Cata B. Marian Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Daniel.Varsta: Am 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Catalin, am 19 ani si locuiesc in Buzau. Sunt o fire calma, cu simtul umorului si cu un spirit de echipa dezvoltat. Imi lace sa comunic cu cei din jurul meu, imi place sa respect si sa fiu respectat. Am cei sapte ani de acasa si pot spune ca nu-mi place sa creez probleme celor din jur. Locatia(Oras): Buzau Ce gen de muzica asculti? Ascult mai multe gen-uri de muzica dar cel mai mult ascult rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : ZipKe.Nivel : Am level 24Nume folosite anterior: J0naThan, Azel.Vechime pe server: Joc de 3 ani pe acest server.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut ban. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/03wAb Link cu faction history: http://imgur.com/a/KFK66 Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am nicio altercatie. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in clanul PHX rank 6, Legend. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Nu.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nicolas, freddy69 si daca mai sunt pe acolo prieteni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 5/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Pescarus:99De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece acest clan este unul bine respectat si apreciat pe server, dar si cu oameni simpli, de treaba si seriosi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul prin activitatea mea zilnica pe sa:mp cat si pe chat-ul clanului. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da sunt de acord deoarece lumea trebuie sa ma recunoasca din ce clan fac parte.
Recommended Posts