Shady Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Nickname: SHADY Serverul pe care ai jucat?: Cate putin din toate. De ce ai ales sa te retragi?: Am jucat mult pe acest joc, am pierdut foarte mult timp, dar nu-mi pare rau, a fost frumos candva dar usor usor a venit si vremea retragerii! Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: o sa ma intorc in viitor, daca o sa fie unul. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, niciodata. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Multi, incepand cu cei de pe red cu care m-am si apucat si terminand cu prietenii de pe yellow. Ai altceva de adaugat?: Cam atat, prieteni, succes in continuare! Quote
Shady Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 Bafta, prietenul meu <3 Mult succes! succes Multa bafta in continuare! Mersi, numai bine! Quote
Alex Hotepp Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Baftă 16 fps :unsure: Eu te iubesc dar te urăsc :wub: Ne-am certat noi dar cred ca tot pr am rămas :P Quote
Morpheus. Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 baftă cosmin.. numai bine, mersi pentru tot, rar persoane cu caracterul tău, n-ai primit multe că spuneai pe față, exact ca mine.. asta e, noi să fim sănătoși. :( Quote
Shady Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 bafta frate ! Un jucator prea de treaba. Succes frate. Succes! Baftă 16 fps :unsure: Eu te iubesc dar te urăsc :wub: Ne-am certat noi dar cred ca tot pr am rămas :P bft!!! :* :* :* : * Bafta mane! Mult succes in viitor! sa traiesti bft Succes! baftă cosmin.. numai bine, mersi pentru tot, rar persoane cu caracterul tău, n-ai primit multe că spuneai pe față, exact ca mine.. asta e, noi să fim sănătoși. :( Bafta si voua, va respect pe toti indiferent de trecut :D B) :wub: ;) Quote
Recommended Posts