Cosmin Alliance Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Aplicatii In general ne bazam pe comportamentul din joc si felul de exprimare in aplicatie, evident ca si faction history-ul va fi luat in considerare. Depinde. Voi accepta fix cati am nevoie sa fac clanul inapoi la 100. Nu ma voi uita la aplicatii de 2-3 cuvinte. Nickname pe server (+ anterioare): Varsta: Localitate: Ore jucate: Level: Vechime pe server: Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Ai fost banat vreodata?: Ce faci in timpul liber?: Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Cu cine te intelegi din clan?: De ce [A] si nu alt clan?: De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: 5
MalachE Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): MalachE Varsta: 19 ani. Localitate: Moreni Ore jucate: 221 Level: 17 Vechime pe server: 3-4 luni de zile. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MalachE Ce alte jocuri joci?: Am jucat CS. Acum joc Smite. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?: Baschet si fotbal. Descrie-te pe scurt:Salut. Sunt Ionut, si sunt din Moreni, Dambovita. Imi place sa muncesc pentru ceva pe care il vreau, neasteptand la mila altora. Calitatea mea cea mai mare este ca sunt un om care pune la suflet, iar cel mai mare defect este ca sunt prea irascibil si ma enervez repede. Nu imi place sa ma bag in certuri si scandaluri, pentru ca nu vreau sa fiu considerat un tap ispasitor. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Paramedic Las Venturas, 20 zile, rank 2. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cosmin, Panda. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca eu consider ca este cel mai bun clan, iar eu merit sa fiu printre cei mai buni. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca pot arata prin perseverenta mea ca pot ajuta clanul la consolidarea lui. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: RazvanN, SavyRO, Nutzu.
Fallen[] Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Fallen[] (oLamaie / Jack) Varsta: 15 ani. Localitate: Pitesti. Ore jucate: 1.749. Level: 55. Vechime pe server: Cativa ani buni. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Fallen[] Ce alte jocuri joci?: Nu mai am timp de altele. Ai fost banat vreodata?: Motiv tw. Ce faci in timpul liber?: Practic fotbal de 9 ani. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin, am 15 ani si sunt o fire glumeata, intelegatoare si pasionata de lucruri noi. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa descopar lucruri nemaivazute. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 46 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu foarte multa lume, incepand de la .Cosmin, Pustanu, MaZarica, TulentO, Vittoryo, Hidro, TheNiGGlet, CosminGrigore02, DrakeZ, PACO si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece organizarea acestuia este una foarte bine pusa la punct si este un clan cu membrii uniti. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana intelegatoare dar si glumeata in limita bunului simt. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Pot face si 50. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: I-am enumerat la cei din clan cu care ma inteleg. 1
Gheorghi Isil Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Prima dată am avut ZeusS[]KOV după mi-am schimbat in @ZEU apoi in Je$us iar acum am numele .Hyperion Varsta: 16 ani. Localitate: Suceava. Ore jucate: +342ore Level: 25 Vechime pe server: Pe acest cont 4+luni Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Hyperion Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc altele deoarece nu am destul timp. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat odată din greseala unui admin care a gresit id-ul. Ce faci in timpul liber?: Ma joc sa:mp, ies cu prietenii in oras sau fac sport. Descrie-te pe scurt: M-am născut în Suceava și trăiesc aici. sunt născut pe 02.04.2001 și sunt în clasa a 10a. Sunt o persoana de încredere , sincera , amuzanta și serioasa. Îmi place sa ajut lumea fără a primii ceva în schimb , Dacă ajuți vei fii ajutat. Îmi place sa trăiesc viata la maxim , sa învăț chestii noi , sa vad locuri noi cu prietenii mei. Fac parte dintr-un colectiv de persoane cu capul pe umeri și de încredere. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este unul dintre singurile clanuri in care toti membrii sunt seriosi, amuzanti si de treaba, imi place tagul, stafful clanului este unu foarte bine bazat si este clanul meu preferat. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru deoarece sunt serios, de incredere si statusul meu cred ca arată bine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DarkElement, Ayato, Tyg3r si multi altii.
xjap0x Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):xjap0x .xASU,MadnesS Varsta:15 Localitate:Vulcan JUdet hundeoara Ore jucate:243 Level:17 Vechime pe server:1an jumate Link profil panel:xjap0x Ce alte jocuri joci?:Mafia 2 Ai fost banat vreodata?:odata eram nab prima data si am facut 1 warn si am facut celelalte warnuri sa scap de primul Ce faci in timpul liber?:ma plimb cu bicicleta Descrie-te pe scurt:rabdator pesimist devodat Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Fac parte din S.I.SF si sunt de 15 zile Ai mai fost in [A]?: nu Cu cine te intelegi din clan?: Nu am prieteni anume acolo De ce [A] si nu alt clan?:e un clan mai bine organizat din punctul meu de vedere De ce crezi ca meriti in clan? pentru ca sunt o persona silitoare si imi place sa imi fac prieteni Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:joc 25 Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ayato.DarkElements,
David Fieruta Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Like4Nigga. (Motionzz.) Varsta: Am 15 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 865 ore. Level: 30. Vechime pe server: Destul de mare. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Like4Nigga. Ce alte jocuri joci?: Mai joc: Fifa 17, CS:GO si Gta 5. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost niciodata banat. Ce faci in timpul liber?: Ma plimb cu bicicleta, ies afara cu prietenii si ma joc fotbal. Descrie-te pe scurt: Ma numesc David, am 15 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o fire bine deispusa mereu, cu zambetul pe buze si cu cei 7 ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in SFPD. Rank: 5, 78 days. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Pai...nu prea am prieteni in acest clan. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte bun, bine cunoscut pe server si cu membrii activi si respectuosi, mai ales liderul si co-liderul. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am factiune si am cei 7 ani de acasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Jony[]., Wisseen, DizzyTube, .Eduard, Cata21. Acestia sunt cei mai buni prieteni ai mei de pe server.
HoRiA02 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):DeckerBoy,Decker Varsta:15 ani Localitate:Brasov Ore jucate:824 Level:34 Vechime pe server:2 ani pe server Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/DeckerBoy Ce alte jocuri joci?:Eu personal mai joc ETS 2,CS:GO si Who's your Daddy. Ai fost banat vreodata?:Da,am fost banat incorect,dar am fost debanat de catre Tibi. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies pe afara cu prietenii,la un suc sau la un meci de fotbal, si normal...joc samp Descrie-te pe scurt:Numele meu este Horia,imi place sa imi fac prieteni noi si sunt un baiat sociabil.Nu imi place sa ma cert cu persoanele din jur si ma adaptez usor la reguli noi si la un mediu nou.Am terminat clasa a 8-a .Imi place sa desenez si sa socializez cu altii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat 90 de zile in Paramedic SF,rank 5 si tester. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Din clanul [A] ma inteleg cel mai bine cu Ramses, cu Shawn si cu Andrei. De ce [A] si nu alt clan?:Am ales clanul [A] deoarece este un clan respectat pe acest server si este un clan de elita.Multi doresc sa ajunga in acest clan. De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in clan deoarece am un comportament adecvat unui asemenea clan si cred ca nu se vor crea tangente intre mine si alti playeri. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Normal.am si factiune si trebuie sa fac raportul. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Andrew, Rios, Gabi, ,Mike ,Geo. ,CosminGrigore. Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei cereri!
Wizzake Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): AndreiOfficial, anterior (SmokexXx). Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Sunt din orasul Ploiesti. Ore jucate: Am acumulat 1305 ore jucate. Level: Detin nivel 40. Vechime pe server: Joc pe server de aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/AndreiOfficial Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Da, din pacat am fost banat. *Ascundere moduri / programe ilegale (TW) * Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc fotbal, si mai ales imi place sa petrec cu prietenii mei. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sincer, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si un tip foarte responsabil. Atunci cand incep ceva imi place sa-l duc pana la capat. Nu-mi plac persoanele false si mincinoase. Sunt un baiat inteligent, care nu da inapoi de la nimic. Consider ca ma integrez repede intr-un grup, sunt perseverent si nu ma opresc pana nu obtin ceea ce-mi doresc. Sunt un tip responsabil, ofer respect din plin celui ce respecta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 31 zile, in The Rifa. (Nu prea mi-am petrecut foarte mult timp intr-o factiune, lucrez la asta..). Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Mazarica, Hiwixzu, []Nutzu, Hidro, Pustanu[], etc. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece consider ca [A] este unul dintre cele mai respectate clanuri de pe server, am prieteni in acest clan, si vreau sa-mi fac prieteni noi. Clanul [A]lliance este un clan cu membrii extraordinari, cu care poti glumi, membri de la care poti avea asteptari. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merti in clan deoarece sunt un baiat respectos, un tip sociabil, cu simtul umorului. Sunt un tip serios cand este nevoie, si glumet cand este timpul. Sper sa nu dezamagesc prin ceea ce fac, ofer daruinta in tot ce fac si nu ma abat de la nimic. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, am 25 ore in last 7. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg foarte bine cu Killer7, Gennetick, Zaitsev, ShieLd, Alexx, [].Alexx, Ionutz, Jakerly, Ouxi, WeedSmoker, SkyBet si multi, multi altii.
zkingul Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): zKing, iar anterior TrapMDFK Varsta: 15 ani. Localitate: Buzau. Ore jucate: 1063. Level: 30. Vechime pe server: Un an si jumatate. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/zKing Ce alte jocuri joci?: League of Legends, din cand in cand. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe calculator sau mai ies cu prietenii pe afara, dar majoritatea timpului mi-l petrec in fata calculatorului. Descrie-te pe scurt: Am 15 ani sunt din judetul Buzau, dar locuiesc intr-un sat micut din apropierea lui numit Suditi. Imi place sa fac diferite glume, dar doar atunci cand trebuie, sunt calm si pun suflet in ceea ce fac, atata timp cat imi place si mie acest lucru. Hobby-ul meu care 'domneste' daca pot sa zic asa este gaming-ul. Imi place sa am intotdeauna o atitudine pozitiva, deoarece nu exista 'nu pot', exista 'nu vreau'. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 180, demisionand cu rank 5, dar am fost si rank 6 timp de 2-3 zile pana cand mi-a iesit liderul pe neseriozitate. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cand am fost ultima data ma intelegeam bine cu toata lumea, acum au intrat membrii noi, dar nu-i asta o problema. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acesta este cel mai bun clan de pe server si... imi place totul la el, de la tag, pana la membrii. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece zic eu ca am atitudinea necesara si cerintele zic eu, medii pentru a intra in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: smardoi. Seelow, []CiLy[], [Romania]Claudiu, OneaCsh si multi altii..
Killer7. Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Killer7., anterioare: Lewandowski[]. si True.XXL. Varsta: Am 16 ani. Localitate: Ploiesti. Ore jucate: An 1581 ore in momentul actual. Level: 40. Vechime pe server: Joc pe Red de aproape 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Killer7./ Ce alte jocuri joci?: LoL si Fifa. Ai fost banat vreodata?: Da, pe contul meu secundar pentru c-bug. Ce faci in timpul liber?: Ma distrez cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sincer, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si un tip responsabil. Atunci cand incep ceva imi place sa-l duc pana la capat. Nu imi plac persoanele false si mincinoase. Sunt un baiat inteligent, care nu da inapoi de la nimic, ma integrez repede intr-un grup, sunt perseverent si nu ma opresc pana nu obtin ceea ce doresc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in The Russian Mafia cu rank 5 si 90 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: DrakeZ, Julian, Hidro, cristian131, TulentO. Altii nu-mi mai vin in minte acum. De ce [A] si nu alt clan?: Pai doresc sa intru in [A] deoarece este un clan cu membrii cu care ai ce discuta si cu capul pe umeri. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca am un FH ok si comportament cat de cat. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Roger, Range22, Zait, Hidro, Mihnea[], GeNNeTicK, etc.
Seelow Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Seelow Varsta: Am 16 ani. Localitate: Buzau, Posta Cilnau. Ore jucate: Am 1550 ore jucate. Level: Am level 45 ( am respect points de 50 ). Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 2 ani jumate. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Seelow Ce alte jocuri joci?: Mai omor timpul cu LoL si Fifa 17. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat in toamna pe motiv spam pe /live. Ce faci in timpul liber?: Ies afara cu prietenii si ma joc. Descrie-te pe scurt: Din punctul meu de vedere ma vad un baiat serios, cu capul pe umeri, respectuos si ambitios. Eu respect pe toata lumea indiferent de sex, religie, culoare, varsta sau alte puncte de vedere. Eu sunt un baiat muncitor care nu-si bate j Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult 129 zile, rank 5 fara sanctiune, in SFPD, insa am parasit-o deoarece a trebuit sa ma mut pe yellow, o decizie foarte proasta deoarece nu am rezistat sa stau fara prieteni si m-am mutat inapoi pe red. Ai mai fost in [A]?: Nu am avut aceasta ocazie. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan cu nimeni, nu am mai tinut legatura cu membrii clanului. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acesta este cel mai special, are cea mai mare vechime, avand cele mai mari nume de pe server. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca simt ca ma potrivesc cu membrii clanului, fiind foarte loial si ascultator, nu va voi trada sau dezamagi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, cu ocazia sosirii verii m-am pus serios pe facut ore, doresc sa intru si intr-o factiune, acum pot face si peste 25 ore jucate pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zKing, []Cily[], PortocalaDecojita, Grey, Hobbit, []Mihai[].., []Radw[], SobolanulManiac si mai sunt alti baieti insa nu am timpul necesar sa-i enumar pe toti. Edited June 29, 2017 by Seelow
s2w Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): MerGeDes ( RedKmE ). Varsta: 16 ani. Localitate: Prahova. Ore jucate: Am 359 ore. Level: 20. Vechime pe server: Aproximativ 2 ani, cu mici pauze. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MerGeDes Ce alte jocuri joci?: Pai inafara de SA:MP, mai joc si CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Da, in 2015 pentru 3/3 warn's. Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec iesind cu prietenii in oras, la film, la un fotbal etc. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, am vârsta de 15 ani și locuiesc în orașul Comarnic. Pot spune ca sunt o fire foarte sociabila, prietenoasa, îmi place foarte mult sa comunic, mereu sunt în cautare de prieteni noi, ma integrez usor într-un grup nou si îmi place munca în echipa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi LV, rank 5 cu 74 days. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in [A]. Cu cine te intelegi din clan?: DrakeZ, Hobbit, Vittoryo, TulentO and Royer. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai frumos clan dupa parerea mea. Este un clan in care membrii se ajuta, isi vorbesc exemplar, rad impreuna, fac activitati impreuna si au neincetat o armonie de invidiat in colectiv . De ce crezi ca meriti in clan? : Deoarece sunt activ, imi place sa imi fac prieteni noi si nu imi place sa fac probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, la raportul saptamanal am avut 26:28h . Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: PiNGUTZZU, ColdAsIce, Bucur410. etc Edited June 29, 2017 by .MerGeDes.
qCiocolata Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): qCiocolata Varsta: 17 aniLocalitate: AiudOre jucate: 434Level: 25Vechime pe server: 2 aniLink profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/qCiocolataCe alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri.Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warns.Ce faci in timpul liber?: Timpul din viata de zi cu zi mi-l petrec pe la cafenele cu prietenii, jucand SAMP sau uitandu-ma la filme.Descrie-te pe scurt: Mă numesc Răzvan, am 17 ani, sunt un băiat sociabil, descurcăret, ambitios. Am capacitatea de a mă integra bine în orice grup, fie el cât de strict. Sunt responsabil pentru greselile mele si mi le asum. Nu sunt o fire dușmănoasă, am încercat să-mi fac prieteni cam pe la orice ocazie. Am multi prieteni pe server, care si ei sunt o realizare, ma inteleg bine cu toti. Joc SAMP de 3 ani, acum îmi pare rău pentru warn'urile si ban'ul pe care le-am avut, sunt de ceva timp si incerc cat de mult sa raman doar cu astea.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: School Instructors SF rank 5, 51 de zile ( Demisie )Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A].Cu cine te intelegi din clan?: TyG3R, JacksoN, Chiwiel, etc...De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe server cu membri uniti, cu capul pe umeri si cu functii frumoase pe server. Si eu mi-as dori sa intru in clan sa-mi fac un nume pe server, sa-mi fac noi prieteni.De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece clanul are nevoie de membrii activi, iar eu saptamana asta am deja 20 de ore pe joc.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Am spus mai sus.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: SHELLiKOV, Kratton, CalinM, Iulian[bubu], TweakZ, OtoV, TheWizz]., SupremeXD. si multi altii.
.Elkes Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Se77en. Varsta: 16 ani. Localitate: Focsani, Vrancea. Ore jucate: 631 de ore jucate. Level: 28. Vechime pe server: 2 ani jumatate. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Se77en. Ce alte jocuri joci?: CS:GO si League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Da, acum un an pentru auto-clicker. Ce faci in timpul liber?: In general imi petrec timpul liber afara cu prietenii sau jucandu-ma, mai ales acum vara. Descrie-te pe scurt: Sunt Vlad, am varsta de 16 ani si sunt din Focsani. Sunt o fire complicata, dar în timp, pot fi "citit" foarte usor daca ajungi sa ma cunosti îndeajuns de bine. Îmi place sa stau foarte mult pe calculator, în ciuda faptului ca am prieteni si ies în oras când vremea este frumoasa sau cu o ocazie speciala. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Department, acolo am avut rank 5 si am acumulat 102 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Ahrix, Gizas, Ramses, Hobbit, Andrew, Chiwiel. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este un clan cu sandarde inalte, foarte bine vazut pe server. Cu membri ce isi merita locul. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece consider ca pot sa fiu la acelasi nivel cu membri din clan, sunt o persoana sociabila cu cei 7 ani de acasa si imi place sa ajut de fiecare data cand am ocazia. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, in prezent am 38 de ore in ultimele 7 zile. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wallance, WillFred si cei mentionati mai sus.
sinnex Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Sinnex. este singurul meu nickname. Varsta: 14 ani. Localitate: Sălaj. Ore jucate: În jur de 430. Level: 25. Vechime pe server: Joc din 2015 pe serverul Red, adică de 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Sinnex. Ce alte jocuri joci?: Joc doar samp. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pentru 3/3 warns. Ce faci in timpul liber?: În timpul meu liber îmi place să ies cu prietenii prin oraș, să joc tenis / volei și de asemenea să stau pe calculator. Descrie-te pe scurt: Mă numesc Andrei, sunt din județul Sălaj și am 14 ani. Sunt un băiat înțelegător, sociabil, glumeț, cu capul pe umeri căruia îi place să se implice în cât mai multe activități. Nu îmi place să mă "bag" în certuri, încerc pe cât posibilul să le evit. Îmi place să ajut, să colaborez și de asemenea să lucrez în echipă. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp intr-o facțiune mi-am petrecut-o în Las Venturas Paramedic Department, acumulând 44 de zile și rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu câțiva, nu îi cunosc pe toți. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că este singurul clan serios de pe server , respectat, organizarea acestui clan este relativ bună, iar membri acestuia sunt de treabă. De ce crezi ca meriti in clan? Sunt sociabil, sunt mai mereu pe server, in last 7 am 35 ore. Clanul are nevoie de membri activi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Fac în jur de 30-40 ore intr-o săptamâna. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .ClawXD[], qDarkness[], Sebi.jrr, Kepa, Runway. Stressed, Hobbs, maQ, BlackDog, Dawn[] și cu membri facțiunii News Reporters. Edited June 29, 2017 by Sinnex.
LoLLo23 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):LoLLo Varsta:Am 14 ani. Localitate:Campulung,Judetul Arges. Ore jucate:451 Level:15 Vechime pe server:Un an si jumatate. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/LoLLo Ce alte jocuri joci?:CS:GO,ETS 2,Clash Royale. Ai fost banat vreodata?:Nu,nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?:Timpul liber il petrec cu prietenii si familia. Descrie-te pe scurt:Consider ca sunt un baiat istet, educat si ma integrez destul de repede. Nu-mi place sa ma cert, sunt obisnuit sa las de la mine ca sa fie totul bine. Timpul liber il petrec impreuna cu prietenii si familia mea. Imi plac calatoriile , ador sa joc fotbal. Imi place sa fac sport, iubesc natura..Acestea ar fi pe scurt, cateva cuvinte despre mine, restul, sper sa-l descoperiti voi.Sunt o persoana ce refuza sa vada partea goala a paharului, mereu optimist si increzator, nu renunt nici o data la ceea ce am inceput si incerc mereu sa fiu cel mai bun in ceea ce fac. Ofer mereu ajutor celor ce au nevoie. Imi place sa cunosc persoane noi si sa socializez cu acestea, ma bazez pe lucrul in echipa, deoarece meru vei primi sprijunil necesar si deasemenea iti poti ajuta coechipierii. Imi asum mereu rasponsabilitatea faptelor mele si imi recunosc intotdeauna greselile. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:67 de zile in factiunea Las Venturas Paramedic Departament. Ai mai fost in [A]?: Nu,de aceea imi doresc sa intru. Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg foarte bine cu:Drakez,cristian131,CosminGrigore02,SkiNNy27,TulentO,[].AndreY..[],RobinAlex.,JacksoN,NoDmG.,[]Nutzu. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca Alliance e cel mai tare,king nu e nimic,Alliance e un clan cunoscut, respectat si oricine ar dorii sa intre in el,chiar si cei din king dar sanse=0. De ce crezi ca meriti in clan? Cunosc server-ul destul de bine, ma integrez repede si sunt destul de activ. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da,chiar si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Drakez,cristian131,CosminGrigore02,SkiNNy27,TulentO,[].AndreY..[],RobinAlex.,JacksoN,NoDmG.,[]Nutzu.
qCiocolata Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): qCiocolata Varsta: 17 aniLocalitate: AiudOre jucate: 434Level: 25Vechime pe server: 2 aniLink profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/qCiocolataCe alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri.Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warns.Ce faci in timpul liber?: Timpul din viata de zi cu zi mi-l petrec pe la cafenele cu prietenii, jucand SAMP sau uitandu-ma la filme.Descrie-te pe scurt: Mă numesc Răzvan, am 17 ani, sunt un băiat sociabil, descurcăret, ambitios. Am capacitatea de a mă integra bine în orice grup, fie el cât de strict. Sunt responsabil pentru greselile mele si mi le asum. Nu sunt o fire dușmănoasă, am încercat să-mi fac prieteni cam pe la orice ocazie. Am multi prieteni pe server, care si ei sunt o realizare, ma inteleg bine cu toti. Joc SAMP de 3 ani, acum îmi pare rău pentru warn'urile si ban'ul pe care le-am avut, sunt de ceva timp si incerc cat de mult sa raman doar cu astea.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: School Instructors SF rank 5, 51 de zile ( Demisie )Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A].Cu cine te intelegi din clan?: TyG3R, JacksoN, Chiwiel, etc...De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe server cu membri uniti, cu capul pe umeri si cu functii frumoase pe server. Si eu mi-as dori sa intru in clan sa-mi fac un nume pe server, sa-mi fac noi prieteni.De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece clanul are nevoie de membrii activi, iar eu saptamana asta am deja 20 de ore pe joc.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Am spus mai sus.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: SHELLiKOV, Kratton, CalinM, Iulian[bubu], TweakZ, OtoV, TheWizz]., SupremeXD. si multi altii.
Good4Ever Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Fabb si []K3nT[] Varsta: Am 18 ani. Localitate: Sunt din Ramnicu Valcea. Ore jucate: Am 535 ore jucate si 22 ore jucate in ultimele 7 zile. Level: Am level 30. Vechime pe server: Pe Red Bugged joc de anul trecut. In schimb, joc de 4 ani pe Bugged. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Fabb Ce alte jocuri joci?: Cel mai mult ma joc SA:MP, dar ma joc si League of Legends si CS GO. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost in mafie. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies in oras cu prietenii, joc fotbal si in diferite weekend-uri merg la munte cu parintii sau in diferite vacante. Descrie-te pe scurt: Mă consider un băiat inteligent, ştiu să ies din încurcături şi să trec cu bine peste probleme/obstacole. Îmi plac provocările, mereu încerc să îmi găsesc şi depăşesc limitele. Sunt prietenos şi îmi place să leg noi prietenii cu oricine care merită asta.Sunt optimist,ambitios,prietenos si increzator in cea ce realizez.Cand am un scop fac absolut orice ca sa il ating,indiferent de ce anume implica.Nu îmi place să fiu mințit și nici să fiu trădat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 67 zile in Las Venturas Paramedic Department, avand r5. Ai mai fost in [A]?: Nu, niciodata. Cu cine te intelegi din clan?: Cu minunatul meu lider Andrew., Andrei., TyG3R, Panda., etc. De ce [A] si nu alt clan?: Cu totii stim ca Alliance este cel mai cunoscut, serios si ''de fite''. Nu voi mai intra in nici un clan pana gand nu voi intra in [A]. Oricum, celelalte clanuri au foarte multi post-hunteri, copii de 12-14 ani si membrii care injura si nu au un comportament ok. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit sa fiu in acest clan deoarece sunt serios, nu injur, am un comportament foarte bun si am simtul umorului Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: [].Ahem, Uzzi., Kratton, Andrei., Andrew., Hollows.
RHA Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Rha. Varsta: 19 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 546. Level: 25. Vechime pe server: 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Rha. Ce alte jocuri joci?: Mai joc din cand in cand, FIFA Online 3. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Uneori ma joc sa:mp, alte ori ies cu prietena pe afara, dorm, depinde de ce fel de activitati am chef in ziua respectiva. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa, am simtul umorului foarte dezvoltat, fac glume in limita bunului simt, imi place sa imi fac prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu mai stiu, am curatat FH-ul, din pacate. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: - De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca in acest clan gasesc jucatori normali, jucatori cu cei 7 ani de acasa si de unde am ce invata. De ce crezi ca meriti in clan?: Ramane la alegerea liderului clanului daca merit sau nu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Nu prea mai am cu cine deoarece m-am reapucat de joc saptamana aceasta.
Good4Ever Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Fabb si []K3nT[] Varsta: Am 18 ani. Localitate: Sunt din Ramnicu Valcea. Ore jucate: Am 535 ore jucate si 22 ore jucate in ultimele 7 zile. Level: Am level 30. Vechime pe server: Pe Red Bugged joc de anul trecut. In schimb, joc de 4 ani pe Bugged. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Fabb Ce alte jocuri joci?: Cel mai mult ma joc SA:MP, dar ma joc si League of Legends si CS GO. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost in mafie. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies in oras cu prietenii, joc fotbal si in diferite weekend-uri merg la munte cu parintii sau in diferite vacante. Descrie-te pe scurt: Mă consider un băiat inteligent, ştiu să ies din încurcături şi să trec cu bine peste probleme/obstacole. Îmi plac provocările, mereu încerc să îmi găsesc şi depăşesc limitele. Sunt prietenos şi îmi place să leg noi prietenii cu oricine care merită asta.Sunt optimist,ambitios,prietenos si increzator in cea ce realizez.Cand am un scop fac absolut orice ca sa il ating,indiferent de ce anume implica.Nu îmi place să fiu mințit și nici să fiu trădat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 67 zile in Las Venturas Paramedic Department, avand r5. Ai mai fost in [A]?: Nu, niciodata. Cu cine te intelegi din clan?: Cu minunatul meu lider Andrew., Andrei., TyG3R, Panda., etc. De ce [A] si nu alt clan?: Cu totii stim ca Alliance este cel mai cunoscut, serios si ''de fite''. Nu voi mai intra in nici un clan pana gand nu voi intra in [A]. Oricum, celelalte clanuri au foarte multi post-hunteri, copii de 12-14 ani si membrii care injura si nu au un comportament ok. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit sa fiu in acest clan deoarece sunt serios, nu injur, am un comportament foarte bun si am simtul umorului Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: [].Ahem, Uzzi., Kratton, Andrei., Andrew., Hollows.
Miodrag Sasha Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Nick name pe server este Sasha[] si am mai avut unu Johnny[] Varsta:Am varsta de 16ani. Localitate:Sunt din localitatea Peciu Nou Ore jucate:Am 580 de ore jucate. Level:Am level 25(pot face 30) Vechime pe server:Joc pe aces server de 3-4luni. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Sasha[] Ce alte jocuri joci?:Mai joc CsGo dar rar. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:In timpu liber imi face sa ies cu prieteni si sa joc fotbal. Descrie-te pe scurt: In primul rand Salut, ma numesc Sasha ,am 16ani si sunt din timisoara,eu sunt un baiat linistit,sincer, ambitios si cu simtul umorului foarte dezvoltat.Imi place foarte mult sa lucrez in echipa,sa joc fotbal si sa ies cu prietenii.Imi place sa dau o mana de ajutor oriunde este nevoie de mine si sa fac o gluma buna atunci cand simt ca este nevoie.Am cei sapte ani de acasa,nu imi place sa iau parte la conflicte sau sa dau curs acestora.Ma consider o persoana capabila,linistita si imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Cat ai s tat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am statat in San Fierro Police Departament rank 5 51daysAcuma sunt National Guard si am de cand sa stau cat mai mult posibil. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai avut ocazia de a face parte din acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toti membri clanului. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca [A] este un clan foarte organizat,serios si toti membri sunt foarte uniti. De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece sunt un membri serios,sigur pe mine si ar arata foarte bine la nume. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Acuma e vacanta pot juca si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Nutzu,DarkElement,Ahrix si multi altii. Edited June 29, 2017 by Gion
Razvan Farcagean Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): RegeleBuGGed Varsta: 18 Localitate: Lugoj Ore jucate:129 Level: 15 Vechime pe server: din data de 2016-12-21 12:39:56 Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RegeleBugged Ce alte jocuri joci?: Euro truck simulator 2, CS:GO, fifa 17 Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Frec menta. Descrie-te pe scurt: Eou sunt Razvan, am varsta de 18 ani, si locuiescu in orasul Lugoj. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Este prima mea factiune am rank 1 si sunt intrat de 7 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu Cu cine te intelegi din clan?: Nu prea am tangente cu membrii clanului. De ce [A] si nu alt clan?: Este un clan populat. De ce crezi ca meriti in clan? Bun simt. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: - Edited June 29, 2017 by Farcagean Razvan
Guardian Agresiv Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Agresiv, (nickname anterior: Inofensiv). Varsta: Implinesc 17 ani in august. Localitate: Lovrin. Ore jucate: 510. Level: 15. Vechime pe server: Contul l-am facut de mult dar m-am apucat prin decembrie de server. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/agresiv Ce alte jocuri joci?: Next World2 si atat. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe calculator, ies cu bicicleta si stau cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Imi place sa ma distrez, sunt sociabil, am simtul umorului si cei sapte ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 100 de zile, rank 5 in Paramedic Departament Las Venturas. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Essence si Shockz. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca am prieteni in clan, chiar daca am enumerat doar doi, cu ei imi petrec majoritatea timpului pe server si pentru ca este un clan serios cu membri cumsecade. De ce crezi ca meriti in clan? . Consider ca merit sa fiu in el deoarece sunt serios si de incredere. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Essence, Ramsy75, Shockz si RiOS.
Cosmin Ionita Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Lowar_ Varsta: Am varsta de 14 ani. Localitate: Locuiesc in orasul Targu-Neamt. Ore jucate: Am 375 de ore jucate. Level: Detin level 22. Vechime pe server: Joc pe Red din luna Ianuarie. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Lowar_ Ce alte jocuri joci?: Mai joc Counter Strike 1.6, Fifa 2008 si Detlta Force. Ai fost banat vreodata?: Nicioadata. Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP, imi ajut parinti la treburile zilnice, ma duc la fotbal si ma plimb pe afara pe jos, cu bicicleta. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin Ionita, am varsta de 14 ani si locuiesc in orasul Targu-Neamt. Sunt un baiat sensibilil, cu obrazul subtire si cu capul pe umeri. Port ochelari de vedere, sunt inalt, grasut, puternic, am parul saten si ochii caprui. Sunt un baiat glumet, hazliu, cu chef de viata si atent. Nu imi place sa las treaba in urma, de aceea sunt o fire stabila. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in School Instructors Las Venturas unde am acumulat rank 5 si 44 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai facut parte din [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu TyG3R, Cosmin, .Gabi si Rickky. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca e un clan diferit, membrii sunt din partea STAFF-ului, liderul e si liderul server-ului, co-liderii au capul de umeri si anii necesari de a face ceva foarte bine, am prieteni in acel clan, de aceea mi-as dori sa fiu in clanul Alliance. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca e un clan cu membrii alesi, unde nu oricine poate intra, aici nu se da valoare pe pile sau mandrie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu JokerXL, TyG3R, rebeluX, Sorin11, Jija, [.]AlecS[.]. Edited June 29, 2017 by Lowar_
Recommended Posts