iNvidie Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 E ok ca esti interesat si de altele decat avatare, dar daca e sa treci pe render signature ai nevoie de putina creativitate, majoritatea lucrarilor tale sunt dupa tutoriale nu ai venit tu cu ceva nou la ele. 1 Quote
RevoW Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Esti prea bun pentru secolu asta. Mai faci si rip. Quote
mKazY Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Par făcute cu nu știu ce aplicație. Încearcă să faci ceva noi, ideile au fost deja folosite. Quote
omupower Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 (edited) Par făcute cu nu știu ce aplicație. Încearcă să faci ceva noi, ideile au fost deja folosite. Lucrările îs făcute după tutoriale. etc. Esti prea bun pentru secolu asta. Mai faci si rip. Atenție, nu mă acuza aiurea. Dacă lucrez dupa tutoriale nu inseamnă că fac rip, inseamnă că vreau să învăț photoshop. etc. Pot să îți dau PSD-urile să vezi că am lucrat după tutoriale. Edited October 11, 2017 by omupower Quote
RevoW Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Lucrările îs făcute după tutoriale. etc. Atenție, nu mă acuza aiurea. Dacă lucrez dupa tutoriale nu inseamnă că fac rip, inseamnă că vreau să învăț photoshop. etc. Pot să îți dau PSD-urile să vezi că am lucrat după tutoriale. Daca faci dupa tutoriale macar modifica si tu ceva, fii creativ ca daca faci tot kkatu din video nu devii designer. 1 Quote
Razor1911 Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 (edited) GG, imi plac toate. Edited October 14, 2017 by Razor1911 1 Quote
King.SkuLLy Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Esti prea bun pentru secolu asta. Mai faci si rip. Nu-mi spune ca tu esti invatat de mic, nu ca acum esti mai mare, da' macar a incercat sa faca ceva, asta nu-i rip.. 1 Quote
Recommended Posts