iBackaSLe Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Nume:Parvu Alexandru PetrutVarsta: 14Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat simplu care ii place in general gamingul si fotbalul,imi place sa ies cu prietenii in fiecare seara,si imi place foarte mult munca in echipa. Sunt prietenos,si mereu vreau sa am cati mai multi prieteni alaturi de mine. Locatia(Oras):Comuna Silistea,sat Butesti,judet Teleorman Ce gen de muzica asculti?Rap/trap STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Alecsw0wNivel :30Nume folosite anterior: sTylix.Vechime pe server:2 aniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am fost banat majoritatea pe c-bug/c-shot. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/LDq24 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alecsw0wAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,am prieteni buni in clanul AIM. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am fost, am avut propriul clan Ace. , am fost in nigga ,si cam atat,sau nu imi mai aduc aminte. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da am fost,am fost dat afara odata pe wipe,si o data pe inactivitate.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GOCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Tiwer. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]:0/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: alexx.sleyyderDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Fiindca este cel mai bun clan de pe server,si are cei mai de treaba membrii. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea si respectul meu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Sunt 100% de acord.
ovidu Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Contra- nu ai nici macar o factiune in care sa fi stat mai mult de r2
MariFrinKu Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Contra fh slab si nu ai nici o factiune la fh Contra- nu ai nici macar o factiune in care sa fi stat mai mult de r2 Respins T/C
Recommended Posts