Razvanul Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Foarte frumoase. GG. Keep it up. Îmi place și semnătura. Quote
Doruq Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 nu sunt eu fan avatarelor si iti voi spune o parere din ce vad eu pe foaie. la redimensionare ai o problema. incearc-o sa o rezolvi. redimensionarea face cam 90% din ce faci tu. - incearca sa alegi niste font-uri mai ok. daca nu, nu mai baga text. oricum e o prostie textul =) coloristica. rosu si vverde nu prea merge.. mergea un alb pe gm Quote
CristyleOFFiCIAL Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 (edited) x x x x x SI AICI UN LOGO PENTRU BUGGED <3 Daca va placut, nu ezitati sa dati un +1 aiciI: http://forum.bugged.ro/topic/297498-recrutare-designeri/ MersiiiI <3333 Edited July 2, 2018 by .Cristyle Quote
Luchian Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 La text mane mai ai mult de lucrat pentru inceput nu mai pune stroke pe text fiindca da naspa rau si cu brushu ala mai scade din oppacity fiindca iarasi da naspa, in rest bluru e dragut de semnaturi n-am ce sa zic :) Kw mane Quote
CristyleOFFiCIAL Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Blana portofoliu, tine-o tot asa <3. Ms, cel mai blanao lider <3 Destul de frumos, felicitari! Mersi mane, apreciez si primesc si criticile, np. <3 La text mane mai ai mult de lucrat pentru inceput nu mai pune stroke pe text fiindca da naspa rau si cu brushu ala mai scade din oppacity fiindca iarasi da naspa, in rest bluru e dragut de semnaturi n-am ce sa zic :) Kw mane Ok, cred ca te-ai referit la aia cu "Nature" dar nu stiam ce sa ii fac ca nu se vedea bine pe strock si o sa incerc sa ma perfectionez la blur, mersi. Am si eu o rugaminte, imi dai si mie efectul de pe avatar si semnatura, gif-ul. Mersi <3 nu sunt eu fan avatarelor si iti voi spune o parere din ce vad eu pe foaie. la redimensionare ai o problema. incearc-o sa o rezolvi. redimensionarea face cam 90% din ce faci tu. - incearca sa alegi niste font-uri mai ok. daca nu, nu mai baga text. oricum e o prostie textul =) coloristica. rosu si vverde nu prea merge.. mergea un alb pe gm ok, mersi de sfaturi si mersi ca ai dat cu ochiu si pe la beggineri :D <3 Quote
Recommended Posts