Armyn007 Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Nume: Filip Claudiu Razvan.Varsta:17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Razvan, am varsta de 17 ani si locuiesc in Baia Mare. Prietenii, familia si cunostintele ma descriu pe mine ca fiind o persoana serioasa, glumeata, cu capul pe umeri si respectuoasa. Hobby-urile mele sunt pescuitul, muzica si jocurile pe calculator. Ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni si imi place sa-mi fac prieteni noi, unde sa avem incredere unul in celalalt. Locatia(Oras): Baia Mare. Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop, Rapp. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : CroWeLL.Nivel : 42.Nume folosite anterior: Nu am.Vechime pe server: 4 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut ban pentru "Moduri ilegale" si "3/3 warns". Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/lRmG4 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/CroWeLLAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in foarte multe clanuri, cum ar fi: [Q], ".BELEAUA", [RH], ".King.", etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in acest clan.Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cel mai bine ma inteleg cu [AIM].Optimus., [AIM]Doc1, [AIM]DEAGLEE., Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: Nu prea fac DM, decat DM Cops foarte rar. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: 0743356667 (skype)De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din clan, pentru ca aici am multi prieteni, este cel mai dorit si cel mai serios clan de pe server si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu fata de membrii clanului si cu multe altele. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Sigur.
Recommended Posts