Jump to content

Recommended Posts

Posted

D-aia.

taci ca si tu ai folosito

s-a facut update la aplicatie si numai stiti ce sa faceti la anticheat sa o detecteze e?

Posted

ce ma bucur ca nu mai fac aia rp degeaba :)))

au facut update la aplicatie si acum merge + are si antiafk acum :)))))

Posted

Pentru o problema asa existentiala, care mai ajuta cat de cat un jucator, problema anticheat-ului tot nu se rezolva. Va puteti apuca sa scriptati si sa updatati sistemul de protectie pentru mafii, dar si protectie in general. Oricum, felicitari ca v-ati mobilizat si ati rezolvat problema. Acum poate urmeaza un anunt cu un update real in legatura cu adevarata problema a celor ce folosesc Cheats.

Posted

Oricum eu am iphone nu mă complic cu d astea întelegi tu ...

Posted (edited)

Tibi, stăm doar pe sleep. Ce e așa rău, e ca pe pc.

Deoarece e corect ca toti cei ce doresc RP-uri sa tina pe sleep cu propriul PC, e putin ca phyton si ped interzise in mafii, poate nu toti stiu ce sunt alea si sunt avantajati cei ce stiu ce fac, logica mea.

Apoi cine stie cum iti pot sparge contul, din cate am inteles iti introduci datele acolo, parola si numele, totul e posibil, dupa daca se intampla ce s-a intampla lui Loki pe orange sau Green cu NR-ul toti suporta consecintele.

Edited by HaZoN
Posted

O prostie sa interzici asa ceva, dar de fapt, de ce ma mai revolt, ma joc pe Bugged. Daca folosim aplicatia doar pentru a tine contul pe /sleep, de ce sa fim sanctionati? Din cate stiu sunt si cheat-uri, gen autoclicker, tp-hack etc, dar atata timp cat nu le folosesti e aiurea sa fii sanctionat.

• Upvote 1
Posted

O idee foarte bine gandita, e fix ce are nevoie bugged-ul in acest moment. Un sistem ca sa nu poti sa intri de pe telefon pe sa-mp sa-ti lasi contul pe sleep ca na, da faliment enel-ul.

Se pare ca ownerii nostrii nu vad de ce avem noi nevoie cu adevarat:

- Un sistem anti-cheat pentru mafioti.

- Un sistem ( mai bun ) anti - furt pentru conturile jucatorilor, nu se poate ca cineva sa intre ca la el acasa pe contul tau. E nevoie de un sistem gen ca la Awake.

- Protectie buna anti-troll.

Si multe altele.

Bafta cu comunitatea eu o sa incetez frecventarea ei din acest moment deoarece deja s-a ajuns sa se ia multe decizii prost gandite vorbesc din experienta deoarece joc pe bugged din 2012/2013 si stiu cum era comunitatea atunci. Chiar daca nu avea asa sisteme avansate era de 100 de ori mai buna comunitatea in acea vreme.

Aceasta este opinia mea, succes tuturor si sper sa realizati toti cum sta treaba cu aceasta comunitate, de staff nu are rost sa mai vorbesc pentru ca probabil as putea scrie o carte. Imi pare rau ca am pierdut atata timp cu aceasta comunitate.

• Upvote 6
Posted

Este foarte corect asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp