urma unul de farmer - adaugata comanda /arepair - adaugata comanda /makeadmin Poze <3 : http://imgur.com/a/9oGZM Quote
Recommended Posts