REGEE Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Țineo tot asa esti tare, P.S Astept o creație cu K1nG Mulțumesc mult. Quote
.Japonezu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Țineo tot asa esti tare, P.S Astept o creație cu K1nG Mulțumesc mult. Multumesc. Frumoase, gg. Mersi. Quote
danutelu Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Folosesti un stil nou dupa parerea mea si asta imi place. Felicitari. Quote
.Japonezu Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Folosesti un stil nou dupa parerea mea si asta imi place. Felicitari. Multumesc mult de apreciere. Quote
Spartan.[] Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Foarte frumos lucrezi si imi plac la nebunie creatiile tale, mult succes si numai bine. Quote
.Japonezu Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 Foarte frumos lucrezi si imi plac la nebunie creatiile tale, mult succes si numai bine. Multumesc mult, dar acest portofoliu o sa devina inactiv deoarece eu am plecat de pe comunitate si nu mai are rost sa lucrez aici, bafta! Quote
Spartan.[] Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Multumesc mult, dar acest portofoliu o sa devina inactiv deoarece eu am plecat de pe comunitate si nu mai are rost sa lucrez aici, bafta! Pacat succes in continoare Quote
Recommended Posts