Jump to content

The Rifa - Poze & videoclipuri

Recommended Posts

Posted (edited)

khYgih8.png

Pentru a evita certurile dintre colegi, nu aveti voie sa postati poze/videoclipuri cu urmatoarele:

• cum ca tu l-ai bajocorit pe un coleg / civil / din alta factiune
  • cum ca tu ai dat animatia /pee pe un coleg din mafie / civil / membru al altei factiuni
  • titlul videoclipului este unul jignitor
  • s.a.m.d
Edited by L0K3D
update
Posted

Asta inseamna macel adevarat, si stiti foarte bine ca am castigat in 'halul' asta pentru ca a-ti ascultat de mine atunci cand am spus sa o faceti! Bravo echipa!

sa_mp_897.png

Posted

21.08.2013

Sa incepem cu inceputul. Stam noi linistit si aseptam sa dam atac pe turf 11 pe Ballas, cand ne trezim atacati pe turf 8 de Los Vagos. Mergem toti cu Sultanul meu frumos, facem rush pe ei si rezultatul il vedeti mai jos, bravo baieti, Perfect4Ever score 3 best, eu score 2 si inca cativa au mai omorat unul, doi. Bine asa. Ma intreb acum cine a murit de la noi :-? (niste noobi)

sa_mp_405.png

Dam atac pe turf 11 dupa pe Ballas si chiar si cu acei codati, desi crezi ca sunt Hitmani si crezi ca datorita hitmanilor muriti voi din prima, nu e asa, chiar si cu aceia am reusit sa castigam :) GG Din nou.

sa_mp_406.png

Cel mai adevarat war pe care l-am avut eu in toata istoria mea a fost asta: chiar daca ca si mai incolo mi se intampla sa mor dintr-un glont, a fost cel mai tare war din viata mea si nu pentru ca am luat best. Odata ce am luat turful de la ballas, in urmatoarea secunda, se poate vedea in poze ca au dat atac pe noi. Am reusit inca de la inceput sa omor vreo 3 balasi dupa care am murit. Am luat motorul, s-a suit inca un membru cu mine si am plecat iar pe turf. Veneam cu m4, trageam si omoram ballas, muream. Reveneam si din nou aceeasi poveste. Mi s-a parut foarte ciudat ca am luat best 17 pentru ca am murit de vreo 20 de ori pe cel putin, muream odata la 2-3 minute...stateam putin pe turf..oricum le-am tinut piept impreuna la Ballas. Retineti aceasta zi, a fost frumoasa. :X

sa_mp_408.png

Am dat atac si noi un pic mai aproape de Ballas, dar se pare ca nu am reusit sa tinem turful bine, oricum era destul de departe, asta e...nu e nimic pierdut decat niste materiale si droguri. Acelea se refac, nu e problema. Oricum bravo si pentru scorul de la war, daca muream, castigam turful la scor. ;)

sa_mp_409.png