Arthur Deac Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Acum 10 minute am intrat pe blue.panel si am avut un mesaj.In mesaj scria ca am wanted 2 pentru ca am iesit de pe server in timpul unei urmariri de politie.Acum 2 ore si putin am fost urmarit de BotDodo,player in factiune SFPD pentru ca foloseam NOS.El m-a somat iar eu am oprit.Mi-a dat un tichet de 50k,pe care l-am platit apoi am iesit de pe server.Deci,practic,nu am iesit de pe server in timpul unei uramriri,iar eu acum stau in jail datorita bug-ului.Thx blue bugged :| Quote
DeaDLy. Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Nu ai de unde să știi dacă a fost vreun codat care ți-a dat wanted sau ți-a dat corect (greșit) cop-ul wanted. Nu mai acuza comunitatea degeaba. Quote
TL.RopeR Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Nu ai de unde să știi dacă a fost vreun codat care ți-a dat wanted sau ți-a dat corect (greșit) cop-ul wanted. Nu mai acuza comunitatea degeaba. Quote
CaiusFlorin Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Nu ai de unde să știi dacă a fost vreun codat care ți-a dat wanted sau ți-a dat corect (greșit) cop-ul wanted. Nu mai acuza comunitatea degeaba. Se poate sa fie un mic bug. Quote
JaegerMEiSTER Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 E doar un bug care va fi rezolvat, am patit si eu de cateva ori dar nu am dat importanta. Quote
Recommended Posts