Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Te-ai saturat sa fii busit atunci cand dai de permis?

Ei bine, Protectia Caiselor (P.C.) este solutia!

P.C. este formata dintr-o echipa de "caise" care te vor ajuta sa obtii permisul din prima!

Atunci cand suntem noi prin preajma, nimeni nu te va deranja in incercarea ta de a-ti lua permisul.

Cu noi langa tine, vei obtine permisul de conducere din prima, fara nici cea mai mica emotie!

Cu ce se ocupa mai exact P.C. ?

Aceasta agentie te ajuta sa iei permisul din prima. Cum?

Ei bine, membrii agentiei ("caisele") te vor insoti cand dai de permis si te vor aparea prin orice metoda de un asa zis accident.

Ce metode avem?

1) Scutul de masini: Noi o sa te protejam, si o sa-i ciocnim pe toti cei care iti doresc raul.

2) Arme de foc: O sa tragem in orice vehicul suspect. (Nu-ti face griji, politia nu o sa ne deranjeze, pentru ca nu o sa primim wanted si pentru ca o sa fim foarte silentiosi.)

Am facut deja teste si treaba merge de minune. Metoda nr. 2 o aplicam destul de rar, intrucat prima metoda da roade.

Tarif: 50.000$.

Model cerere:

Nick:

Ora:

Sau puteti sa ne contactati direct in joc: NeaCaisa, Shakur.

P.S.: Angajez oameni care doresc sa devina "caise".

"Caise": Shakur, B4dB0Y, NeaCaisa.

Numere de telefon: 29999 - Shakur, B4dB0Y - 55722, 26466 - NeaCaisa.

Edited by GyX
Posted (edited)

Stii ca daca tragi in masini se considera Deathmatch, nu?

Eu, de exemplu, daca trec prin zona fara nicio intentie de a-i face ceva rau celui pe care il protejati nu am chef sa mi se sparga rotile sau sa mi se bubuie masina. Ideea e buna, dar metodele prin care faceti asta nu. 

Mai bine ati face DM pe tiristi, ca aia chiar merita. :ph34r:

Edited by EdKode
Posted

Nu am treaba cu tine, daca tu doar treci pe langa masinile noastre, care sunt imprejurul masinii cu care se da testul pentru obtinerea carnetului.

Si am specificat ca la a doua metoda nu apelam prea des, ba chiar deloc.

Tiristii nu sunt o prioritate pentru aceasta agentie si nici macar un pericol.

Posted

Nu va dam garantie, va dam toti banii inapoi.

MrSm3ch3ru, sa inteleg ca nu ti-e somn...

Posted

Protectia Caiselor le ureaza tot binele din lume celor ce poarta numele de Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela! :D

La multi ani!

Posted

Datorita faptului ca buGGed serbeaza 1 an de la aparitie, agentia noastra vă va oferi servicii gratuite pana la sfarsitul acestei saptamani.

Posted

Te-ai saturat sa fii busit atunci cand dai de permis?

Ei bine, Protectia Caiselor (P.C.) este solutia!

P.C. este formata dintr-o echipa de "caise" care te vor ajuta sa obtii permisul din prima!

Atunci cand suntem noi prin preajma, nimeni nu te va deranja in incercarea ta de a-ti lua permisul.

Cu noi langa tine, vei obtine permisul de conducere din prima, fara nici cea mai mica emotie!

Cu ce se ocupa mai exact P.C. ?

Aceasta agentie te ajuta sa iei permisul din prima. Cum?

Ei bine, membrii agentiei ("caisele") te vor insoti cand dai de permis si te vor aparea prin orice metoda de un asa zis accident.

Ce metode avem?

1) Scutul de masini: Noi o sa te protejam, si o sa-i ciocnim pe toti cei care iti doresc raul.

2) Arme de foc: O sa tragem in orice vehicul suspect. (Nu-ti face griji, politia nu o sa ne deranjeze, pentru ca nu o sa primim wanted si pentru ca o sa fim foarte silentiosi.)

Am facut deja teste si treaba merge de minune. Metoda nr. 2 o aplicam destul de rar, intrucat prima metoda da roade.

Tarif: 50.000$.

Tarif pentru playerii noi-veniti pe server: 0$. (Adica gratis.)

Model cerere:

Nick:

Ora:

Sau puteti sa ne contactati direct in joc: NeaCaisa, Shakur.

P.S.: Angajez oameni care doresc sa devina "caise".

"Caise": Shakur, B4dB0Y, NeaCaisa.

Numere de telefon: 29999 - Shakur, B4dB0Y - 55722, 26466 - NeaCaisa.

Posted

Update!

Tarif: 40.000$.

Posted

Update!

Tarif: 37.000$.