EvoV8 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) sal Uite niste avatare : Uite si niste semnaturi : Astept pareri ! +1 ms. Fac avatare/semnaturi la cerere : - PM cu stock-ul si numele. Edited June 22, 2017 by EvoV8 5 Quote
pilaf Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 =))) cel mai bine ti-a iesit cel cu numele tău +1 că meriti Quote
EvoV8 Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Aparent, poti sa te lasi. Aparent lucrarile mele nu sunt copy+paste (ca in portofoliul tau) Frumoase. ms =))) cel mai bine ti-a iesit cel cu numele tău +1 că meriti ms +1 Super faine! ms Quote
EvoV8 Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Îmi place ceea ce văd, ai un +1 de la mine. pupek Quote
Gose Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Naspa rau avatarele.. ce drq-s alea ma? :)); Stii ca un avatar nu se reduce nu numai la blur, nu? App, da-mi si mie aripile alea. Quote
luci2oo9 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 +1, pr adev, best of the best editor in painT Quote
EvoV8 Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 +1, pr adev, best of the best editor in painT pwpek - forta painT Naspa rau avatarele.. ce drq-s alea ma? :)); Stii ca un avatar nu se reduce nu numai la blur, nu? App, da-mi si mie aripile alea. Foarte naspa, aripile nu le dau :) Quote
Gose Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 pwpek - forta painT Foarte naspa, aripile nu le dau :) Ok, se gasesc foarte usor pe google. Si ma gandeam sa-ti dau sfaturi in legatura cu blur-ul / efecte.. Dar, omu' prost, tot prost ramane. Nu ai csf. Quote
EvoV8 Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Ok, se gasesc foarte usor pe google. Si ma gandeam sa-ti dau sfaturi in legatura cu blur-ul / efecte.. Dar, omu' prost, tot prost ramane. Nu ai csf. 1. Imi poti da sfaturi si fara sa-ti bati joc de munca mea. 2. Aripile iti zic sigur ca o sa stai destul de mult sa le cauti. ( sincer nu le-am luat de pe google ) :) Cel mai bun testar te pup. +1 pwpek Quote
Vior3l_ Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Din cate observ ai nevoie de sfaturi. În primul rând încearcă să schimbi acel blur nu e bun, la text încearcă să faci drop shadow-ul sa fie de 1,0,1 și apoi il scazi din opacitate până la 40%, la text-ul secundar încearcă să folosești și alte font-uri, border-ul sa il faci negru, nu alb, in plus adaugă și niște exposure pe el. În al doilea rând: folosește brush-uri,pattern-uri, și alte efecte, adaugă pe avatare și niște sharpen de 50%. În concluzie: Urmărește mai multe tutoriale. Bafta! Ps: nu asculta de hateri. Quote
EvoV8 Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Din cate observ ai nevoie de sfaturi. În primul rând încearcă să schimbi acel blur nu e bun, la text încearcă să faci drop shadow-ul sa fie de 1,0,1 și apoi il scazi din opacitate până la 40%, la text-ul secundar încearcă să folosești și alte font-uri, border-ul sa il faci negru, nu alb, in plus adaugă și niște exposure pe el. În al doilea rând: folosește brush-uri,pattern-uri, și alte efecte, adaugă pe avatare și niște sharpen de 50%. În concluzie: Urmărește mai multe tutoriale. Bafta! Ps: nu asculta de hateri. Multumesc de sfat ! Quote
Recommended Posts