Jump to content

Cerere [AIM] - []Sho0TeR [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Tomsa Robert
Varsta: Am 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut! Numele meu este Tomsa Robert, locuiesc in orasul Cluj-Napoca si am 15 ani. Sunt un baiat ce inspira foarte mult seriozitate, un baiat demn, intelegator si cumsecade. Imi plac oamenii sinceri, cei care spun lucrurile pe fata si nu se ascund dupa deget. Sunt un baiat destul de matur pentru varsta mea, intodeauna gandesc de 2 ori inainte de a actiona, sunt foarte calm, rabdator si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, desigur in limita bunului simt. Stiu foarte bine sa spun o gluma fara a jiznii pe cineva, dar si sa primesc o gluma. Ma supar foarte greu pe cineva si nu tin mania.

Locatia(Oras): Locuiesc in CLuj-Napoca.

Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica, manele, rap, pop, muzica usoara.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : []Sho0TeR
Nivel : 35
Nume folosite anterior: WiNNeToU , Pack23
Vechime pe server: In 2014 m-am apucat de bugged.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am primit ban pentru 90 days pe motiv cheats si ban 3 days pe motiv 3/3 warn.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/n4Osh

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]Sho0TeR
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut certuri sau ceva altercatie cu nici un membri din clan.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in clanul Silent.Aim unde am stat 100 de zile, in clanul Burn.Family am stat 60 days.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am avut sansa de a face parte din clanul [AIM], de cand aveam level 10 mi-am dorit sa ma alatur clanului insa nu am avut nici o sansa.
Ce alte jocuri mai joci?: Momentan joc doar SAMP, ma axez foarte mult pe acest joc.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Andrei_Para, Sammy, Litovoi.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10

Experienta DM [ ()/10]: DM nu prea fac sa fiu sincer, 1/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: []Sho0TeR
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa ma alatur clanului [AIM] deoarece este un clan nu niste membri minunati, niste playeri foarte civilizati. Playerii ce au simtul umorului, sunt respectuosi unul cu altul, se ajuta si se inteleg de minue. Dupa cum am observat clnul are o conducere foarte buna, un lider si niste co-liderii care se ocupa de clan si de membrii acestuia. Clanul are niste membrii foarte bine selectati, votati cu increderea de "stafful clanului" .

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cred ca pot ajuta clanul cu activitatea mea pe server, respectul care o sa-l port fata de lider, co-liderii si membrii clanului. + ca nu voi face clanul de rusine si incerc sa-l ajut cu tot ce pot.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sigur ca sunt de acord.

Edited by Sho0TeR
Posted

b25GllF.png 

Ai avut cel mai mare rank 3 si acela 24 days. Si dupa aceea /quitgroup dupa 8 days.

In rest ai fi OK, dar mai lucreaza la FH si dupa revino cu o noua aplicatie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp