SebaFENOMEN Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nickname: HySoO.Offcial. Rank-ul detinut: 2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Waruri - pe data de 20.09.2017 Motiv: Nu sunt acasa. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 4 cu tot cu asta Altceva: Succes la war . Quote
Paul Mitrea Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nickname: Paulic@bombardieru Rank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Warr-uri, 20 septembrieMotiv: A intervenit cevaDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Nu am mai facutAltceva: Succes Quote
DizZyDroSs Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Nickname: SOKODOV. Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war, 20/9 Motiv: sunt la munca De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 0 Altceva: mersi Nickname:jose[] Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:war, data 20.9 Motiv:nu merge netu, fac de pe tel De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:asta e prima oara Altceva:nu ms Nickname: Melynne; Rank-ul detinut: 4; La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war, 20/septembrie/2017; Motiv: plecata; De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: o invoire; Altceva: mersi! Nickname: HySoO.Offcial. Rank-ul detinut: 2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Waruri - pe data de 20.09.2017 Motiv: Nu sunt acasa. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 4 cu tot cu asta Altceva: Succes la war . Nickname: [email protected] Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Warr-uri, 20 septembrie Motiv: A intervenit ceva De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Nu am mai facut Altceva: Succes Invoiri acceptate. Quote
Hani Shuqo Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Nickname: ANAXDRank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war, 22/9Motiv: am o problema in PCDe cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 0Altceva: mersi Quote
Adriian. Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) retrasa Edited September 22, 2017 by qlow. Quote
GHOSTRiDER. Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Nickname:GHOSTRIDER Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:war, 22.09.2017 Motiv:sunt plecat la ora de condus De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:saptamana trecută duminică Altceva: merci dizzy Quote
DizZyDroSs Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nickname:GHOSTRIDER Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:war, 22.09.2017 Motiv:sunt plecat la ora de condus De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:saptamana trecută duminică Altceva: merci dizzy Invoire acceptata. Quote
Bogdan120 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 (edited) Nickname: lwicEOFFiCiALRank-ul detinut: 1.La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war 24.09.2017Motiv: nu pot sa ajung la war sunt la un majoratAi cel putin 3 zile in factiune?: da.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: nu am mai facut deloc pana acum.Altceva: Nu am mers forum deaia am.pus acm.. sper sa mi.o accepti!! :* Edited September 25, 2017 by lwicEOFFiCiAL KGB Quote
Fry Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Nickname:Fry[]. Rank-ul detinut:2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:war, 25.09.2017 Motiv:sunt plecat De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:o ora si am intrat la war Altceva: Bafta la waruri de astazi Quote
J O S E P H I N N O Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) retrag Edited September 25, 2017 by Josephinno Official Quote
SebaFENOMEN Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Nickname: HySoO.Offcial. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Waruri - de azi pana pe 30.09.2017 Motiv: Nu sunt acasa si nu am pc-ul cu mn. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 5 cu tot cu asta Altceva: Succes la waruri. Quote
Drunker Heavyweight Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) retrag Edited September 25, 2017 by Drunker Official KGB Quote
DizZyDroSs Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nickname: lwicEOFFiCiAL Rank-ul detinut: 1. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: war 24.09.2017 Motiv: nu pot sa ajung la war sunt la un majorat Ai cel putin 3 zile in factiune?: da. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: nu am mai facut deloc pana acum. Altceva: Nu am mers forum deaia am.pus acm.. sper sa mi.o accepti!! :* Nickname:Fry[]. Rank-ul detinut:2 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:war, 25.09.2017 Motiv:sunt plecat De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna? :o ora si am intrat la war Altceva: Bafta la waruri de astazi Invoiri acceptate. Nickname: HySoO.Offcial. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Waruri - de azi pana pe 30.09.2017 Motiv: Nu sunt acasa si nu am pc-ul cu mn. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 5 cu tot cu asta Altceva: Succes la waruri. Invoit pe 25. Mai citeste topicu inainte sa pui o invoire. Quote
Adriian. Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 (edited) Retrag, intru la cateva war-uri pe la 21:30 21:20 plec de acasa Edited September 29, 2017 by qlow. Quote
RobyTDM Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Nickname: Marius Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:pe data de 29 09 2017 la war Motiv:probleme personale De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:niciodata Altceva:spor la war Quote
TylerDurden Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Nickname: LebroNRank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war-uri pe data de 29.09.2017.Motiv: Sunt plecat si nu pot veni la war-uri.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata.Altceva: Spor! Quote
SebaFENOMEN Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Nickname: HySoO.Offcial. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Waruri - de azi pana pe 5.10.2017 Motiv: Nu sunt acasa si nu am pc-ul cu mn. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 0 pe luna asta. Altceva: Succes la waruri. Quote
Fry Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 (edited) Retras Edited October 1, 2017 by Fry . Quote
DizZyDroSs Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Nickname: Marius Rank-ul detinut:1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?:pe data de 29 09 2017 la war Motiv:probleme personale De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?:niciodata Altceva:spor la war Nickname: LebroN Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war-uri pe data de 29.09.2017. Motiv: Sunt plecat si nu pot veni la war-uri. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata. Altceva: Spor! Invoiri acceptate. Nickname: HySoO.Offcial. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Waruri - de azi pana pe 5.10.2017 Motiv: Nu sunt acasa si nu am pc-ul cu mn. De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: 0 pe luna asta. Altceva: Succes la waruri. Invoit pe 1.10. Quote
Fry Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Nickname: Fry[]. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war-uri pe data de 2.10.2017. Motiv: problema cu charger de laptop aka toaster al meu si battery nu sta mai mult de 30 min cu performance acceptable De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata. Altceva: bafta la waruri Quote
Andrei RPG Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Nickname:@ANDREi Rank:2 Data antrenamentului/war/sedinta:War-ul dupa data de 4.10.2017 Motivul pentru care lipsiti: Am treaba Alte precizări: Nu Quote
DizZyDroSs Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Nickname: Fry[]. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war-uri pe data de 2.10.2017. Motiv: problema cu charger de laptop aka toaster al meu si battery nu sta mai mult de 30 min cu performance acceptable De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Niciodata. Altceva: bafta la waruri Nickname:@ANDREi Rank:2 Data antrenamentului/war/sedinta:War-ul dupa data de 4.10.2017 Motivul pentru care lipsiti: Am treaba Alte precizări: Nu Invoiti. Quote
Fry Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Nickname: Fry[]. Rank-ul detinut: 3 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war-uri pe data de 4.10.2017. Motiv:plecat afara de casa De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: o data Altceva: bafta la waruri Quote
Drunker Heavyweight Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Nickname: @Drunker Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: War - 04/10/2017 Motiv: nu sunt acasă De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: una sau doua . Altceva: Bafta la war Quote
Recommended Posts