Jump to content

Recommended Posts

Posted

SMuPmH9.png   

Criterii de obţinere Rank 6

• În acest topic se va decide ce membru este pe măsura pentru postul de co-lider - [Rank 6]

​Dacă doreşti sa obţii postul de rank 6 in clanul Crown Syndicate trebuie sa faci urmatoarele:

1. Toată săptamâna trebuie să fii activ şi sa pui anunţuri că recrutam şi sa aduci membrii sau prieteni în clan.
  2. Fiecare membru ce primeste funcăia de co-lider [Rank 6] este obligat de a respecta regulile clanului.

​​Model de postare:

-Nick:

-Level:
-Rank-ul deţinut:

-Vârsta reală:
-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Crown Syndicate
?:
-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?:

-Alte precizări:

-Ai citit regulamentul clanului:

-Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:

Posted (edited)

Nick:KiLLeR[]2k17

-Level:6
-Rank-ul deţinut:1

-Vârsta reală:15 ani
?:Eu Vreau functia de co-lider in clanul Crown Syndicate deoarece vreau sa am pe yellow co-lider la un clan care merita sa stau in el nu ca in altele cu membri de nimic care sunt doar niste dm-isti si nu sunt prieteni comuni si sociabili.
-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?:Pentru ca am fost lider de clan pe orange si co-lider si cred ca m-as descurca foarte bine ca co-lider in clanul acesta.

-Alte precizări:Nu,am alte precizari Va urez succes!

-Ai citit regulamentul clanului:

-Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:

Edited by WizyCP
@ACCEPTAT
Posted (edited)

-Nick:[bT]MIB

-Level:6
-Rank-ul deţinut:1

-Vârsta reală:16
?:As dori functia de co-lider in clanul Crown Syndicate pentru ca sunt capabil de a sta pe server foarte multe ore , am destui prieteni pe acest server pe care-i pot aduce in clanul acesta, pot pune ad-uri din ora in ora daca este nevoie si voi incerca sa recrutez playeri care sunt pasnici .
-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?:Pentru ca sunt capabil.

-Alte precizări: Nu am 

-Ai citit regulamentul clanului:Da , acum m-am uitat peste el

-Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:Depinde de timpul pe care-l am la dispozitie in ziua respectiva ,de obicei 3-4

Edited by WizyCP
@ACCEPTAT
Posted (edited)

-Nick: Kreddy

-Level: 7
-Rank-ul deţinut: rank 1

-Vârsta reală: 21 ani.
?: Deoarece vreau sa ajut clanul cu activitatea mea si sa recutam cati mai multi player. In plus  vreau sa ajut clanul, pentru a printre cele mai bune clan-uri de pe yellow.bugged.ro.
-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?: Deoarece pot ajuta cu activitatea mea.

-Alte precizări: Succes.

-Ai citit regulamentul clanului: Desigur.

-Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore depinde de zi.

Edited by WizyCP
@ACCEPTAT
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp