Gose Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 3 avatare smekhere ptr d'aia grei. xxx Mai puteti gasi avatare free si in portofoliul meu. salz p.s: BGD = bugged Quote
grey - Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Efecte puse aiurea, textul nici nu e deloc integrat, prea mult drop shadow, la fel, aiurea. Quote
Gose Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 Efecte puse aiurea, textul nici nu e deloc integrat, prea mult drop shadow, la fel, aiurea. Nu-i nimic pus aiurea, textul e foarte bine integrat, cu drop shadow asa arata mai fain. Dupa ce ca-s gratis mai si comentezi fa, asta cu arfe. Te-a ars pestele la bani si ai nervi? Quote
grey - Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Nu-i nimic pus aiurea, textul e foarte bine integrat, cu drop shadow asa arata mai fain. Dupa ce ca-s gratis mai si comentezi fa, asta cu arfe. Te-a ars pestele la bani si ai nervi? Hooo, usor ma expertule, cica "gratis", n-am voie sa-mi exprim parerea? invata sa accepti criticile, nu te mai crede asa bun, nici eu nu sunt, gura sparta ce esti. Quote
Gose Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 Hooo, usor ma expertule, cica "gratis", n-am voie sa-mi exprim parerea? invata sa accepti criticile, nu te mai crede asa bun, nici eu nu sunt, gura sparta ce esti. Da, "gratis"; din perspectiva mea sunt faine lucrarile; nu ma cred expert, dar stiu si eu ceva. Eu doar ti-am raspuns cum arata din perspectiva mea. Nu am nimic cu tine, si poate ai dreptate in legature cu avatarele, dar ti-am spus, din perspectiva mea sunt faine. Eu te respect, salz. Quote
King.Cyborg Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Pentru un începător, este destul de ok. Ce nu îmi place este textul. 2 Quote
Gose Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Pentru un începător, este destul de ok. Ce nu îmi place este textul. Nu-s incepator :)))))))) Am cativa ani in spate. Quote
Recommended Posts