CristyleOFFiCIAL Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 (edited) Salutare bugged! Am decis in cele din urma sa postez niste creatii de ale mele, stiu ca poate nu sunt foarte frumose, dar sunt incepator in acest domeniu si as accepta sfaturi si pareri ca sa ma ajute sa ma perfectionez in acest domeniu. Accept sfaturi / critici / pareri! Mersi! Edited May 8, 2017 by St.Cristyle 4 Quote
CristyleOFFiCIAL Posted May 8, 2017 Author Posted May 8, 2017 Foarte frumos ! +1 Mersi mult :* GG FRATE Frumoase, continua tot asa! <3 Ms frate <3 Nice. +1 Pwp, sunt incepator. Is faine ma +1 Mersiiiii :D Foarte frumos ! ms mult <3 In curand vor aparea creatii noi. Promit! Quote
CristyleOFFiCIAL Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 (edited) NEW: Edited May 9, 2017 by St.Cristyle 1 Quote
CristyleOFFiCIAL Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 (edited) Sper sa va placa! <3 Edited May 9, 2017 by St.Cristyle Quote
TaviXZarraX Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Textul secundar baga-l pe wendy 10 px si none Quote
CristyleOFFiCIAL Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 (edited) Textul secundar baga-l pe wendy 10 px si none Ok, o sa incerc, mersi de sfat! P.S.: adica toate? ex :bugged la fel? bv mz ;) Edited May 10, 2017 by St.Cristyle Quote
Alekz Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Frumoase pentru inceput, pune fonturile mici pe "none", nu "crisp", "sharp" sau altceva. Quote
AXeno Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Frumoase , good job. Pot font de la ultima poza cu lambo ? Quote
Don Soprano Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ok, o sa incerc, mersi de sfat! P.S.: adica toate? ex :bugged la fel? mz ;) Pentru textul secundar cu ''bugged'' iti recomand http://www.dafont.com/04b-03.font?text=04b03 acest font, il pui pe 8px pe none. Mai bine lucreaza pe dimensiunea de 150x250. La textul principal pune drop shadow // // distance pe 1px // spread pe 0 // size pe 1px Quote
CristyleOFFiCIAL Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Frumoase pentru inceput, pune fonturile mici pe "none", nu "crisp", "sharp" sau altceva. Ok, mersi pentru sfaturi, apreciez! ;) Frumoase , good job. Pot font de la ultima poza cu lambo ? Vrei font de la text "Cristyle" sau? Nice Mss, pwp Draguteee Hei, thx :P Pentru textul secundar cu ''bugged'' iti recomand http://www.dafont.com/04b-03.font?text=04b03 acest font, il pui pe 8px pe none. Mai bine lucreaza pe dimensiunea de 150x250. La textul principal pune drop shadow // // distance pe 1px // spread pe 0 // size pe 1px Ok, mersi de sfat, apreciez! :D Quote
thugger Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) nu mai pune textul în colţ, apropie-te cu el de stock (persoană, maşină, etc) pune border simplu, size 1, inside, negru / alb sau caută pe google "border pack deviantart" ia-ţi mai multe fonturi de pe dafont.com, găseşti multe, downloadezi ce-ţi place caută un pack sau mai multe de gradient-uri şi când faci o lucrare aplică câte 1-2-3 în funcţie de stock / lumină etc, nu rămâne numai pe blur Edited May 11, 2017 by MADKING Quote
CristyleOFFiCIAL Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 nu mai pune textul în colţ, apropie-te cu el de stock (persoană, maşină, etc) pune border simplu, size 1, inside, negru / alb sau caută pe google "border pack deviantart" ia-ţi mai multe fonturi de pe dafont.com, găseşti multe, downloadezi ce-ţi place caută un pack sau mai multe de gradient-uri şi când faci o lucrare aplică câte 1-2-3 în funcţie de stock / lumină etc, nu rămâne numai pe blur Ok, mersi de sfat, dar imi poti arata cum ca nu prea inteleg. As fi foarte recunoscator. :D Quote
CristyleOFFiCIAL Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 gg Mersi frate <3 Sunt dragute. mersi mult mane Dupa parerea mea, sunt foarte frumoase :wub: Mersi mult, am incercat sa fac sa va placa :D ce smechere Desigur, ca tine :) Quote
Recommended Posts