Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

O idee foarte bine gandita, e fix ce are nevoie bugged-ul in acest moment. Un sistem ca sa nu poti sa intri de pe telefon pe sa-mp sa-ti lasi contul pe sleep ca na, da faliment enel-ul.

Se pare ca ownerii nostrii nu vad de ce avem noi nevoie cu adevarat:

- Un sistem anti-cheat pentru mafioti.

- Un sistem ( mai bun ) anti - furt pentru conturile jucatorilor, nu se poate ca cineva sa intre ca la el acasa pe contul tau. E nevoie de un sistem gen ca la Awake.

- Protectie buna anti-troll.

Si multe altele.

Bafta cu comunitatea eu o sa incetez frecventarea ei din acest moment deoarece deja s-a ajuns sa se ia multe decizii prost gandite vorbesc din experienta deoarece joc pe bugged din 2012/2013 si stiu cum era comunitatea atunci. Chiar daca nu avea asa sisteme avansate era de 100 de ori mai buna comunitatea in acea vreme.

Aceasta este opinia mea, succes tuturor si sper sa realizati toti cum sta treaba cu aceasta comunitate, de staff nu are rost sa mai vorbesc pentru ca probabil as putea scrie o carte. Imi pare rau ca am pierdut atata timp cu aceasta comunitate.

+1

GANDITI IN PLM CAND LUATI O DECIZIE

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Până la urmă, nu este un sistem.. este doar o simplă regulă.. dacă era un sistem, era ceva auto-ban.. dar așa.. dacă admini nu te văd.. trăiești ca în răi..
Io am auzit că se lucrează la un sistem de protecție complex, rămâne de văzut! Baftă Shad0w!

Posted

în cele din urmă s-a găsit o modalitate de a detecta şi aplicaţia asta (made in rusia), e ok

Guest LoOcK
Posted

Voi astia care comentati aici cu ''foarte bine, si asa era inutila'' presupun ca aveti un Nokia de pe vremea lui Pasvante Chioru' si nu puteti sa folositi ''rakdroid'.

Posted

Sunt indiferent. Eu oricum nu foloseam aplicatia, tin doar laptop-ul deschis. :) Pentru cei cu desktop-uri e naspa, fiindca pe langa zgomotul ce il produce ventilatoarele de la sursa, procesor, carcasa(optional), consuma si mai mult curent electric decat un laptop.

Posted

Voi astia care comentati aici cu ''foarte bine, si asa era inutila'' presupun ca aveti un Nokia de pe vremea lui Pasvante Chioru' si nu puteti sa folositi ''rakdroid'.

Nu as comenta, telefonul pe care il ai sigur nu l-ai cumparat din banii tai ci din banii parintilor.

P.S: Destul de ok.

Posted (edited)

O sancțiune foarte bine gândită. Mulțumim pentru înștiințare

Ma pis =)))))))))))))

Super bine gandita, nu mai poti sta de pe telefon, iti iei asta http://forum.bugged.ro/topic/90185-gta-san-andreas-multiprocess-bye-bye-sandboxie/ sau sandboxie si stai de pe pc, de parca nu-i acelasi c****

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Nu inteleg de ce ar fii interzisa din moment ce ea nu afecteza cu nimic serverul, doar ca poti sta /sleep pentru a primi rp-uri

off: Daca stau cu pc pe /sleep si cosnum curent nu mai am bani de donati !!! 

• Upvote 2
Posted (edited)

Ce beneficii ai putea avea daca te loghezi folosind acest program?

Doar stai afk/sleep ca si cum ai sta pe pc sa faci rp..

In loc sa faca anticheat ei interzic aplicatia asta..

Edited by vTuDoR
  • Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp