Zozole7 Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Nickname: Zozole Serverul pe care ai jucat?: green.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: In primul rand, m-am jucat pe green de cand s-a deschis pe 15.05.2015 pana in iulie 2015 apoi m-am lasat o perioada, in noiembrie 2015 m-am apucat din nou cand era ziua comunitatii, am vrut sa fac cate un rank 5 in fiecare factiune de pe server, insa am primit un ban apoi un wipe, ma gandeam sa ma las daca mai primesc cateva wipe-uri dar csf, am reusit sa fac rank 5 in taxi lv, rank 5 in taxi sf apoi rank 6 tot in taxi sf, toata frecventa mea, frecventa 692 voia sa aplic la lider taxi de fiecare data cand prindeam ocazia dar din fericire eu nu jucam pentru functii si nu aplicam, am aplicat doar de 2 ori, odata la Taxi LS cand voiam sa repar acel wipe din FH dar a primit Coca_Cola lider. In Taxi SF unde KreeN era lider si eu co-lider, a vrut sa renunte de mai multe ori dar nu voiam eu sa aplic lider asa ca a mai tinut liderul pentru ca voia sa lase factiunea pe mana mea, pana la urma a renuntat la 162 de zile si am aplicat si da, am luat lider.. restul e istorie -> Zozole was uninvited by Admin Nothing. from faction Taxi SF (rank 7) after 222 days, without FP. Reason: Renuntare la functie. A da, probabil va intrebati cum am ajuns helper, pai, tot din cauza lui KreeN care.. 'hai frate aplica ca iei cum sa nu iei pai ia nobul ala cu 500 de ore jucate si nu iei tu'. =)) Eu foarte optimist de fel logic ca i-am raspuns cu 'Lasa frate ca aplic asa numai sa iti arat ca nu iau'.. da.. pai de unde ca nu a durat decat 7 zile si apoi m-am trezit cu 10 slap-uri de la Ca77a si apoi eram la teste helper, KreeN nu era online cand eram la teste, cand a intrat pe SA-MP i-am zis sa dea /id pe mine si sa se uite la FPS, a dat de cateva ori apoi a dat /spec si credea ca mi-am luat PC nou pentru ca aveam FPS: 60 incontinuu. Dar a realizat nobul apoi ca am luat helper, csf. =)))) In al doilea rand, jocul asta s-a dus, nu mai are niciun farmec. Poti sa ai si admin si lider si ce vrei tu, tot te plictisesti de el odata si odata. Toata lumea sau mai bine zis toti copiii joaca pentru functii si nu mai exista nicio distractie in el, rar gasesti pe cineva cu care sa razi sau sa faci ceva care sa nu te plictiseasca pe jocul asta, pana mea. In al treilea rand, o sa am un program incarcat in care o sa dau examene, o sa fiu plecat in vacanta si alte chestii mult mai importante decat un joc, asta este principalul motiv pentru care ma las. :D Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu o sa mai joc SA-MP sau alte jocuri pe calculator dar cand o sa am timp ma voi juca FIFA 17 si alte jocuri pe care le am pe PS4. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Trebuie sa fac o lista mare si imi e lene si cred ca o sa uit cateva persoane dar totusi incerc. As vrea sa incep cu frecventa 692, insa nu toata lumea stie cine face parte din ea, va zic eu. MatiseN, Krupp, Huang, Twinn, KreeN, David, UnderWorld, XenoMantis, Leatherface, qLover si cam atat de pe frecventa, cred. Alte persoane? Ei bine aici chiar imi e lene dar vreau sa ii salut si pe ionutzzzz1, DixoN, Eddy, _iPwned, Cliche, PlaiN, Ryan, Velea, Trevor, MarianB reporterul si.. hmm.. ma opresc aici ca raman in pana de idei. Ai altceva de adaugat?: Succes tuturor in viata reala dar si in joc. Cei care nu aveti functii, sper ca ati inteles ca nu trebuie sa jucati pentru functii ca sa primiti una, jucati pentru distractie si cand va plictisiti de joc doar incercati ceva nou desi nu prea are rost, va plictisiti de tot la un moment dat. Quote
WTFOnEShOt Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Chiar imi pare rau ca te lasi dar sper ca o sa te intorci inapoi cu chef de joc Bafta :(. Quote
lAlexzShaD0w Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Succes, ramai o legenda! Succes, ramai o legenda! Quote
kontent Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Bafta, n-am mai vorbit noi de mult, dar tot un baiat de treaba ai ramas. Succes! Quote
Andrei_17 Official Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Mult bafta zozo si succes in continuare, poate mai vorbim candva daca vei revenii. Bafta! Quote
Krupp Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Cel mai nob admin. Meritai remove. Vezi ca ai uitat-o pe Ana cu merele de la freq spartule. Hai bafta ne auzim cand mai dai pe skype din an in paste ca asculti manele 24/7. Sa nu uiti cand eram cu Dragosh si cu SERIFU. in confa pe skype de ti-am zis sa aplici helper si ai zis ca aplici odata cu mine, dar eu luasem deja helper hihi. PWP jos salpa. Quote
Recommended Posts