Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salut BuGGed. Astazi o sa prezint inca un mod facut de mine pe care l-am intitulat "Vegetation Off".

-Modul este in special pentru mafioti.

PS: Aceasta postare a mai fost postata de mine, dar vreau sa o mai postez inca odata pentru cei care nu o mai gasesc.

• De ce?
Modul elimina vegetatia pentru o vizualizare mai buna a turfurilor. Spre exemplu turful 23.

Diferenta este foarte vizibila.

Original:

With JustiN. mod "Vegetation Off":

-Modul ofera si un aspect frumos. 

[ ! ] Tin sa precizez ca nu elimina absolul toata vegetatia si doar in locurile unde vizibilitatea pe turf este proasta din cauza ei.

@Am lucrat foarte mult la el asa ca as aprecia un +1 daca modul este folositor si pentru voi.

MODUL este o creatie personala, asa ca as aprecia daca mi-ati pastra oarecum creditele. Este facut 100% de mine.

La cererea jucatorilor am facut si un videoclip "Cum se instaleaza Vegetation Off"by JustiN. "

• Upvote 2
Posted

Ti-a luat mult s-o gândesti p'asta? JustiN. nici nu mai joacă pe comunitate, asta în caz că nu stiai. În al doilea rând, avea la profil mai mult de 500 de +1, tu ai unul singur si ăla făcut prin a copia un topic. Esti de-a dreptul jalnic.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp