Alberto Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Doamne maaaa parca e posedat :))))Cum isi da cu pantoful in cap :))) Quote
.Gabriel Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ba da' chiar e maniac. Din cate am mai vazut eu s-ar spune ca i-a sters ma-sa contu' de WOW. Da' oricum asta face criza fara jocuri. Quote
Traianus_Decebalus Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 E facut doar pentru views video. Quote
Loki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Bwahahahahah, this is what happens when the internet goes down and you face reality! :))) Edited September 2, 2014 by Daedrik_Cross Quote
Alpheus Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 cik i-a sters masa contu de wow daia face asa faza cand vrea sa se penetreze cu telecomanda e cea mai ciudata :)) Quote
RazZz. Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Se pare ca a picat testul intr-o factiune :)) Quote
MORGAN Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ma joc pe PC dar sa ajung in halul ala, niciodata. Quote
Huanq Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ma joc pe PC dar sa ajung in halul ala, niciodata. Dacă ei ban pe cont pariu că plângi sau intrii în depresie? #Sunt obișnuit să iau ban pe red. Quote
MORGAN Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dacă ei ban pe cont pariu că plângi sau intrii în depresie? #Sunt obișnuit să iau ban pe red. Nu, nici chiar asa. Dar totusi, inteleg tipul, gandeste-te ca dai cam 5-7 euro pe luna de la level 20+, valora ceva contul ala. Quote
Njuno_Mke Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Atentie, acest video este pus mai ales pentru cei care petrec 24 din 24h pe P.C Lasati-l, nu este bun de nimic, iesiti pe afara, traiti-va copilaria nu e vorba ca petrec mult timp pe pc, e vorba ca il petrec degeaba. eu petrec peste 7 8 ore pe zi la pc pentru ca am de facut treburi care imi aduc bani. Quote
ManiakEcoo Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Atentie, acest video este pus mai ales pentru cei care petrec 24 din 24h pe P.C Lasati-l, nu este bun de nimic, iesiti pe afara, traiti-va copilaria Eu: Alo, parintele? Parintele: Da, ce este fiule? Eu: Repede un exorcism strada www.bugged.ro nr.1, Avem nevoie urgenta de unu, a intrat in cineva satana. Parintele: Bine fiule, acuma vin cu pusca si cu exorcismul. Quote
KaT0 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 *ATENTIE! - Fenomene pe cale de disparitie Si eu ma mir de unii cum pot deveni atat de dependenti de jocurile video :)) In general oamenii frustrati, care nu pot fi nimic in realitate, isi gasesc alinarea in aceste jocuri. Quote
Chriis. Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Isi baga telecomanda in cur, vai. =))) Quote
McsGone Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 *ATENTIE! - Fenomene pe cale de disparitie Si eu ma mir de unii cum pot deveni atat de dependenti de jocurile video :)) In general oamenii frustrati, care nu pot fi nimic in realitate, isi gasesc alinarea in aceste jocuri. Tu esti serios? "Sicilyanu", vii cu nickname-ul asta vorbind despre frustrati? Chiar zi-mi si cum nu joci samp si nu ai peste 300 de ore pe cont. Inainte de a veni criticand pe oricine asigura-te mai intai ca esti perfect. Quote
Kharma Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ma intreb cum se ajunge la astfel de situatii.. Quote
Recommended Posts