Ionut Brumar Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Criterii de obţinere Rank 6 În acest topic se va decide ce membru este pe măsura pentru postul de co-lider - [Rank 6] Dacă doreşti sa obţii postul de rank 6 in clanul Crown Syndicate trebuie sa faci urmatoarele: Toată săptamâna trebuie să fii activ şi sa pui anunţuri că recrutam şi sa aduci membrii sau prieteni în clan. Fiecare membru ce primeste funcăia de co-lider [Rank 6] este obligat de a respecta regulile clanului. Model de postare: -Nick: -Level:-Rank-ul deţinut: -Vârsta reală:-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Crown Syndicate?:-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?: -Alte precizări: -Ai citit regulamentul clanului: -Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:
KiLLeR2k17 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 (edited) Nick:KiLLeR[]2k17 -Level:6-Rank-ul deţinut:1 -Vârsta reală:15 ani-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Crown Syndicate?:Eu Vreau functia de co-lider in clanul Crown Syndicate deoarece vreau sa am pe yellow co-lider la un clan care merita sa stau in el nu ca in altele cu membri de nimic care sunt doar niste dm-isti si nu sunt prieteni comuni si sociabili.-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?:Pentru ca am fost lider de clan pe orange si co-lider si cred ca m-as descurca foarte bine ca co-lider in clanul acesta. -Alte precizări:Nu,am alte precizari Va urez succes! -Ai citit regulamentul clanului: -Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Edited June 17, 2017 by WizyCP @ACCEPTAT
Marius Bordieanu Mib Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 (edited) -Nick:[bT]MIB -Level:6-Rank-ul deţinut:1 -Vârsta reală:16-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Crown Syndicate?:As dori functia de co-lider in clanul Crown Syndicate pentru ca sunt capabil de a sta pe server foarte multe ore , am destui prieteni pe acest server pe care-i pot aduce in clanul acesta, pot pune ad-uri din ora in ora daca este nevoie si voi incerca sa recrutez playeri care sunt pasnici .-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?:Pentru ca sunt capabil. -Alte precizări: Nu am -Ai citit regulamentul clanului:Da , acum m-am uitat peste el -Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:Depinde de timpul pe care-l am la dispozitie in ziua respectiva ,de obicei 3-4 Edited June 17, 2017 by WizyCP @ACCEPTAT
Rares Rkz Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 (edited) -Nick: Kreddy -Level: 7-Rank-ul deţinut: rank 1 -Vârsta reală: 21 ani.-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Crown Syndicate?: Deoarece vreau sa ajut clanul cu activitatea mea si sa recutam cati mai multi player. In plus vreau sa ajut clanul, pentru a printre cele mai bune clan-uri de pe yellow.bugged.ro.-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?: Deoarece pot ajuta cu activitatea mea. -Alte precizări: Succes. -Ai citit regulamentul clanului: Desigur. -Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore depinde de zi. Edited June 17, 2017 by WizyCP @ACCEPTAT
Recommended Posts