Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IRL: 

• Numele tău (nu cel de familie, ex: Cosmin):Denis
  • Vârsta ta:Am varsta de 14 ani.
  • Cum te consideri tu ca persoană(descrie-te în 1-2 rânduri):Sunt o persoana sincera, cu bun simt si care ii place sa isi faca prieteni noi.
  • Ce gen de muzică asculți?:Trap.
  • Ce hobby-uri ai?:Sa ies cu prietenii.

IG:

• Nickname:Skull.Paramedic
  • Profilul tău de pe panel:http://greenpanel.bugged.ro/profile/Skull.PARAMEDIC
  • Ce realizări ai până acum pe server?:Nu am nici o realizare pana acum asa mare, doar ca am reusit sa fac rank 3 in factiunea Las Venturas Paramedic.
  • Ce alte activități mai ai?:Sa joc fotbal, sa ies cu prietenii in oras.
  • De ce ai ales clanul nostru?:Am ales acest clan pentru ca il urmaresc pe SocialDisease pe YT si imi place ce face.
  • Din ce clan ai mai făcut parte și de ce l-ai părăsit?:Din clanul [T] si l-am parasit pentru ca erau putini membrii cu care sa ma inteleg.
  • Ai anumiți prieteni care fac parte din clanul nostru? Dacă da, cine?:Il am pe xProKill.
  • Unde vrei să ajungi la noi pe server?(funcție, etc):As vrea sa ajung pe serverul asta co-lider sau lider de departament.
  • Ai mai făcut parte din Social Warriors?:Nu am mai facut parte.
  • Alte precizări:Multumesc pentru timpul acordat!
Edited by denis6999
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp