Zooky. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Da da. Am revenit cu un nou "sistem" pe care desigur nu o sa il postez. Toate creditele se duc spre Shad0w. As vrea sa si precizez ca orice postez eu aici pe forum ESTE FACUT DE MINE. Am mai avut comentarii cu altii care spuneau ca am furat din GM-ul X sau Y. Ar trebui sa am ceva la cap sa stau sa filmez un sistem facut de altcineva si sa spun ca e facut de mine. Asa ca nu mai faceti acuzatii aiurea. Intrebati intai. Ms. Astept pareri si la asta.. Ms. 1 Quote
L0K3D. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 haideti cu totii la clubul lui mickey mouse! on: bravo. Quote
Laur.. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 @,Foarte fain, cand alegi tipul small, medium, large, interiorul la astea se face aleatoriu? Sau ai pus static sa fie doar un interior la fiecare? La masina iti scrie la /checkv id 2 si cand intri in ea id 1. Quote
Zooky. Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 (edited) @,Foarte fain, cand alegi tipul small, medium, large, interiorul la astea se face aleatoriu? Sau ai pus static sa fie doar un interior la fiecare? La masina iti scrie la /checkv id 2 si cand intri in ea id 1. Sunt vreo 10 interioare diferite pentru fiecare tip. Le alege random. Si ID-ul din /checkv e id-ul de pe server, iar ID-ul masinii care apare cand intrii in ea e ID-ul din baza de date. Edited June 25, 2017 by Zooky. Quote
Laur.. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 @,Si cum faci sa aiba acelasi id si la baza de date dar si la server? Quote
Zooky. Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 @,Si cum faci sa aiba acelasi id si la baza de date dar si la server? Nu prea ai cum. Adica ai avea cum daca ai avea doar maxim 1000 de masini in baza de date. Quote
Aliona Fratescu Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 M-a impresionat /hadd in rest nu e chiar cine stie ce cu /hupgrade sau alea. Dragut, gg. Quote
Blaskowski Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 /hadd este house add nu? Iar /hadd, inlocuieste /createhouse (pe alte servere) sa-nteleg. E frumos, avand in vedere ca fata de ceilanti din categoria asta ai cunostinte, de ce nu faci altcv fata de bugged? E aiurea sa copiezi, mai ales ca bgz e pe net, cel mai aproape de bg. Si, da stiu. 'Se cauta bugged'....bine, se cauta, dar tu ai zis ca nu vrei sa faci server....zic, ca ar da mai bine prezentari ale altor sisteme, decat sa faci ceea ce e deja facut pe bugged....si asa, iti atragi albine, daca nu ai 5-10 pm cu 'da-mi si mie sistemul x, y, z ca pe bugged facut de tine' sa nu-mi zici mie Blaskowski, e adevarat? :)) Quote
Zooky. Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 /hadd este house add nu? Iar /hadd, inlocuieste /createhouse (pe alte servere) sa-nteleg. E frumos, avand in vedere ca fata de ceilanti din categoria asta ai cunostinte, de ce nu faci altcv fata de bugged? E aiurea sa copiezi, mai ales ca bgz e pe net, cel mai aproape de bg. Si, da stiu. 'Se cauta bugged'....bine, se cauta, dar tu ai zis ca nu vrei sa faci server....zic, ca ar da mai bine prezentari ale altor sisteme, decat sa faci ceea ce e deja facut pe bugged....si asa, iti atragi albine, daca nu ai 5-10 pm cu 'da-mi si mie sistemul x, y, z ca pe bugged facut de tine' sa nu-mi zici mie Blaskowski, e adevarat? :)) Eh.. Intr-adevar primesc pm-uri cu da-mi sistemul x. Eu mai mult "copiez" sistemele ca sa vad cat de mult ma duce capu sa fac un sistem cap coada.. Nu intentionez sa postez vreodata ce am facut. De asta si cer pareri aici sa stiu la ce trebuie sa fiu atent data viitoare cand mai fac ceva.. Si mna.. Nu prea se merita sa faci un gamemode de la 0. Quote
Blaskowski Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) Eh.. Intr-adevar primesc pm-uri cu da-mi sistemul x. Eu mai mult "copiez" sistemele ca sa vad cat de mult ma duce capu sa fac un sistem cap coada.. Nu intentionez sa postez vreodata ce am facut. De asta si cer pareri aici sa stiu la ce trebuie sa fiu atent data viitoare cand mai fac ceva.. Si mna.. Nu prea se merita sa faci un gamemode de la 0. Nu, nu m-ai inteles. Ca sa vezi daca te duce capul, nu trebuie sa faci ceva ceea ce sa semene. Eu ma refeream, sa faci ceva unic, si la fel....postezi doar video, nu script, si ceri pareri....zic si eu :-? Doar asa vezi daca te duce capul, pentru ca trebuie sa ai imaginatie sa faci ceva frumos si unic, cat de cat. Si doar asa, vezi daca te duce capul sa si realizezi la ce te-ai gandit. Edited June 28, 2017 by Blaskowski Quote
L0K3D. Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Si mna.. Nu prea se merita sa faci un gamemode de la 0. Daca sincer, se cam merita daca chiar vrei sa-ti testezi abilitatile. Nu sunt multi in Romania (eu sunt din Republica Moldova, dar aici nu prea se practica scriptingul SA:MP, deci n-are rost sa fac aceasta comporatie cu tara in care stau) care incep un gamemode de la 0, multi prefera sa editeze un gamemode mai popular de pe internet, de aceea nu prea se vad lucruri noi in Romania. Majoritatea incepatorilor nu vor se invete baza, prefera sa treaca peste aceasta etapa si incep cu lucruri mai complicate, facand scripturi prost optimizate si pline de buguri. Avand in vedere faptul ca vrei sa-ti testezi abilitatile cred ca e mai ok sa incepi un gamemode de la 0 si sa vezi unde ajungi :D ;) Quote
Zooky. Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 Daca sincer, se cam merita daca chiar vrei sa-ti testezi abilitatile. Nu sunt multi in Romania (eu sunt din Republica Moldova, dar aici nu prea se practica scriptingul SA:MP, deci n-are rost sa fac aceasta comporatie cu tara in care stau) care incep un gamemode de la 0, multi prefera sa editeze un gamemode mai popular de pe internet, de aceea nu prea se vad lucruri noi in Romania. Majoritatea incepatorilor nu vor se invete baza, prefera sa treaca peste aceasta etapa si incep cu lucruri mai complicate, facand scripturi prost optimizate si pline de buguri. Avand in vedere faptul ca vrei sa-ti testezi abilitatile cred ca e mai ok sa incepi un gamemode de la 0 si sa vezi unde ajungi :D ;) Hm. O sa vad. Poate fac un gamemode asa mai mic. :D Quote
lukyz8 Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 acum ca tot esti scripter la buGGeD ne dai si noua gm-ul tau ? :D ne faci cinste cu GM-ul tau :P :D :D Quote
SereK Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) Upp..ne dai si noua gm asta..esti scriptee la ce te mai ajuta.. Edited October 15, 2017 by SereK. Quote
Recommended Posts