Alex Hotepp Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 bafta văru havok, te pupă văru hotepp de aici din șantier, și eu mam lasat si acum o duc bine cu gagicile cu pokeru cu astea stau pe forum să văd ce zic sărci să ai grijă de tine lasă sampu că mai bine bei un suc si joci ceva decăt să îți consumi pe aici aurele baftă VĂRUTU și ms cand mai acceptat in si atunci numai bine să ai :wub: :wub: Quote
Krupp Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Aipa. Esti un citar. Nu stii sa dai cu cod fara sa iei ban. Ne auzim nush unde ca n-am kontaktele tale. Quote
BlaKa- Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Succes! Ai grija de lider, doctore :* bafta văru havok, te pupă văru hotepp de aici din șantier, și eu mam lasat si acum o duc bine cu gagicile cu pokeru cu astea stau pe forum să văd ce zic sărci să ai grijă de tine lasă sampu că mai bine bei un suc si joci ceva decăt să îți consumi pe aici aurele baftă VĂRUTU și ms cand mai acceptat in si atunci numai bine să ai :wub: :wub: Vorbe spuse de un rege :wub: Aipa. Esti un citar. Nu stii sa dai cu cod fara sa iei ban. Ne auzim nush unde ca n-am kontaktele tale. sunt citar fals, ma gasesti pe forum ^^ Quote
Recommended Posts