Jump to content

Recommended Posts

Posted

Informații din joc:

• Nick pe server: SadFace
  • Level: 30
  • Ore jucate: 937
  • Vechime pe server: Joc pe server de pe data de 2014-08-09.
  • Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SadFace
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece consider ca este diferit fata de celelalte clanuri din multe puncte de vedere. Primul ar fi ca este un clan serios, de lunga durata, cu membri care se respecta, se ajuta intre ei si nu incalca regulamentul server-ului. Acest clan se difera de celelate clanuri prin prisma faptului ca este un clan cautat si nu oricine poate sa intre in acest clan. In afara de asta, clanul ma atrage pentru ca este unul de top si ar trebui sa merite tot ce este mai bun.
  • Poză cu invitația: http://imgur.com/a/yjvaF
  • Membrii pe care îi cunoști din clan: KARiM. , DraveN, MR.Johny, Pimpi, $$$vlad$$$, Cheptrosu. In general majoritatea membrilor Taxi LS cu vechime.
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am mai facut parte.
  • Sancțiuni recente: Un ban pentru autoclicker pe data de 2017-04-29 si un mute de 15 minute pentru limbaj neadecvat pe data de 2017-04-23.
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din urmatoarele clanuri: This Means Revolution (.wk), Zews Family ([Z]), Young Republicians ([YR]).

Informatii din real-life:

• Cum te numești?: Robert
  • Ce vârstă ai?: 17 ani
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa merg pe afara alaturi de prietenii mei, imi place sa ascult muzica, imi place sa ma joc pe PC diferite jocuri si sa incerc lucruri noi.
  • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Numele meu este Robert, am varsta frumoasa de 17 ani si sunt din localitatea Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Sunt o persoana calma, prietenoasa, am cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si pot face la randul meu glume in limita bunului simt. Nu imi place sa ascund adevarul celorlalte persoane, prefer sa le spun ce gandesc in fata, cu limite, desigur. Imi plac provocarile noi, imi place sa imi fac noi prieteni si sunt capabil sa ma integrez intr-un grup nou foarte repede. Sunt descurcaret, pot sa fac fata oricarei situatii, pot de asemenea sa lucrez in echipa.
  • Din ce oraș ești?: Ramnicu Valcea, am specificat si mai sus.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp