George... Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 In acest topic, cei ce doresc sanse la rank6(Co-lider) in clan pot face o aplicatie dupa modelul dat. Aplicatiile se pot face NUMAi cand topicul este deschis (va aparea in titlu "deschis" sau "inchis"). Cei ce vor aplica atunci cand topicul este inchis, nu vor mai avea niciodata sanse la Co-lider!! Model aplicatie: Nickname pe server: Level: Ore jucate: Zile in clan: Nume real: Varsta: De ce doresti sa devii un Co-lider aLpha? : Esti constient ca trebuie sa stii regulamentul? (vei fi testat din el): O caracterizare (minim 25 cuvinte): 1 Quote
Balauru Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Nikname: BalauruHD Level: 6 Ore jucate: In acest moment am 41 ore jucate. Zile in clan: In acest moment am 1 zi in lan . Nume real: Numele meu real este Chelariu Ovidiu Florin. Varsta: Detin frumoasa varsta de 16 ani . De ce doresti sa devii co-ider in clanul Alpha: Doresc sa devin co-lider in aLpha deoarece cred ca este nu clan cu mult potential ,jucatori de treaba cu care ai ce discuta ,as vrea sa duc calnul aLpha la cel mai inalt nivel posibil , si as vrea sa nu devina genul de clan cu 1 jucator in el, ci sa devina cat mai popular. Esti constient ca trebuie sa stii regulamentul? (vei fi testat din el): Sunt foarte constient de acest lucru ,sunt gata oricand sa dau testul . O caracterizare : Ma numesc Chelariu Ovidiu am 16 ani ,locuiesc in orasul Botosani ,sunt in calsa a 9-a ,invat la Colegiul Tehnic Gheorge Asachi Botosani , sunt o persoana serioasa ,care nu se da la o parte in fata necunoscutului ,nu ma las batut de nimic ,daca cad ma ridic in ciuda circumstatelor , imi place sa socializez cu oricine , sunt descurcaret in situatii limita car cer seriozitate si autocontrol ,sunt genul de om car isi cunoaste limitele si nu se teme sa ceara ajuor cand este nevoe , chiar daca nu am multe ore pe acest server consider cu sunt destul de pregatit pentru aceasta functie deoarece sunt altii (nu dau nume ) care chiar nu stiu ce e cu iei desi poate au 500-1000 ore jucate . Multumesc pentru timpul acordat si succes cu clanul in contiuare . Quote
George... Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 (edited) Nikname: BalauruHD Level: 6 Ore jucate: In acest moment am 41 ore jucate. Zile in clan: In acest moment am 1 zi in lan . Nume real: Numele meu real este Chelariu Ovidiu Florin. Varsta: Detin frumoasa varsta de 16 ani . De ce doresti sa devii co-ider in clanul Alpha: Doresc sa devin co-lider in aLpha deoarece cred ca este nu clan cu mult potential ,jucatori de treaba cu care ai ce discuta ,as vrea sa duc calnul aLpha la cel mai inalt nivel posibil , si as vrea sa nu devina genul de clan cu 1 jucator in el, ci sa devina cat mai popular. Esti constient ca trebuie sa stii regulamentul? (vei fi testat din el): Sunt foarte constient de acest lucru ,sunt gata oricand sa dau testul . O caracterizare : Ma numesc Chelariu Ovidiu am 16 ani ,locuiesc in orasul Botosani ,sunt in calsa a 9-a ,invat la Colegiul Tehnic Gheorge Asachi Botosani , sunt o persoana serioasa ,care nu se da la o parte in fata necunoscutului ,nu ma las batut de nimic ,daca cad ma ridic in ciuda circumstatelor , imi place sa socializez cu oricine , sunt descurcaret in situatii limita car cer seriozitate si autocontrol ,sunt genul de om car isi cunoaste limitele si nu se teme sa ceara ajuor cand este nevoe , chiar daca nu am multe ore pe acest server consider cu sunt destul de pregatit pentru aceasta functie deoarece sunt altii (nu dau nume ) care chiar nu stiu ce e cu iei desi poate au 500-1000 ore jucate . Multumesc pentru timpul acordat si succes cu clanul in contiuare .[/size] Respins! ( Au trecut 24h si nu ai dat testul!) Edited May 21, 2017 by George... Quote
Vlad99 Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Nickname pe server: MexicanuLLL Level: 35 Ore jucate: 935 ore jucate. Zile in clan: 0. Nume real: Vlad. Varsta: 18 ani. De ce doresti sa devii un Co-lider aLpha? : Vreau sa primesc co-lider in clan deoarece vreau sa ajut clanul cu tot ce pot si sa bag membri in clan. Esti constient ca trebuie sa stii regulamentul? (vei fi testat din el): Da. O caracterizare (minim 25 cuvinte): Salut, ma numesc Radu Vlad, am 18 ani si sunt din orasul Pitesti. Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ, receptiv caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine.Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Sunt activ, serios, generos, capabil, glumet atunci cand este cazul, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile pe calculator si sa-i respect pe cei din jurul meu, sunt foarte ascultator, sunt o fire calma nu ma enervez foarte repede, am cei 7 ani de acasa. Nu ma dau in vant dupa lucruri de nimic dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie, rabdare si docilitate. Am capacitatea de a recunoaste cand gresesc si de a-mi recunoaste greseala. Quote
Recommended Posts