CristixP-deleted Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Nickname: KyoTo[]Level:352.Ore jucate:Poza cu invitatia: Click.Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/KyoTo[]Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Click.Cateva realizari pe server/ forum: Pe server rank 5 SFPD cu 107 zile. Pe forum nu am realizari.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc foarte rar CS:GO.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte frumos, cu membrii cum-se-cade, este un clan foarte cunoscut, si acest lucru ma atrage. Am niste prieteni aici si vreau sa ma imprietenesc cu tot mai multi.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?:Ai mai facut parte din clanul AIM? Daca da, de ce ai fost dat afara?: Am mai fost in [AIM] acum foarte mult timp, am fost scos deoarece eram inactiv.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Andrei1995, Black.DiamonD, Tyga[].Planuri de viitor pe server?: Nu am niciun plan special pe server.Informatii legate de viata reala:Prenume: Cristian.Varsta reala: 16 ani.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Cristian, am 16 ani si locuiesc in Caransebes. Sunt o fire calma, un baiat muncitor si cu spirit de echipa, cu o minte agera si cu simtul umorului. Imi place sa imi petrec timpul liber alaturi de prietenii mei pentru a rade si a ne distra. Cand este vorba despre ceva serios sunt cu capul pe umeri si imi vad de treaba pana la final. Ma integrez foarte repede intr-un colectiv si sunt foarte sociabil.Ce gen de muzica asculti?: Ascult in general manele, dar mai ascult rap si hip-hop.Ce hobbyuri ai?: Fotbal, SA:MP si iesitul cu prietenii.
Recommended Posts