Jump to content

Recommended Posts

Posted

las piesa asta aici, poate mai motiveaza lumea:

Mersi mult ca ai dat acest reply.

Asa, sa trecem putin la subiect. Nu sunt bine. Nu vreau sa mai discut despre acest subiect, fiind unul foarte sensibil pentru mine. Nu cautam nicio atentie, stiu sa o mi-o iau si singur, fara vreun mijloc de prost gust.

Vorbim pe insta, whatsapp: flv.xyz/075577802.

• 5 weeks later...
Posted

Dedicat suflet și trup pentru toate 😉  

Mă știi pe mine că nu-s așa sentimental, dar mi-ai fost ca un frate pe jocul ăsta, mi-ai fost aproape când am avut nevoie, așa că o să-ți urez un călduros succes în viață și multă baftă în continuare, frate-miu! Te pup și te respect mereu!

• Sad 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

@Broly47 nu m-am putut abține. Știu că am făcut prea multe abateri de la subiect, dar iti multumesc pentru toate. Așa a fost dintotdeauna, mereu ți-am oferit atentie 😉 Când mai postam un status cu o melodie de la Specii, cand postai tu, și eu reveneam cu o parere asupra ei. Cu toate subiectele, Specii ne-a făcut sa fim alături cei mai mult, datorită lui 47, Chimie și gâzanu'. Când era versul ală cu ''Animal ca Hannibal, în tot ce fac sunt canibal'', atatea dubii asupra lui. Activitatea mea cea mai mare a fost pe forum, postând căte un rahat, mai o părere de la altul. Și mie nu-mi pare rau, că ajungeam dușmanii ca toți ceilalți pe la war-uri. Așa a fost să fie. Creștem si apar noi clișee in viața noastră, fie de a ne baza pe viitor sau de a repara tot ce am greșit. Așa și e sensul vieții, apar necazuri la tot pasul, iar noi suntem niste mașinării de sentimente, care noi suntem automatizate de a le elibera prin intermediul lucrurilor ce ne satisfac.

#Peace

Edited by specii sunt peste
  • Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...