Tudor2001 Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Tudor Narcis Georgian.Varsta: Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat ca toti ceilalti, stiu cum sa ma comport, am cei 7 ani de acasa. Am un simt al umorului foarte dezvoltat, stiu cum sa fac dar si sa gust o gluma, totul pana in limita bunului simt. Sunt si am fost tot timpul persoana corecta, care mereu a preferat sa aleaga o cale corecta de rezolvare a problemelor. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la un film sau la un meci de fotball. Cam atat despre mine, sper ca este de ajuns. Locatia(Oras): Orasul Pitesti, judetul Arges. Ce gen de muzica asculti? Ascult orice fel de muzica, inafara de rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Am nickname-ul [Narcis]Nivel : Am level 17, aproape 18.Nume folosite anterior: Cand am creat acest cont am folosit nickname-ul ''TigeR[]'', cu timp-ul m-am decis sa il schimb in ''[Narcis]'', acesta fiind si numele meu.Vechime pe server: Inainte de acest cont am mai avut inca doua conturi, pot spune ca am o vechime de 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost niciodata banat. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/bDl5p Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/[Narcis]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am nici macar o problema cu cineva din acest clan. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai facut parte din clan-ul ''Ghost Riders'' si din clan-ul ''BurN''. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai facut parte.Ce alte jocuri mai joci?: Momentan nu ma mai joc alte jocuri. SA:MP-ul este favoritul meu.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Momentan nu cunosc pe nimeni din acest clan. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: In cei 3 ani cred ca am acumulat foarte multa experienta. (10/10). Experienta DM [ ()/10]: Am facut dm pe vremuri, acum am doar o sanctiune de acest fel, singura mea sanctiune din ''LP''. Am tras in cineva cand am facut cont-ul, nu aveam ce sa fac. Sunt politist, toti ma ataca, stiu sa trag binisor. :)) (8/10). CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Folosesc Discord.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan pentru a-mi face noi prieteni, dar si pentru ca este un clan renumit pe acest server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cred ca il pot ajuta cu tot ce imi sta in putinta. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Sigur ca da.
SwanGloW Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 (edited) Vot anulat Edited May 9, 2017 by AIM.AwP Nu esti in clan, nu mai vota aiurea.
Recommended Posts