Jump to content

[RESPINS] Aplicatie [AIM] - KyoTo[] - Rank 5 SFPD.

Recommended Posts

Posted

Nickname: KyoTo[]
Level:352.
Ore jucate:
Poza cu invitatia: Click.
Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/KyoTo[]
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Click.
Cateva realizari pe server/ forum: Pe server rank 5 SFPD cu 107 zile. Pe forum nu am realizari.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc foarte rar CS:GO.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte frumos, cu membrii cum-se-cade, este un clan foarte cunoscut, si acest lucru ma atrage. Am niste prieteni aici si vreau sa ma imprietenesc cu tot mai multi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?:
Ai mai facut parte din clanul AIM? Daca da, de ce ai fost dat afara?: Am mai fost in [AIM] acum foarte mult timp, am fost scos deoarece eram inactiv.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Andrei1995, Black.DiamonD, Tyga[].
Planuri de viitor pe server?: Nu am niciun plan special pe server.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Cristian.
Varsta reala: 16 ani.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Cristian, am 16 ani si locuiesc in Caransebes. Sunt o fire calma, un baiat muncitor si cu spirit de echipa, cu o minte agera si cu simtul umorului. Imi place sa imi petrec timpul liber alaturi de prietenii mei pentru a rade si a ne distra. Cand este vorba despre ceva serios sunt cu capul pe umeri si imi vad de treaba pana la final. Ma integrez foarte repede intr-un colectiv si sunt foarte sociabil.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult in general manele, dar mai ascult rap si hip-hop.
Ce hobbyuri ai?: Fotbal, SA:MP si iesitul cu prietenii.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp