Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Evidenta banilor din live.

1.  In acest topic, reporterii care primesc banii din live, vor posta dovada ca au pus si in seiful factiunii din banii primiti.
  2.  Am pus aceasta regula pentru a strange bani in seiful factiunii.
  3. Reporterii care nu pun o anumita suma de bani din live in seif, vor fi sanctionati cu o amenda in valoare de 1.000.000$.
  4. Suma de bani pusa in deposit este de 50.000$ din fiecare player intervievat. Adica daca un reporter da live cu 3 persoane si aceste ii dau 1.500.000$ (fiecare avand level 20+), acesta este nevoit sa bage 150.000$ in seiful factiunii.
  5. Reporterul trebuie sa faca dovada cand pune banii in seif si cand pune formula de start a live-ului. (EX: Buna seara Bugged, eu sunt B si astazi ii am alaturi de mine pe X si Y.)​

Model de evidenta: 

Nickname:

Nickname-urile celor intervievati:

Suma de bani depozitata: 

Dovada: 

Edited by Loki.
  • Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nickname: Castigo4

Nickname-urile celor intervievati: []Keed

Suma de bani depozitata: 1 player - 50.000$

Dovada: http://imgur.com/a/GkGLz ( Aici ai dovada cu inceputul de live, suma de bani pe care mi a dat o si cei 50.000$ depozitati). Multumesc.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp