ddanut404 Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Cand bag jocul in bara mi se face display-ul negru si nu mai pot face nimic. Asta e singura problema. Nu-mi dati clipu' lui awake cum rezolva eroarea asta ca nu ma ajuta, dupa ce fac exact ce face el, nu mi se mai deschide samp deloc. Multam. :D Quote
Solution Tweenzy.HYENA Posted June 27, 2017 Solution Posted June 27, 2017 Daca ai laptop, apesi pe butonul unde ai desenul ala cu lacat.\ Daca ai PC, apaseaza pe butonul care iti blocheaza intr-un fel windows-ul dar iti apare sa dai sing in si apesi space de 2 ori. Si se rezolva. Quote
TL.RopeR Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Daca ai laptop, apesi pe butonul unde ai desenul ala cu lacat.\ Daca ai PC, apaseaza pe butonul care iti blocheaza intr-un fel windows-ul dar iti apare sa dai sing in si apesi space de 2 ori. Si se rezolva. Quote
Sideway.ATENTAT Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Daca ai laptop, apesi pe butonul unde ai desenul ala cu lacat.\ Daca ai PC, apaseaza pe butonul care iti blocheaza intr-un fel windows-ul dar iti apare sa dai sing in si apesi space de 2 ori. Si se rezolva. Quote
Recommended Posts