Tobi Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Rus Cezar Ioan.Varsta: 18 ani, luna aceasta fac 19.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire calma si serioasa dar stiu sa le combin cu umorul. Imi place sa lucrez in echipa si sa ajut cu orice pot. Sunt un pic cam perfectionist, imi place sa fac totul cat mai bine. In general imi petrec timpul ascultand muzica, jucandu-ma pe calculator si stand cu prietenii.Sunt un baiat glumet cu simtul umorului si nu ma supar din orice. Ma adaptez in orice situatie si incerc sa fac totul cum trebuie pentru a nu gresii si a fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman. Locatia(Oras): In localitatea Capu Corbului, jud. Harghita. Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop, Dance, Manele(din cand in cand). STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :TobiNivel :61Nume folosite anterior:Tobi. si Tobi.666Vechime pe server: 4 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, moduri cleo/asi/ Poza cu invitatie: Click! Link cu faction history: Click!Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut altercatii cu membrii. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Clanul 007 si Southers Rocket unde m-am simtit ok si mi-a placut. In rest au fost clanuri care s-au destramat. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: League of Legends, CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cam cu nimeni, singrulul cunoscut imi este DELiRiC, cu care am fost in National Guard. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 1/10 Nu prea fac DM, doar pe COPS in caz da ca dau rob. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: tobi.bgdDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este unul dintre cele mai dorite clanuri, si imi momentul de fata fac pare foarte multi playeri cu FH-ul foarte bun, experienta de joc si consider ca as putea sa ma integrez foarte bine in acest clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin experienta mea de joc, prin activitate si socializare cu membri din clan. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Categoric.
Legend.Phn Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Fi mai activ daca se poate si incearca sa ti aranjezi Fh !
Willy AIM Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 (edited) Vot anulat, nu mai esti in clan. Edited June 6, 2017 by AIM.AwP
MariFrinKu Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Fi mai activ daca se poate si incearca sa ti aranjezi Fh !
RIGGER Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Fi mai activ daca se poate si incearca sa ti aranjezi Fh !
Hummel Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Fi mai activ daca se poate si incearca sa ti aranjezi Fh !
Recommended Posts