Jump to content

Cerere [AIM] - CroWeLL [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nume: Filip Claudiu Razvan.
Varsta:17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut,  ma numesc Razvan, am varsta de 17 ani si locuiesc  in Baia Mare. Prietenii, familia si cunostintele ma descriu pe mine ca fiind o persoana serioasa, glumeata, cu capul pe umeri si respectuoasa. Hobby-urile mele sunt pescuitul, muzica si jocurile pe calculator. Ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni si imi place sa-mi fac prieteni noi, unde sa avem incredere unul in celalalt.

Locatia(Oras): Baia Mare.

Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop, Rapp.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : CroWeLL.
Nivel : 42.
Nume folosite anterior: Nu am.
Vechime pe server: 4 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut ban pentru "Moduri ilegale" si "3/3 warns".

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/lRmG4

Link cu faction history:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/CroWeLL
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in foarte multe clanuri, cum ar fi: [Q], ".BELEAUA", [RH], ".King.", etc.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in acest clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc doar SA:MP.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cel mai bine ma inteleg cu [AIM].Optimus., [AIM]Doc1,  [AIM]DEAGLEE.,

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.

Experienta DM [ ()/10]: Nu prea fac DM, decat DM Cops foarte rar.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: 0743356667 (skype)
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din clan, pentru ca aici am multi prieteni, este cel mai dorit si cel mai serios clan de pe server si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu fata de membrii clanului si cu multe altele.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Sigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp