Tuckle Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 (edited) Pentru a evita certurile dintre colegi, nu aveti voie sa postati poze/videoclipuri cu urmatoarele: cum ca tu l-ai bajocorit pe un coleg / civil / din alta factiune cum ca tu ai dat animatia /pee pe un coleg din mafie / civil / membru al altei factiuni titlul videoclipului este unul jignitor s.a.m.d Edited December 20, 2021 by L0K3D update Quote
legalplayer Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 http://imgur.com/a/MCZK8 Cine zicea ca @@Tuckle nu e fotogenic? PS: Am instalat SRT 3, deci eu am skinurile diferit. Arata bestial. Quote
Bodie Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 http://imgur.com/a/MCZK8 Cine zicea ca @@Tuckle nu e fotogenic? PS: Am instalat SRT 3, deci eu am skinurile diferit. Arata bestial. ;)) da.. arata fain ! Quote
RaZz Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Cum face mafia The Rifa mats http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/ov49p84c9/f370ca54/ Quote
dYeSeLSHAF Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 War-ul de aseara. War-ul de azi. [ poze cu camhack ] - cati eram pe minimap O.o - ne odihneam putin - War over. Quote
ShowDenYourHart Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Se vede ca eu fac toata actiunea in pozele astea =)) Quote
Tuckle Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Primul meu worst Ever. Trebuie sa sarbatorim. ^_^ Quote
Tuckle Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Asta inseamna macel adevarat, si stiti foarte bine ca am castigat in 'halul' asta pentru ca a-ti ascultat de mine atunci cand am spus sa o faceti! Bravo echipa! Quote
Patrat Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 In drum spre war =))) Doar una e The Rifa :d Quote
Tuckle Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Bravo baieti pentru ieri seara, cum se face in doar 5-6 oameni la War. Quote
cruise Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Toate best-urile mele de cand am intrat in mafie.~ /]/]/]/] Quote
Tuckle Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 21.08.2013 Sa incepem cu inceputul. Stam noi linistit si aseptam sa dam atac pe turf 11 pe Ballas, cand ne trezim atacati pe turf 8 de Los Vagos. Mergem toti cu Sultanul meu frumos, facem rush pe ei si rezultatul il vedeti mai jos, bravo baieti, Perfect4Ever score 3 best, eu score 2 si inca cativa au mai omorat unul, doi. Bine asa. Ma intreb acum cine a murit de la noi :-? (niste noobi) Dam atac pe turf 11 dupa pe Ballas si chiar si cu acei codati, desi crezi ca sunt Hitmani si crezi ca datorita hitmanilor muriti voi din prima, nu e asa, chiar si cu aceia am reusit sa castigam :) GG Din nou. Cel mai adevarat war pe care l-am avut eu in toata istoria mea a fost asta: chiar daca ca si mai incolo mi se intampla sa mor dintr-un glont, a fost cel mai tare war din viata mea si nu pentru ca am luat best. Odata ce am luat turful de la ballas, in urmatoarea secunda, se poate vedea in poze ca au dat atac pe noi. Am reusit inca de la inceput sa omor vreo 3 balasi dupa care am murit. Am luat motorul, s-a suit inca un membru cu mine si am plecat iar pe turf. Veneam cu m4, trageam si omoram ballas, muream. Reveneam si din nou aceeasi poveste. Mi s-a parut foarte ciudat ca am luat best 17 pentru ca am murit de vreo 20 de ori pe cel putin, muream odata la 2-3 minute...stateam putin pe turf..oricum le-am tinut piept impreuna la Ballas. Retineti aceasta zi, a fost frumoasa. :X Am dat atac si noi un pic mai aproape de Ballas, dar se pare ca nu am reusit sa tinem turful bine, oricum era destul de departe, asta e...nu e nimic pierdut decat niste materiale si droguri. Acelea se refac, nu e problema. Oricum bravo si pentru scorul de la war, daca muream, castigam turful la scor. ;) Quote
Badr Amine Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) My best socore =))) : Edited August 24, 2013 by Mohamed Quote
Geamby Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/n9p870sav/ Putin, mai mult editata de mine. Astept parerile voastre Quote
Recommended Posts