Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Simple misto, dar as vrea sa vad si altceva inafara de avatare fara text

e un fel de trend de al nostru, nu toata lumea se incadreaza in el ))))

• Upvote 1
Posted (edited)

Simple misto, dar as vrea sa vad si altceva inafara de avatare fara text

Multumesc frumos de parere. Nu o sa vezi, deoarece eu nu mai frecventez PS-ul  -_-

e un fel de trend de al nostru, nu toata lumea se incadreaza in el ))))

Adevarat, asculta ce spune fata asta. Doar speciile au voie :3

Edited by specii sunt peste
  • Upvote 1
Posted

k sa nul las in paragina.

0GviEoB.pngUOQ8vwo.pngjZLvSzw.pngH00rj1x.png

gata cu bunakiunile astea. sa trecem la ce amy plake mie.

7YVVLBN.pngzHv9VWF.pngxmEGWs6.pngut1xe2n.pngDprXRHX.png

Multe multumiri pt. stock-uri // mKazY

BRAVO PENTRU K AI EVOLUAT MANCATIAS POOLA TA AIA MARE, ESTI BUN, BV. TEAM EDUCAT BN

• 2 weeks later...
Posted (edited)

un mic ''cumback'' :))

GOrAYrI.pngkirZSte.pngj4SvD8Y.pngoWlOwYb.pngqyTWz6N.png

Cu lucrarile astea vreau sa-mi inchei si eu activitatea de pe forum. al vostru ''specii'', ''kazimir'', nu o sa mai existe. Acest cont o sa-l ofer unui prieten, pentru ca are nevoie (nush daca o sa il dau sau nu), dar o sa vedeti voi  :lol: daca posteaza manele, facand asemenea miscari bruste, clar ca nu-s eu :\

tzinem legatura pe insta: flv.xyz (o sa postez sho poze cu mn, dar de ziua mea, ca pana atunci, sper, operatia nu o sa se mai se vada)

#prayforspecii

O mica dedicatie pt a mea capsunica (poate mai raspunzi si tu, stii ce zic :)) :P), al meu Ramses (ms de toate parerile, tu mi-ai promovat foarte mult portofoliul prin reply-uri. Nu o sa uit faptul ca ai purtat atatea luni acel avatar cu fata creata :P), pt gâză (bafta la BAC nub), pt. reșou (inca nu mi-ai stricat incalzirea fememe) 

Edited by specii sunt peste
  • Upvote 2
Posted

Cu lucrarile astea vreau sa-mi inchei si eu activitatea de pe forum. al vostru ''specii'', ''kazimir'', nu o sa mai existe. Acest cont o sa-l ofer unui prieten, pentru ca are nevoie (nush daca o sa il dau sau nu), dar o sa vedeti voi  :lol: daca posteaza manele, facand asemenea miscari bruste, clar ca nu-s eu :\

tzinem legatura pe insta: flv.xyz (o sa postez sho poze cu mn, dar de ziua mea, ca pana atunci, sper, operatia nu o sa se mai se vada)

#prayforspecii

O mica dedicatie pt a mea capsunica (poate mai raspunzi si tu, stii ce zic :)) :P), al meu Ramses (ms de toate parerile, tu mi-ai promovat foarte mult portofoliul prin reply-uri. Nu o sa uit faptul ca ai purtat atatea luni acel avatar cu fata creata :P), pt gâză (bafta la BAC nub), pt. reșou (inca nu mi-ai stricat incalzirea fememe) 

Foarte frumos mane, pacat ca te retragi, o sa-mi fie dor de lucrarile tale  :wub:

Posted (edited)

#prayforspecii

imi pare rau pentru ce ti-am facut si pentru ca te-am tradat, stii tu ce zic ^^ 

imi pare foarte rau pentru tot ce ti-am facut x2.. si ma bucur ca te-am ajutat si etc in viata asta. <3

#prayforspecii

Edited by mKazY
  • 2 weeks later...
Posted

Nu vreau sa vorbesc foarte mult despre acest subiect. El a trecut printr-o experienta foarte urata in aceasta saptamana, i-a trecut moartea pe sub nas. I-a murit un bunic, singurul care mai era in viata din toti bunicii lui, provocandu-i alte probleme, chiar daca era axat de multa vreme pe o problema. Ai lui vin acasa. De ce? Contactati-ma in privat, nu vreau sa spun mai multe aici. Nu inteleg de ce glumiti despre el, observ ca v-a precizat intr-o postare. Seeya.

Posted

Nu vreau sa vorbesc foarte mult despre acest subiect. El a trecut printr-o experienta foarte urata in aceasta saptamana, i-a trecut moartea pe sub nas. I-a murit un bunic, singurul care mai era in viata din toti bunicii lui, provocandu-i alte probleme, chiar daca era axat de multa vreme pe o problema. Ai lui vin acasa. De ce? Contactati-ma in privat, nu vreau sa spun mai multe aici. Nu inteleg de ce glumiti despre el, observ ca v-a precizat intr-o postare. Seeya.

csf frt cand lumea e plina de prosti

Posted

Țin să cred că eu pe lumea asta nu am avut prieteni, [...] de ce apare sub avatarul tău Just Registred > lll? Îmi ești frate, o să mă urăsc întodeauna că-ți zic asta, dar e prea logic că ți-ai făcut un cont nou doar pentru a atrage atenția asupra acelui cont și să-ți împarți problemele cu cei din jur doar pentru acea atenție pe care toți ne-o dorim.

Mereu am ales să fiu directă, dar mereu m-au luat ei înainte.. Nu știu cum să zic, dramele astea, de la toți prietenii mei pe care în prezent nu-i mai consider așa ceva, am învățat și ținut minte pentru toată viața ceva, și anume, să nu mă plâng nimănui, specio. 

Tot ce voi câștiga va fi ură și atenție ironică venită din partea lor, iar așa voi plictisi lumea.

Nu am înțeles acel comentariu pe care mai mult decât sigur ți l-ai dat singur de pe un cont nou, dar niciodată nu ți-am făcut spre părerea mea vreun rău, și dacă a fost ceva grav, e ce te-a afectat pe tine greșit.

Toți avem MĂCAR o problemă, toți MURIM la un momentdat, toți am pierdut MĂCAR o persoană în viața asta. E ceva normal, e ceva pentru care măcar un om plânge în fiecare zi, nu mai este un lucru cu care să te plângi.

Dacă voi numiți astea probleme, atunci cei care sunt pe moarte ce să mai spună..?

Aprobați niște lucruri pentru semn de respect *xSnow*, dar nici unu nu vă puneți mintea la adevăr.