SiCRE Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nickname:DENiSSPP.Rank-ul detinut:1,La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:La war pe data de 5/02/2016.Motiv:Nu merge netul.Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Niciodata.Altceva:Va multumesc de intelegere. Quote
Johhny. Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nickname:layzzzRank-ul detinut:1,La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:La war pe data de 5/02/2016.Motiv:Nu prind loc / lag de la server / desync des.Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Niciodata.Altceva:succes Quote
KeidiZ Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nickname: keikov bvulgarRank-ul detinut:1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:5.2.2016Motiv:am o problemaAi cel putin 3 zile in factiune?:daDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:0Altceva:sal Quote
Dragos[] Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nickname:ZACK[] Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:De la war(05.02.2016) Motiv:Am foarte mare lag, nu stiu de la ce e, si nu pot juca. Imi da Desync des, adica din minut in minut si am 500-600 ping... Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Odata. Altceva:Sper sa nu-mi dai FW... Nickname:DENiSSPP. Rank-ul detinut:1, La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:La war pe data de 5/02/2016. Motiv:Nu merge netul. Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Niciodata. Altceva:Va multumesc de intelegere. Nickname:layzzz Rank-ul detinut:1, La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:La war pe data de 5/02/2016. Motiv:Nu prind loc / lag de la server / desync des. Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Niciodata. Altceva:succes Nickname: keikov bvulgar Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:5.2.2016 Motiv:am o problema Ai cel putin 3 zile in factiune?:da De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:0 Altceva:sal acceptate Quote
G00gle.v2 Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Nickname:.G00gleRank-ul detinut:2La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:Vreau sa ma invoiesc de la sedinta de azi adica (06/02/2016).Motiv:NU pot sa ajung la 8 acasa,sunt plecat.Ai cel putin 3 zile in factiune?:Dap.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Nu am mai facut niciuna pana acum.Altceva:Bft dragos :* Quote
Dragos[] Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Nickname:.G00gle Rank-ul detinut:2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:Vreau sa ma invoiesc de la sedinta de azi adica (06/02/2016). Motiv:NU pot sa ajung la 8 acasa,sunt plecat. Ai cel putin 3 zile in factiune?:Dap. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Nu am mai facut niciuna pana acum. Altceva:Bft dragos :* acc Quote
Cyberoptics. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: CyberopticsRank-ul detinut: 1Cand pleci: Azi 7.02.2016Cand te intorci: 14.02.2016Motiv: Am niste probleme personale, voi pleca din localitate cateva zile.Ai cel putin 7 zile in factiune?: Da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata.Altceva: Sper sa fie acceptata, mult succes la war, sper cand revin sa vad mai multe turf-uri in /turfs :) Quote
Vladuu Gbr Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Nickname: Cyberoptics Rank-ul detinut: 1 Cand pleci: Azi 7.02.2016 Cand te intorci: 14.02.2016 Motiv: Am niste probleme personale, voi pleca din localitate cateva zile. Ai cel putin 7 zile in factiune?: Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata. Altceva: Sper sa fie acceptata, mult succes la war, sper cand revin sa vad mai multe turf-uri in /turfs :) INACTIVIATE acceptata. Edited February 12, 2016 by TL Dragos Quote
KeidiZ Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: keikov.bvulgarRank-ul detinut:1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: la war pe 2.7.2016Motiv: am luat crash si ma chinui de 1h sa intru...Ai cel putin 3 zile in factiune?:daDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 1, ultimaAltceva: nimic, scz Quote
Dragos[] Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: keikov.bvulgar Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: la war pe 2.7.2016 Motiv: am luat crash si ma chinui de 1h sa intru... Ai cel putin 3 zile in factiune?:da De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 1, ultima Altceva: nimic, scz ultima oara cand iti mai accept invoirea, am auzit ca te duci pe alte svr sa joci la war Quote
BMW_albert Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Nickname: AlbertSANRank-ul detinut: 1Cand pleci: Plec in maine dimineata.Cand te intorci: Peste fix 5 zile.Motiv: Ma duc la Milano la sormea.Ai cel putin 7 zile in factiune?: Am 7 +.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: N-am mai facut.Altceva: Bafta. Edited February 7, 2016 by A l b e r t S A N Quote
Dragos[] Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: AlbertSAN Rank-ul detinut: 1 Cand pleci: Plec in maine dimineata. Cand te intorci: Peste fix 5 zile. Motiv: Ma duc la Milano la sormea. Ai cel putin 7 zile in factiune?: Am 7 +. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: N-am mai facut. Altceva: Bafta. adica pana pe 12, acc Quote
FrEeRuNiNnG Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname:TriggerRank-ul detinut:1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:10.2.2016 warMotiv:plec din orasAi cel putin 3 zile in factiune?:daDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:nu am mai facut.Altceva:succes la war. puiu power Quote
Johhny. Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname:layzzzRank-ul detinut:2La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:10.2.2016 warMotiv:meditatii 6:30-8:30, nu ajung la cateva waruri.Ai cel putin 3 zile in factiune?:daDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:nu am mai facut.Altceva:succes la war. puiu power Quote
vali30201 Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) Nickname:JonsoNRank-ul detinut:1Cand pleci:AziCand te intorci:MaineMotiv:Nu pot ajunge , sunt plecat.Ai cel putin 7 zile in factiune?:Da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Nu am facut.Altceva:Multumesc. Edited February 10, 2016 by .FLORiN_TWiST. Quote
ReySAN Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname:ReykonZaurRank-ul detinut:1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:La toate, 10-02-2016 - 18-02-2016Motiv:Zilele astea nu o sa mai am net si sambata plec in Germania si revin pe 18/19.Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Niciodata.Altceva:Sper sa-mi fie acceptata. Quote
Chambers. Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nickname: TRUEKOVRank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war, 10.02.2016Motiv: nu am putut ajunge, srry ma revansej duminicaAi cel putin 3 zile in factiune?: da, am 3 zileDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: primaAltceva: ho bai Quote
Vladuu Gbr Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Nickname:Trigger Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:10.2.2016 war Motiv:plec din oras Ai cel putin 3 zile in factiune?:da De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:nu am mai facut. Altceva:succes la war. puiu power Invoit. Nickname:layzzz Rank-ul detinut:2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:10.2.2016 war Motiv:meditatii 6:30-8:30, nu ajung la cateva waruri. Ai cel putin 3 zile in factiune?:da De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:nu am mai facut. Altceva:succes la war. puiu power Invoit Nickname:JonsoN Rank-ul detinut:1 Cand pleci:Azi Cand te intorci:Maine Motiv:Nu pot ajunge , sunt plecat. Ai cel putin 7 zile in factiune?:Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Nu am facut. Altceva:Multumesc. Invoit Nickname:ReykonZaur Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:La toate, 10-02-2016 - 18-02-2016 Motiv:Zilele astea nu o sa mai am net si sambata plec in Germania si revin pe 18/19. Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Niciodata. Altceva:Sper sa-mi fie acceptata. Inactivitate respinsa, nu ai minim 7 zile pentru a face o cerere de inactivitate. Inactivitate e una, invoire la 1 zi de war e alta. Nickname: TRUEKOV Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war, 10.02.2016 Motiv: nu am putut ajunge, srry ma revansej duminica Ai cel putin 3 zile in factiune?: da, am 3 zile De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: prima Altceva: ho bai Invoit. Edited February 11, 2016 by RagnarLothbrok.ADV Quote
Georgyan Bucur Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nickname: Wer0z[].Rank-ul detinut:2Cand pleci: 11.2.2016 Cand te intorci: 15.2.2016Motiv: Plec la tara si nu ma pot intoarce pana luni.Ai cel putin 7 zile in factiune?: BineInteles.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata.Altceva: Sa luati tot LS baietii. Quote
Vladuu Gbr Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Nickname: Wer0z[]. Rank-ul detinut:2 Cand pleci: 11.2.2016 Cand te intorci: 15.2.2016 Motiv: Plec la tara si nu ma pot intoarce pana luni. Ai cel putin 7 zile in factiune?: BineInteles. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata. Altceva: Sa luati tot LS baietii. Inactivitate respinsa. Edited February 11, 2016 by RagnarLothbrok.ADV Quote
G00gle.v2 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:.G00gleRank-ul detinut:2La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:As vrea sa ma invoiesc de la war,pe data de 12/02/2016.Motiv:Sunt plecat la ziua unui coleg,si nu pot sa ajung la ora warului.Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Doar una singura,dar s-a produs o confuzie.Altceva:Bafta la turfs baietii!Vagos FTW,pwp dragos :**. Quote
patrickk Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: patrickkRank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war pe 12.2.2016Motiv: sunt plecat de acasaAi cel putin 3 zile in factiune?: daDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 0Altceva: acceptati va rog ca nu cred ca ajung acasa. Quote
Dragos[] Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:.G00gle Rank-ul detinut:2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:As vrea sa ma invoiesc de la war,pe data de 12/02/2016. Motiv:Sunt plecat la ziua unui coleg,si nu pot sa ajung la ora warului. Ai cel putin 3 zile in factiune?:Da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:Doar una singura,dar s-a produs o confuzie. Altceva:Bafta la turfs baietii!Vagos FTW,pwp dragos :**. Nickname: patrickk Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war pe 12.2.2016 Motiv: sunt plecat de acasa Ai cel putin 3 zile in factiune?: da De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 0 Altceva: acceptati va rog ca nu cred ca ajung acasa. acceptate Quote
Mont3Kill2 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: _LIVIU_Rank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: WarMotiv: Nu am net si am mici probleme in fam.Ai cel putin 3 zile in factiune?: Da. Am 5.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: primaAltceva: Succes la war. Quote
Georgyan Bucur Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: Wer0z[].Rank-ul detinut: 2La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Am fost prezent la 3 war-uri si mi-a cazut internetul, 12.02.2016Motiv: Am fost prezent la 3 war-uri si mi-a cazut internetul, e o problema generala, am sunat si mi-au spus ca Luni se v-a remedia problema.Ai cel putin 3 zile in factiune?: daDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata.Altceva: Cand se v-a remedia problema revin in forta, Multumesc ! Quote
Recommended Posts