MihaitzaX Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): MihaitzaX. Varsta: 17 ani. Localitate: Ploiesti. Ore jucate: 2211 ore jucate. Level: 55. Vechime pe server: 3 ani. Link profil panel: redpanel.bugged.ro/profile/MihaitzaX Ce alte jocuri joci?: Mai joc Counter Strike: Global Offensive si Euro Truck Simulator 2. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat o data pentru ca am luat crash la testele TeamViewer. Ce faci in timpul liber?: Imi ocup timpul cu diferite activitati sportive cum ar fii fotbalul, baschet si biliard. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana glumeata, sincera si foarte deschisa, un tip cu capul pe umeri si un om de treaba. Nu am un comportament urat deoarece respect toti oamenii care ma respecta din jurul meu. Imi place sa muncesc in echipa si sa fac prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department 51 de zile si cu rank 5, acum sunt in Hitman Agency si am batut acest record, am 56 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: SkiNNy, .Geo, Snake, Formidable, Hidro, Panda., Chiwiel, Laaurentiu, Jackson, Tulento, OneaCsh, PrudNer, Royer... De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul Alliance este in topul 1 al comunitatii Bugged, Eugen stie cum sa-si organizeze clanul si toata lumea se intelege in el. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan deoarece am un comportament decent, nu injur, nu caut cearta si ma inteleg cu majoritatea din acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, am o activitate foarte mare pe server peste 20 de ore jucate intr-o saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Vittoryo, M12WTF, MahSat, DemonCrazy, Iulian[bubu], Aidin, Clever, Andrew., RobinAlex, Rios, etc...
RobertoCorche Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):iDonatello Varsta:17ani. Localitate:Galati Ore jucate:1534 Level:44 Vechime pe server:3 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/iDonatello Ce alte jocuri joci?:Niciunul. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:Fotbal. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat responsabil,care isi asuma toate deciziile pe care le ia. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Taxi LS rank 6 170 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Shawn De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece mi se pare ca este cel mai organizat clan. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece am vechime pe server . Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Lejer. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:.RoyaL,GetYouAlive,WeedSmoker si altii..
CaiusFlorin Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):JERMAiNE, n-am avut alt nickname. Varsta:Am 21 de ani. Localitate:Sunt din Lugoj. Ore jucate:Am 499 de ore jucate. Level:Am level 27. Vechime pe server:Joc din 09.07.2014 pe acest server. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Jermaine Ce alte jocuri joci?:Nu prea am timp de multe jocuri, ma joc doar Sa:MP. Ai fost banat vreodata?:Da, pentru crash la TW. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ma relaxez alaturi de prieteni, vizitez diferite atractii turistice s.a.m.d Descrie-te pe scurt:Mie personal mi se pare destul de greu sa imi fac o autocaracterizare, pot spune ca sunt sociabil si am caracter, restul vine de la sine. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 23 de zile in News Reporters cand era Chad lider. Ai mai fost in [A]?: Nu, asta ar fi prima data. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc foarte multe persoane din acest clan. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca necesita seriozitate si cunostinte, ceea ce e un lucru rar intalnit pe server. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca stiu sa ma comport, nu caut certuri si pentru ca am aproximativ 6 ani de cand joc Sa:MP. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Normal, cel putin 10 ore pe saptamana pot sa joc. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Din nefericire s-au cam retras toti cu care jucam aici, nu cunosc foarte multa lume.
Sender Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Sender si [boSs]AcViLa Varsta:Am 15 ani. Localitate:Sunt din orasul Valenii de Munte. Ore jucate:Am 782 de ore. Level:Am level 28. Vechime pe server:3 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Sender Ce alte jocuri joci?:CS:GO si ETS2 Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber prefer sa ies in oras cu prietenii mei, sa stau pe calculator sau sa ascult muzica. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Alexandru, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Valenii de Munte. Sunt o persoana serioasa si disciplinata. In timpul liber prefer sa ies in oras cu prietenii mei, sa stau pe calculator sau sa ascult muzica. Ma integrez repede intr-un nou colectiv, pot fi prietenos, ascultator si serios cu cei pe care ii intalnesc.Nu caut si nu creez probleme, sunt un baiat linistit cu care toata lumea se poate intelege in limita bunului simt.Cam atat despre mine, sunt multe alte lucruri pe care nu le pot scrie aici, dar, sper ca o sa ma descoperiti voi pe viitor, desigur, daca voi avea sansa sa fiu acceptat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 42 de zile in Taxi Las Venturas, avand rank 5. Ai mai fost in [A]?:Nu. Cu cine te intelegi din clan?:Cu cel mai bun lider RobinAlex, Kuweit si cu Royer. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai respectat clan de pe server si cel mai bine pus la punct. De ce crezi ca meriti in clan?:Consider ca merit sa fiu in clan deoarece sunt serios si de incredere. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Order, Royer, Sudic.[], DizzyTube, Sebastien.
DarkshineRED Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): DarkshineRED Varsta: 16 ani. Localitate: Sunt din orasul Chisinau. Ore jucate: 327. Level: 20 Vechime pe server: 6 luni. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DarkshineRED Ce alte jocuri joci?: League Of Legends Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii mei la o bere/gratar sau stau la PC si joc un meci de LOL sau SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Vasile,si sunt din Chisinau.Sunt un tip cu cei 7 ani de acasa,stiu sa lucrez in echipa foarte bine,sunt o persoana sincera,sociabila,cinstita si creativa.Ami place sa fiu punctual si corect cu cei din jurul meu si pun suflet in tot ce fac.!!!!!! Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 62 zile in The Italian Mafia. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg cu adminii Alexx,Andrew. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai respectat clan si sunt multi admini/helperii/liderii. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa fiu in clan deoarece nu sunt o persoana care sa injure,spameze. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ekko,Reemes,Triker,MarianN,Vali26,Roger ( cand e nevoie de TW ),XNeacsu,MuzikStyle. Edited July 2, 2017 by DarkshineRED
Saints Formidable Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Kratton, in trecut am jucat pe Formidable, contul nu mai e al meu din toamna trecuta. Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Locuiesc in Galati. Ore jucate: 620 Level: 25 Vechime pe server: Am inceput sa joc pe red acum aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/KraTTon Ce alte jocuri joci?: Mai joc League Of Legends, Counter Strike Global Offensive, Euro Truck Simulator 2 si inca cateva, dar mai rar. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ies la fotbal cu prietenii sau in oras. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana in general calma pana cineva ma calca pe batatura, tin la glume in limita bunului simt, imi place sa ma distrez si sa stau cu prietenii cat mai mult. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pe acest cont am stat 93 de zile rank 5 in School Instructors Las Venturas. Ai mai fost in [A]?: Am mai fost inainte pe contul vechi, acum aproximativ un an. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea, mai ales cu .Gabi, Andrew, OneaCsh, Andrei., Kuweit, TheNigglet. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca in acest moment consider ca e singuru clan in care se mai merita sa stai pe red, in altele au ramas doar cativa de calitate si pe langa multe persoane care nu-si au locul, post-hunteri si alte "cioate" ale serverului si ma inteleg foarte bine cu o parte din clan, vorbind aproape zilnic. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca am un FH decent, nu am sanctiuni si ma inteleg bine cu majoritatea. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew, Oneacsh, .Gabi, Andrei, Mahrez, EpicJay, OtoV, Jackson, nu imi vin in minte toti pentru a-i enumera.
XBrossBeach Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Doar XBrossBeach. Varsta:Am 15 ani. Localitate:Locuiesc în Alba Iulia. Ore jucate:Momentan am 637 de ore jucate. Level:Dețin nivel 30. Vechime pe server:Pe server joc de pe la începutul lui 2015. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/XBrossBeach Ce alte jocuri joci?:Momentan PC-ul nu îmi permite să joc și alte jocuri. Ai fost banat vreodata?:Da, am fost banat de 2 ori. Ce faci in timpul liber?:În ultima vreme am fost implicat în mai multe proiecte și am avut timp liber mai puțin, în care de obicei mă jucam SA-MP. Descrie-te pe scurt:Mă numesc Mihai, sunt un adolescent simplu, căruia îi place să-și facă mulți prieteni. În ultima perioadă am început să mă implic in diferite activități care imi ocupă aprooape toată ziua. Pe lângă acestea, printre Hobby-urile mele se află și fotbalul, bascket-ul si plimbările cu bicicleta prin natură. Ca și caracter pot spune că sunt o fire glumeață, cu vorbele la el. Nu mă pot abține să nu fac haz de necaz, așa că sunt mereu vesel. Nu îmi place să tin ură pe nimeni, sunt genul de persoană care dacă se ceartă caută mereu să se împace. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat în factiunea News Reporters, unde am acumulat 120 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodată in [A]lliance. Cu cine te intelegi din clan?: Mă înțeleg cu majoritatea persoanelor, după cum am mai spus, nu țin ură. Îi consider prieteni pe .Cosmin, Nutzu, Andrew., De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece [A] este cel mai OK clan în opinia mea. În el intră doar membrii de elită, nu sunt post-hunteri si ai cu cine să te înțelegi. Am fost in multe alte clanuri și am văzut câte certuri se întâmplă zi de zi acolo, certuri de care m-am săturat. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece cred că am dat dovadă de seriozitatea necesară pentru a face parte din clan. De asemenea, cred că o să mă integrez rapid și o să leg prietenii noi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Oxigen, Blackq, .Cosmin, []Nutzu, Prudner., Smardoi, MaxWell [] și mulți alții.
Buizel Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Isco22, nu am nick-uri anterioare. Varsta:Am varsta de 15 ani. Localitate:Nadlac Ore jucate:65 Level:10 Vechime pe server: In total 2 - 3 ani de pe alt cont. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Isco22 Ce alte jocuri joci?: Mai joc fifa 14 retro, pes 15 si samp atat. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal, imi plimb cainele si ies cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Un baiat harnic, atent , microbist si prietenos. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cred ca 30 de zile in school instructors pe contul vechi. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu xPshico De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este un clan serios si cu membrii de treaba. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt serios si nu creez probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alvares, Smanex, Vyperion. Edited July 2, 2017 by Isco22Official
Reemes. Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Reemes Varsta:17 Localitate:Chisinau Ore jucate:532 Level:30 Vechime pe server:2015:03 Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Reemes Ce alte jocuri joci?:CS/LOL Ai fost banat vreodata?:DA Ce faci in timpul liber?:SA:MP si cu prietenii Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat, imi place sportul si jocurile video. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Sunt in LV Paramedic r5 (tester) 82 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am fost. Cu cine te intelegi din clan?: Tatsumaki,Vittoryo,Shawn,Snake.xPsicho De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca e respectat si e bine organizat. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece cred că am dat dovadă de seriozitatea necesară pentru a face parte din clan. De asemenea, cred că o să mă integrez rapid și o să leg prietenii noi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ekko,DarkshineRed,eXtaZy.[],Diana.C,LeBroff,Oase.,Mont3Kill2,Liviu[],Cadi,Connor[]. Edited July 2, 2017 by Reemes.
SergiuExtrem Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): SergiuExtremo Varsta: 16 ani. Localitate: Pitesti. Ore jucate: 1398. Level: 30. Vechime pe server: Aproximativ 2 ani si 1 luna. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/SergiuExtremo Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP mai joc si League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc SA:MP, ies cu prietenii la un fotbal sau un suc. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat ambitios care are simtul umorului si caruia ii place sa ajute persoane care au nevoie de ajutor. Nu renunt la un lucru fara lupta si nu las o treaba neincheiata. Sunt un om cu care comunica foarte mult si cu care poti schimba o vorba. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea National Guard, 206 zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu []Adrian., Rios, DrakeZ, RobinAlex., Andrew si Ramses. De ce [A] si nu alt clan?: Am ales [A] deoarece este un clan cu foarte mult potential, respectat pe acest server cu membrii foarte buni si activi si pentru a putea cunoaste persoane noi. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit sa intru in clan deoarece indeplinesc conditiile pe care acesta le presupune si chiar imi doresc foarte mult sa intru in [A]. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu NightMan, []Adrian., Rios, Ramses, Szoke, DrakeZ, Andrew, RobinAlex. si multi altii.
George Sultana Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 (edited) Nickname pe server (+anterioare): George_Voievod. Varsta: Am 15 ani. Localitate: Sunt din Caprioru. Ore jucate: Am acumulat 864 de ore jucate. Vechime pe server: De 5 luni. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/George_Voievod Ce alte jocuri mai joci?: Ma axez doar pe SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Da, din cauza ca am acumulat 3/3 warns. Ce faci in timpul liber?: Ies in oras cu colegii, ma duc la piscina, si joc foarte mult football. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat integru, cu capul pe umeri si foarte inteligent uneori cand stau si ma fixez pe acel lucru. Sunt foarte prietenos reallife atat si virtual cu toti prietenii mei. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 21 de zile in Los Vagos si avand rank 1. Ai mai fost In [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Hiwixzu. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este foarte popular, foarte vechi si cu un lider foarte bun. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan deoarece am tot ce trebuie pentru a intra in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, le pot face cu siguranta. Enumera cativa player de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu TIGERr, DaNuTzZ1803, xKedy2, Andre_Voievod, GeNNeTICK, Hiwixzu. Edited July 2, 2017 by George_Voievos
alexXxX1997 Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): .Alexandru Varsta: 20 de ani. Localitate: Hunedoara Ore jucate:1550 Level:65 Vechime pe server: 3 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.Alexandru Ce alte jocuri joci?: Doar sa;mp Ai fost banat vreodata?:Da am fost am avut contu spart si a facut injuraturi staff. Ce faci in timpul liber?: Nu prea am timp liber. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat bun cu capu pe umeri si cei 7 ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu mai stiu ca mi-am sters FH. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu multe persoane. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca clanul [A] Este un clan frumos. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in clan pentru ca sunt o persoana cu capu pe umeri si nu imi place sa insult alte persoane pe servar. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur joc in jur de 20 30 ore saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Florin Waffen[sS] Julian [].Andrei.[] si mai sunt si alte persoane.
Toxicgamer Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): ToxicGamer Varsta: 16 ani. Localitate: Chisinau. Ore jucate: 362 Level: 21 dar pot sa-l trec la 27-29 pentru ca am respect points. Vechime pe server: Joined on Server : 2015-04-12 17:12:27 Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/ToxicGamer Ce alte jocuri joci?:CS:GO;League of Legends;Gta V. Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat pe server. Ce faci in timpul liber?: Invat,stau la calculator. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat serios cu cei sapte ani de acasa,imi place sinceritatea si bunastarea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni nici nu ma inteleg dar nici nu ma urasc dar pe viitor as vrea sa-i aflu pe cat mai multi din clan. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe server cu membri uniti, cu capul pe umeri si cu functii frumoase pe server. Si eu mi-as dori sa intru in clan sa-mi fac un nume pe server, sa-mi fac noi prieteni. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca in acest clan gasesc jucatori normali, jucatori cu cei 7 ani de acasa si de unde am ce invata ceva de la ei util. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:SkyBeT;JustOne;
SKY129 Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):SKY129 Varsta:14 Localitate:Suceava Ore jucate:276 Level:20 Vechime pe server:Joined 2017-02-11 17:54:46 Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/SKY129 Ce alte jocuri joci?:CS:GO , Geometry Dash si altele. Ai fost banat vreodata?:Nu Ce faci in timpul liber?:Ies cu prietenii sau ma joc pe calculator Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Paramedic Departament SF 65 zile Rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?:Julian , TheNiGGlet De ce [A] si nu alt clan?:Fiind ca consider ca acest clan este unul care isi face treaba foarte bine fata de altele. De ce crezi ca meriti in clan?Consider ca am tot ce trebuie pentru a fi acceptat. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Julian , TheNiGGlet , RusSher , GetYouAlive. Edited July 3, 2017 by SKY129
SkYrS Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Shawn Varsta: 17 Localitate: Resita. Ore jucate: 1660 Level: 40 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Shawn Ce alte jocuri joci?: Doar SA-MP. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?:Joc Fotbal. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat prietenos,harnic si cu cei 7 ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Las Venturas Paramedic r5,81days. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan cu bun simt,cu niste co-lideri de trb si un lider bun. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca sunt serios si nu creez probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .Cosmin,Paco,Julian,Laaurentiu,Apollo,Wizzel,Ahrix,Vittoryo,Eugen etc. Edited July 3, 2017 by Shawn.
Seelow Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Seelow Varsta: Am 16 ani. Localitate: Buzau, Posta Cilnau. Ore jucate: Am 1550 ore jucate. Level: Am level 45 ( am respect points de 50 ). Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 2 ani jumate. Link profil panel: http://redpanel.bugg.../profile/Seelow Ce alte jocuri joci?: Mai omor timpul cu LoL si Fifa 17. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat in toamna pe motiv spam pe /live. Ce faci in timpul liber?: Ies afara cu prietenii si ma joc. Descrie-te pe scurt: Din punctul meu de vedere ma vad un baiat serios, cu capul pe umeri, respectuos si ambitios. Eu respect pe toata lumea indiferent de sex, religie, culoare, varsta sau alte puncte de vedere. Eu sunt un baiat muncitor care nu-si bate joc de nimeni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult 129 zile, rank 5 fara sanctiune, in SFPD, insa am parasit-o deoarece a trebuit sa ma mut pe yellow, o decizie foarte proasta deoarece nu am rezistat sa stau fara prieteni si m-am mutat inapoi pe red. Ai mai fost in [A]?: Nu am avut aceasta ocazie. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea: .Cosmin, Hobbit, Andrew, DrakeZ, inainte si cu Blex44 deoarece a luat ban. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acesta este cel mai special, are cea mai mare vechime, avand cele mai mari nume de pe server. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca simt ca ma potrivesc cu membrii clanului, fiind foarte loial si ascultator, nu va voi trada sau dezamagi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, cu ocazia sosirii verii m-am pus serios pe facut ore, doresc sa intru si intr-o factiune, acum pot face si peste 25 ore jucate pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zKing, []Cily[], PortocalaDecojita, Grey, Hobbit, []Mihai[].., []Radw[], SobolanulManiac si mai sunt alti baieti insa nu am timpul necesar sa-i enumar pe toti.
Sapphire[A] Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Wrong, am dat MultipleQuote. Edited July 3, 2017 by .Ronbay7u7.
leoleonard Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Numele meu pe server este Exodus.[] si anterioare am avut doar Dama. Varsta:15 ani. Localitate:Ploiesti judetul Prahova. Ore jucate:281. Level:16. Vechime pe server:Cam 2 ani .Dar m-am lasat si am decis sa o iau mereu de la zero deacea am level 16. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Exodus.[] Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc nici un joc inafara de samp. Ai fost banat vreodata?:Nu , nu am fost. Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni dar in cea mai mare parte joc samp. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Leonard locuiesc in orasul Ploiesti si am frumoasa varsta de 15 ani.Mie imi place sa joc samp si pe mine mai ma pasionaza sportul cum ar fi:Fotbalul , Ping pong-ul ,tenisul de camp , hambalul si multe altele.Despre mine mai pot spune ca sunt o persoana glumeata , vorbareata .Eu sunt genul de om care nu imi place sa ma laud si nu imi place sa ma simt sperior nimanui. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:18 zile in acotoala factiune .Deoarece nu mai am nici o factiune in Faction Histori. Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toata lumea nu am nici o problema cu nimeni. De ce [A] si nu alt clan?:Am ales clanul [A] deoarece acest clan este clanul cu numele cel mai mare de pe server. In clanul Aliance gasestie membri cu cei 7 ani de acasa cu un comportament exemplar .Toate aceste calitati ale clanului sunt datorita conduceri. De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur ca pot sa joc 10 ore pe saptamana . Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Eu cel mai bine ma inteleg cu LordNiko , Gabi.[] ,20CM[] ,XNEACSU etc.
TraNsLucEnT Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): TransLucenT Varsta: Am 22 de ani. Localitate: Comarnic, jud. Prahova. Ore jucate: 1360 Level: 45 Vechime pe server: 3 ani cu pauze. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/TransLucenT Ce alte jocuri joci?: CS 1.6 & CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat dar promit ca nu voi mai repeta greseala. Ce faci in timpul liber?: In primul rand stau pe samp pana ma plictisesc sau pana ma cheama tovarasii la terasa sau la un gratar. Imi place sa ma mai plimb in parc dimineata si seara sau sa joc uneori fotbal, ping pong. Descrie-te pe scurt: Despre mine va pot spune ca sunt un tip sarcastic si imi place sa creez o buna dispozitie celor din jurul meu. Sunt foarte rabdator si las oamenii sa-mi arate cine sunt ei cu adevarat. In principiu imi place sa las o impresie buna despre mine unde ma duc sau cu cine vorbesc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi SF, rank 5, 69 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai avut aceasta ocazie. Cu cine te intelegi din clan?: Pustanu[], Allex., Mike[] si mai sunt cativa, dar va pot spune ca n-am avut niciodata probleme cu nimeni. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca are un tag frumos si respectat si de asemenea ma incanta aceasta alianta intre staff-ul server-lui si alti playeri obisnuiti. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca ma regasesc printre membrii acestui clan deoarece am o modestie aparte si sunt foarte solidar cu cine este nevoie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Am spus mai sus.
Mocanu Marian Cosmin Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): SebastianXE. Varsta: 16 ani. Localitate: Botosani. Ore jucate: 697.97 Level: 29 Vechime pe server: Joined 2016-05-07 20:10:47 Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/SebastianXE Ce alte jocuri joci?: Cel mai des joc SA:MP, dar ma mai joc Max Payne 2. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ma plimb alaturi de prietenii mei si sa joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin si am varsta de 16 ani. Sunt o persoana amuzanta, linistita si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa joc SA:MP alaturi de prietenii mei, sa glumim si sa facem jocul mai interesant, cooperand si facand lucru in echipa. Dispretuiesc persoanele false, care beneficiaza de bunatatea altor persoane si nu imi place ca profita de ei. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: San Fierro Paramedic Departament, rank 5 si 79 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Julian. si TheNiGGlet. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai cunoscut clan si este unul dintre cele care au cei mai buni colegi. Aici gasesc jucatori normali cu cei 7 ani de acasa si care stiu cum sa se comporte. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana calma, prietenoasa si cu cei 7 ani de acasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, am 27 de ore jucate in ultima saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alias., Julian., ZetrixHD, Pruna., .W0LF, DyingLight, VolP, Sky129 si multi altii. Edited July 4, 2017 by Mocanu Marian-Cosmin
Liviu - Laurentiu Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Connor[] anterioare am AdrianRazvan. Varsta: Varsta de 16 ani. Localitate: Chisinau, Moldova. Ore jucate:925 Level:37 Vechime pe server:In general joc SA:MP de 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Connor[]cu [] la final. Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat, dar s-a produs o eroare adica am fost banat gresit si am luat unban. Ce faci in timpul liber?: Vorbesc cu prietenii si joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Liviu si am varsta de 16 ani, sunt un baiat cu capul pe umeri, imi place munca in echipa, sunt pasionat de jocurile pe calculator, in general invat bine la scoala, ma comport frumos si educat, dau exemplu de cei 7 ani de acasa si sunt politicos si mereu sar in ajutor. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department, am acumulat 120 zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti, nu detin tangente. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan plin de experienta si sinceritate, imi place munca depusa in clanul [A]lliance cat si persoanele generoase ce fac parte dintr-un asemenea clan si cel mai tare imi place faptul ca membrii sunt respectuosi si se ajuta la nevoie intre ei. De ce crezi ca meriti in clan? As merita dupa parerea mea o sansa in acest clan, deoarece ma determina dupa calicatile mele mentionate mai sus, sunt amabil, descurcaret si pe langa toate astea sunt foarte cuminte, nu sunt agresiv si nici nu o fac, si persoanele ce sunt in acest clan, majoritatea au calicatile mele, deci sper sa ne distram si intelegem impreuna daca voi face parte. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ekko, Extazy.[], DarkshineRed, Mike, TulentO si multi altii. Edited July 3, 2017 by bLaK
HalK Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): HulK, HulKJR Varsta: Pe 10 iulie, implinesc frumoasa varsta de 16 ani. Localitate: Sunt din Targu Neamt. Ore jucate: Am 1825 ore jucate. Level: Am level 45. Vechime pe server: Joc pe acest server minunat din primavara lui 2015. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/HulK Ce alte jocuri joci?: Mai joc uneori Counter Strike, dar SA:MP-ul este ceva esential pentru mine. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat in trecut pentru crash la teste. Ce faci in timpul liber?: Joc SA:MP, merg la pescuit sau ies cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Daniel, am 16 ani si sunt din Targu Neamt. Sunt un baiat inalt, sociabil, comunicativ si am cei 7 ani de acasa. Imi place sa glumesc si sa ma distrez mereu cu prietenii mei. Nu vreau sa scriu foarte mult, ii las pe altii sa ma descrie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea actuala, Taxi Las Venturas si am aproape 80 de zile, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Am mai fost in trecut, dar am stat doar cateva zile, deoarece am fost dat afara de catre Eugen din motive necunoscute. Cu cine te intelegi din clan?: Am foarte multe cunostinte, in special cu Andrew., cu RobinAlex., Ramses, Rios, Cristian131, Formidable, xPshicoMan, Panda. si Milu. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca vreau un clan decent, cu membri experimentati si fara copii. Si am foarte multi prieteni si multi alti playeri cu care m-as putea imprieteni. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un membru cu experienta, joc de foarte mult timp pe server, sunt intr-o factiune si cred ca as merita sa intru. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, avand in vedere ca am si factiune, joc minim 10-15 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cei precizati mai sus, care apartin si clanului si AlecMason, Samy, Boga, IonutG, MysteryX si multi altii.
Pyrvu96 Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): CRUiSEKOV (mi-a dat contul, sunt Dasaev). Varsta: Am 16 ani. Localitate: Sunt din Bucuresti. Ore jucate: Am 1292 ore jucate. Level: Am level 48. Vechime pe server: Din 2015 joc pe acest server. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CRUiSEKOV Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc niciun alt joc. Ai fost banat vreodata?: Pe acest server, da, pentru 3/3 la inceput. Ce faci in timpul liber?: Joc SA:MP, ies la un fotbal sau ies cu prietenii afara. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Eugen, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat amabil, inalt, respectuos. Un baiat cuminte, caruia ii place sportul, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa ajut oamenii si sa le dau sfaturi daca nu sunt siguri de un lucru pe care eu il stiu. Sunt o persoana corecta, atenta la detalii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Las Venturas, 39 de zile, rank 4. Ai mai fost in [A]?: N-am mai fost, dar mi-ar place sa fac parte, sa-mi fac prieteni. Cu cine te intelegi din clan?: Am foarte multe cunostinte, in special cu Andrew, Royer, Vittoryo, Extazzy, Tinrocker[], Hiwixzu, Pustanu[], Andrei., .Cosmin. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca vreau sa fac parte dintr-un clan foarte important, are influenta asupra server-ului, imi place organizarea clanului. Membrii sunt foarte ok. Consider ca m-as descurca aici si nu as avea probleme cu nimeni. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un membru cu experienta, sunt intr-o factiune, joc de foarte mult timp pe acest server, am o modestie aparte. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, avand in vedere ca am si factiune. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Aidin, Triker, Jay, Garrix, Claudiu[], Andrew., Miichael, WeedSmoker, Tre3fla, Roger, Deni[], franklin[], Bock, Gennetick, K3nntXXl, Killer7, Starkh, Tw1st, .Cosmin, Pustanu[] , Extazzy etc. Edited July 3, 2017 by CRUiSEKOV
Stefanutu Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): 20CM[] Varsta: Am varsta de 16 ani jumate. Localitate: Locuiesc in ploiesti. Ore jucate: 299 ore jucate. Level: Am level 25. Vechime pe server: Aproximativ 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/20CM[] Ce alte jocuri joci?: Nimic inafara de sa:mp. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi petrec timpul cu familia, ma duc la fotbal cu prietenii, la tenis de masa & de picior. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Stefan, am 16 ani, imi place sa joc fotbal, imi place foarte mult sa ii ajut pe cei ce au nevoie, am cei 7 ani de acasa, sunt de treaba, nu suport glumele proaste. Nu imi place sa jignesc, sunt foarte serios la nevoie, constientizez foarte mult diferenta dintre munca si distractie. Imi place munca in echipa, cooperez foarte usor cu playerii care ma respecta, ii ascult pe toti. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Departament, rank 5 si 50 days. Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc acest lucru. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toata lumea, dar cel mai bine ma inteleg cu: Panda., xPshicoMan, .Cosmin. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece, este un clan cu un potential si cu o evolutie exceptionala din partea liderului său care a reusit sa ridice aceast clan la un nivel cat mai inalt. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament bun, am simtul umorului, am cei 7 ani de acasa si stiu sa cooperez in echipa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: LordNiko, Gabi.[], Exodus.[], .Cosmin, Drakke, Kixu. Edited July 4, 2017 by 20CM.Records
Recommended Posts