Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname:[FzR]Bistar$

Rank:1

Data antrenamentului/war/sedinta:16:10:2013

Motivul pentru care lipsiti:Mi s-a stricat pc , sunt la un prieten acum , de unde fac cererea , sper ca maine sa reusesc sa il repar ... va rog sa imi acceptati invoirea si sa nu imi dati fw va rog!!!!

Alte precizari:Nu vreau Fw te rog!!! by [FzR]Bistar$

Esti invoit

Posted (edited)

Nickname:Horus
Data antrenamentului/war/sedinta:16/10/2013 posibil si 17/10/2013   war
Motivul pentru care lipsiti:Am licenta suspendata 10ore si jail 60min deci nu pot ajuta si am si test maine..
Alte precizari:Bafta la war!

Edited by Horus
Posted

Data antrenamentului/war/sedinta:17.10.2013
Motivul pentru care lipsiti: Probleme cu pc
Alte precizari:Nu am reusit sa il fac maine il aduc sper sa fie gata , pls invoiti-ma , nu vreau fw pls

Posted

Nickname:[Apx]ravexzu
Data antrenamentului/war/sedinta:18.10.2013
Motivul pentru care lipsiti: Din pacate motivul e personal...
Alte precizari: S-ar putea sa ajung la finalul desfasurari warurilor,pana acuma am fost la aproape toate warurile,nu vreau FW ...:o3 fac scoruri ok va rog acceptati cererea.

Posted

Nickname:xRoByZa
Data antrenamentului/war/sedinta:19.10.2013
Motivul pentru care lipsiti: Din pacate motivul e personal...
Alte precizari: Ma duc la ziua unui baiat dar s-ar putea sa ajung ma refer doar la sedinta la war sunt :D.

Posted

Data antrenamentului/war/sedinta:19.10.2013
Motivul pentru care lipsiti:Am calculatorul stricat si nu l-am putut repara
Alte precizari:Va rog acceptati invoirea nu vreau fw!!

Posted (edited)

Nickname: SmYllE
Rank: 1
Data antrenamentului/war/sedinta: War 21.10.2013
Motivul pentru care lipsiti: Nu pot ajunge , deoarece nu sunt la mine acasa si nu are Gta Inst !
Alte precizari: Sper doar sa nu am probleme ( Fw ) .

Factiuni Anterioare : Los Vagos [ Rank :1 ] -Lider Sm4rT -  The Rifa [ Rank :1 ] -Lider Bodie

Factiune Actuala : Los Vagos [ Rank :1 ] -Lider DESOBAWS

Edited by smyle
Posted (edited)

Nickname:enCoreTV
Data antrenamentului/war/sedinta: 25-26.10 (warr/sedinta) + 24.10 Warr (poate ajung pe 9)
Motivul pentru care lipsiti: Nu pot sa ajung din motive personale , nu voi fii acasa si nu voi avea un PC la dispozitie( pe 24 imi reinstalez windowsul si sper sa ajung pana la 9)
Alte precizari: Imi cer scuze ca nu pot ajunge , dar asta e viata ... 

Edited by enCoreTV
Posted

Nickname:[RO]GEORGEGEO
Data antrenamentului/war/sedinta:Voi lipsi dupa 25.10.2013 pana pe 27.10.2013 la toate..
Motivul pentru care lipsiti:Plec la tara.
Alte precizari:Sper sa fiu invoit deoarece aceasta plecare este foarte importanta pentru mine.

Posted

Nickname: [AIM]SpeedY
Rank: 2
Data antrenamentului/war/sedinta: 26/10/2013 - 30/10/2013 - War
Motivul pentru care lipsiti: Am un lag enorm, iau mereu desync, luni vine tehnicul sa-mi rezolve problema la net. 

Alte precizari: Sper sa rezolv cat mai rapid.

Posted (edited)

Nickname: Blacker.
Data antrenamentului/war/sedinta: Sambata - Duminica.
Motivul pentru care lipsiti: Sambata si duminica nu pot fi activ alaturi de echipa pentru ca este weekend si mai ies si eu cu prietena, dar o sa fac tot posibilu` sa ajung sambata la sedinta.
Alte precizari: Sper ca intelegeti.

Edited by Blacker.
Posted

Nickname: Blacker.

Data antrenamentului/war/sedinta: Sambata - Duminica.

Motivul pentru care lipsiti: Sambata si duminica nu pot fi activ alaturi de echipa pentru ca este weekend si mai ies si eu cu prietena, dar o sa fac tot posibilu` sa ajung sambata la sedinta.

Alte precizari: Sper ca intelegeti.

A trecut sâmbătă., scrie data cand nu esti.

Posted (edited)

Nickname: SkyLzo98
Data antrenamentului/war/sedinta: War-urile 
din data de 28/10/2013 pana in 31/10/2013

Motivul pentru care lipsiti: Nu pot in aceasta saptamana sa vin la war... deoarece am niste probleme
Alte precizari: Nimic

Edited by SkyLzo98
Posted

Nickname: SkyLzo98

Data antrenamentului/war/sedinta: War-urile din data de 28/10/2013 pana in 31/10/2013

Motivul pentru care lipsiti: Nu pot in aceasta saptamana sa vin la war... deoarece am niste probleme

Alte precizari: Nimic

Nu esti invoit toată săptămâna, stiu ca nu intrii ca sa faci 14 zile si sa scapi de FP, daca nu intri pe joc macar la 2 waruri ai Faction Warn.