Settrex. Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Naspa we nab ca te lasi. ur meister, Settrex. Quote
irinuka Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 las piesa asta aici, poate mai motiveaza lumea: Mersi mult ca ai dat acest reply. Asa, sa trecem putin la subiect. Nu sunt bine. Nu vreau sa mai discut despre acest subiect, fiind unul foarte sensibil pentru mine. Nu cautam nicio atentie, stiu sa o mi-o iau si singur, fara vreun mijloc de prost gust. Vorbim pe insta, whatsapp: flv.xyz/075577802. Quote
brolyK47 Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Dedicat suflet și trup pentru toate Mă știi pe mine că nu-s așa sentimental, dar mi-ai fost ca un frate pe jocul ăsta, mi-ai fost aproape când am avut nevoie, așa că o să-ți urez un călduros succes în viață și multă baftă în continuare, frate-miu! Te pup și te respect mereu! 1 Quote
specii sunt peste Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 (edited) @Broly47 nu m-am putut abține. Știu că am făcut prea multe abateri de la subiect, dar iti multumesc pentru toate. Așa a fost dintotdeauna, mereu ți-am oferit atentie Când mai postam un status cu o melodie de la Specii, cand postai tu, și eu reveneam cu o parere asupra ei. Cu toate subiectele, Specii ne-a făcut sa fim alături cei mai mult, datorită lui 47, Chimie și gâzanu'. Când era versul ală cu ''Animal ca Hannibal, în tot ce fac sunt canibal'', atatea dubii asupra lui. Activitatea mea cea mai mare a fost pe forum, postând căte un rahat, mai o părere de la altul. Și mie nu-mi pare rau, că ajungeam dușmanii ca toți ceilalți pe la war-uri. Așa a fost să fie. Creștem si apar noi clișee in viața noastră, fie de a ne baza pe viitor sau de a repara tot ce am greșit. Așa și e sensul vieții, apar necazuri la tot pasul, iar noi suntem niste mașinării de sentimente, care noi suntem automatizate de a le elibera prin intermediul lucrurilor ce ne satisfac. #Peace Edited September 29, 2018 by specii sunt peste 1 Quote
Papillon Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 asta-i portofoliu sau pagina de citate emotionale ? =))) 1 Quote
specii sunt peste Posted December 20, 2018 Author Posted December 20, 2018 (edited) Sărbători fericite alături de cei dragi. Vă pup. Edited December 20, 2018 by specii sunt peste Quote
specii sunt peste Posted June 29, 2020 Author Posted June 29, 2020 (edited) Ups, ce avem noi aici. Oare cine a revenit? Edited June 29, 2020 by specii sunt peste Quote
Settrex. Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 On 6/29/2020 at 7:41 PM, specii sunt peste said: Ups, ce avem noi aici. Oare cine a revenit? Asteptam lucrari Quote
Recommended Posts