MalachE Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 http://imgur.com/a/mbcyf Am pus la aceste 2 arme moduri, dar am vrut sa am iconita la ele schimbata. Cand am facut asta, imi arata arma alba. Cum pot rezolva? Quote
IAbyssal Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Verifica modul de la skin-ul de arme si uitete daca are vre-o problema. Gen incearca modul de skinuri pe arme fara iconita schimbata si uitete daca asa merge.Si daca modul de skinuri este stricat eu iti recomand sa iei altul care sa fie pe placul tau de pe: http://moduri.ro/category/moduri-pe-arme/ Quote
iony1337 Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ori asa sunt armele, ori ai facut tu ceva gresit. Incearca sa le adaugi din nou. Quote
.TudoR2k. Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 (edited) Sunt armele, spun din propria experiență. Sugerez să iei alte moduri de arme, și dacă tot albe sunt, uite ce faci. Reinstalezi tot sa-mp-ul, toate folder-ele din GTA le stergi, dai un restart la pc daca nu merge, dupa aia stergi Faci alt folder, si de acolo ti-l modezi. CU alci's img editor sa bagi in gta3.img modurile de arme si altele, sau spark img, recomand spark. Edited June 14, 2017 by .TudoR2k. Quote
MalachE Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 Sunt armele, spun din propria experiență. Sugerez să iei alte moduri de arme, și dacă tot albe sunt, uite ce faci. Reinstalezi tot sa-mp-ul, toate folder-ele din GTA le stergi, dai un restart la pc daca nu merge, dupa aia stergi Faci alt folder, si de acolo ti-l modezi. CU alci's img editor sa bagi in gta3.img modurile de arme si altele, sau spark img, recomand spark. Am bagat alte arme, si acelea merg. Dar cu iconita cu care au venit. Vreau sa stiu daca se poate in vreun fel sa se pastreze arma, dar cu alta iconita pe care eu o vreau. Quote
.TudoR2k. Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Cauta pe net, de aici nu mai stiu, parca stiam, insa nu imi aduc aminte. Quote
DoarInVizita Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Mai bine joci cu GTA default, parerea mea. Quote
Recommended Posts