Purple LarseN Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 (edited) - Dacă lipsiți o perioadă de timp și nu vreți să fiți demiși, postați o cerere de inactivitate după modelul de mai jos: Nume: Plec pe data de: Revin pe data de: Numar de zile inactive: Motivul: Alte precizări: Edited August 5, 2017 by Kimmich Aspect. Quote
St.DeleAlli Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) Nume: Alonso14 Plec pe data de: 23.07.2017 Revin pe data de: Voi reveni intr-o saptamana maxim cand imi voi lua noul PC. Numar de zile inactive: Maxim 6 zile. Motivul: Imi voi lua PC nou si voi avea treaba. Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata, bafta la joc. Edited July 22, 2017 by Alonso14.Bugged Quote
Kimmich Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Nume: Alonso14 Plec pe data de: 23.07.2017 Revin pe data de: Voi reveni intr-o saptamana maxim cand imi voi lua noul PC. Numar de zile inactive: Maxim 6 zile. Motivul: Imi voi lua PC nou si voi avea treaba. Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata, bafta la joc. Cerere de inactivitate acceptată. Quote
Recommended Posts