denis6999 Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 (edited) IRL: Numele tău (nu cel de familie, ex: Cosmin):Denis Vârsta ta:Am varsta de 14 ani. Cum te consideri tu ca persoană(descrie-te în 1-2 rânduri):Sunt o persoana sincera, cu bun simt si care ii place sa isi faca prieteni noi. Ce gen de muzică asculți?:Trap. Ce hobby-uri ai?:Sa ies cu prietenii. IG: Nickname:Skull.Paramedic Profilul tău de pe panel:http://greenpanel.bugged.ro/profile/Skull.PARAMEDIC Ce realizări ai până acum pe server?:Nu am nici o realizare pana acum asa mare, doar ca am reusit sa fac rank 3 in factiunea Las Venturas Paramedic. Ce alte activități mai ai?:Sa joc fotbal, sa ies cu prietenii in oras. De ce ai ales clanul nostru?:Am ales acest clan pentru ca il urmaresc pe SocialDisease pe YT si imi place ce face. Din ce clan ai mai făcut parte și de ce l-ai părăsit?:Din clanul [T] si l-am parasit pentru ca erau putini membrii cu care sa ma inteleg. Ai anumiți prieteni care fac parte din clanul nostru? Dacă da, cine?:Il am pe xProKill. Unde vrei să ajungi la noi pe server?(funcție, etc):As vrea sa ajung pe serverul asta co-lider sau lider de departament. Ai mai făcut parte din Social Warriors?:Nu am mai facut parte. Alte precizări:Multumesc pentru timpul acordat! Edited May 28, 2017 by denis6999
Razvanul Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Pro Polițist de treaba care lasa inf de Rank 1 si la alții =]]]
Recommended Posts