LoT Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Hai noroc. Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa nu-mi mai apara asta de fiecare data cand intru pe samp? E de la sampfuncs, n-as vrea sa sterg sampfuncs pentru ca ma ajuta la o multime de moduri. Nu ma deranjeaza, dar ma enerveaza ca de fiecare data cand intru trebuie sa apas pe "No". Daca apas pe "Yes" ma trimite in chrome pe un site.
Solution Petru3.ACTIVATU Posted June 3, 2017 Solution Posted June 3, 2017 (edited) Scrie pe google:moduri.ro/sampfuncs Cu acest SAMPFUNCS nu o sa iti mai apare YES si NO. Sper ca te-am ajutat. Edited June 3, 2017 by Zielszieck.BOMBA
vTuDoR Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 (edited) Iati ultima versiune de sampfuncs si nu o sa iti mai apara asa, in mesaju' ala iti zice ca e disponibila o noua versiune de sampfuncs. Edited June 4, 2017 by vTuDoR
BogdanSnaKe Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Scrie pe google: moduri.ro/sampfuncs Cu acest SAMPFUNCS nu o sa iti mai apare YES si NO. Sper ca te-am ajutat. Problema rezolvata. Topic closed.
Recommended Posts