Georgedaniel223 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): NightMan , nu am avut alte nume.Varsta: 16Localitate: PitestiOre jucate: 872Level: 30Vechime pe server: Am doi ani de cand joc.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/NightManCe alte jocuri joci?: Cs 1.6 .Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.Ce faci in timpul liber?: Ma joc fotbal sau stau pe telefon.Descrie-te pe scurt: Sunt o persoană prietenoasă și de încredere. Îmi place să-mi fac mereu prieteni cu care să țin mereu legătura. Nu îmi plac persoanele false și nici nu le dau atenție. Apreciez persoanele care sunt deschise cu mine chiar dacă mi-au greșit. Imi place sa practic sporturi, cum ar fi fotbalul, innotul. Mereu, la nevoie, sunt un om de baza si care voi ajuta cu mare drag.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 40 de zile in Taxi Ls, avand rank 5.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.Cu cine te intelegi din clan?: Cu []Adrian.De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan serios, cu membrii destul de Ok si capabili de orice.De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt serios, sunt cu cei 7 ani de acasa, nu injur si nu imi pat joc de altii.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Zmity. , []Adrian, Tulento, Jackson. .
RusSher Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): RusSher (am avut numele Cr4yzKill3r) Varsta: Am 16 ani. Localitate: Falticeni, judetul Suceava Ore jucate: 1268 Level: Am level 42. Vechime pe server: Aproape 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/rusSher Ce alte jocuri joci?: Cs go si Clash Royale. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat o data pentru incercare inselatorie hidden, insa eram la inceput si nu stiam care sunt consecintele. Ce faci in timpul liber?: Merg la sala, ies in oras cu prietenii si ma joc pe pc. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Radu am 16 ani, sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cei 7 ani de acasa. Nu imi place sa ma cert sau sa ma laud. Sunt o persoana de incredere pe care te poti baza oricand atunci cand ai nevoie de ajutor și foarte amabil. Sunt o fire descurcareata si imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic LV timp de 200 days si cu rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in [A] si mi-a placut foarte mult. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu Andrew, Rios, Andrei., RobinAlex, Snake, Julian., Hobbit, Misteru, Hidro, Laaurentiu, xPshicoMan, Walmark, Formidable si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai popular pe acest server si are multi membrii de treaba. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece ma inteleg foarte bine cu membrii acestui clan si sunt activ. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: GetYouAlive, acidverde, PreLudiu., Sky129, Julian, xCreaw, Rios, Laaurentiu, LeBroff, Tatiana.
Deagle.Oficial Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Deagle si atat. Varsta: 20. Localitate: Cernavoda, Jud. Constanta. Ore jucate: 1389. Level: 46. Vechime pe server: 3 ani si ceva. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Deagle Ce alte jocuri joci?: Niciunul, doar pe telefon, poker. Ai fost banat vreodata?: Da, Ce faci in timpul liber?: Sala, ma plimb. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calculata cu simtul umorului bine dezvoltat. Intru usor intr-un grup si sunt sociabil. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 59days, National Guard. Rank 5. Ai mai fost in [A]?: NU. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan cu vechime pe server cu un TAG decent si simplu. De ce crezi ca meriti in clan? Am level mare, ma cunosc multi si cam atat. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Miichael, FriendLy, Samy, Zoro, si mai multi, dar le uit numele.
King.Demon Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Demon.[] Varsta: 18 ani. Localitate: Alexandria. Ore jucate: 950. Level: 25 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DeMoN.[] Ce alte jocuri joci?: SAMP si Clash Royale. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?:Ies afara cu prieteni . Descrie-te pe scurt:Sunt o fire prietenoasa, stiu sa ma integrez bine intr-un colectiv de oameni, fie la scoala sau intr-un joc. Nu-mi place sa ma dau batut din prima daca nu-mi ating scopul,eu continui sa incerc. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii sa jucam fotbal sau sa discutam diferite teme despre viata. Sunt o fire mai retrasa dar prietenoasa in acelasi timp, consider ca este bine sa respecti si sa fii respectat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Santos Police Department timp de 58 days si cu rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: Andrew,Florin,Skinny si PACO. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan bine organizat cu membri buni si foarte seriosi. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece este un clan bine organizat cu membrii de elita care se ajuta la bine si la greu. Are un staff foarte responsabil care ajuta membrii acestui clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .cosmin , Snake , TinroCker.[], itzhammer.
bluelotusxd Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): NIRO Varsta: Am vârsta de 15 ani. Localitate: Târgu Mureș. Ore jucate: Dețin în momentul de față 750 de ore jucate, numărul crescând considerabil în ultima perioadă. Level: Dețin nivelul 42. Vechime pe server: Joc pe acest server Din 30 Decembrie 2014. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/NIRO Ce alte jocuri joci?: În afară de samp, mai joc ocazional Counter Strike : Global Offensive. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat nici o dată. Ce faci in timpul liber?: În timpul liber îmi împart de obicei în jumătate, 50% petrecându-l pe SA:MP, iar restul cu prietenii la fotbal sau oriunde altundeva. Descrie-te pe scurt: Mă numesc Raul, am 15 ani. Sunt o fire amabilă, bună la suflet, dornică să ajute orice player la nevoie, îmi păstrez calmul indiferent de situație și păstrez relații cât mai bune cu ceilalți jucători care mă respectă, chiar și cei care nu o fac, nu tolerez minciuna și vorbitul vulgar, îmi place să mă distrez, dar sunt serios și săritor când e vorba de a face ceva sau a ajuta pe cineva. Sunt harnic, îmi ajut părinții zilnic cu treburile necesare, sunt prietenos, descurcăreț, perseverent. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cea mai de durată facțiune în care am stat a fost Paramedic, acumulând în aceasta 101 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost, și chiar aș dori să fiu integrat în acest colectiv. Cu cine te intelegi din clan?: Din [A] doar cu TyG3R am apucat să discut cu el câteva fraze. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este cel mai respectat clan de pe server, cunoscut, cu admini în el și pe lângă asta, cu oameni care mi s-au părut de nota 10. De ce crezi ca meriti in clan? Eu consider că merit să fiu acceptat în acest clan fiindcă s-ar putea să-mi fie acordată o șansă. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, în momentul de față, am acumulat în 5 zile 40 de ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DarkElement, Ayato, TyG3R, blankspace, Tay4Fun și mulți alții care mi-au fost alături. Edited June 29, 2017 by NIRO
Ivar Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): MCHH$, anterior: [.]Bomerang[.]. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din judetul Galati. Ore jucate: Am 765 de ore jucate. Level: Am level-ul 33. Vechime pe server: Am 3 ani de cand joc pe acest server. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MCHH$ Ce alte jocuri joci?:Nu joc alte jocuri inafara de SA-MP. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Joc SA-M sau ma duc la sala. Descrie-te pe scurt: Nu am prea multe despre mine de spus dar incep cu esentialul : Am varsta de 17 ani, sunt din judetul Galati, sunt un tip cu simtul umorului si ma adaptez in orice grup, de asemenea imi fac prieteni foarte usor, nu ma enervez foarte repede, sunt calm si mereu incerc sa gasesc o solutie pentru toate problemele. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in SF Bikers, rank 2. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Extazzy, Cosminrigore02, dar o sa fac cunostinta pe parcurs cu restul membrilor. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] are membri maturi si de treaba. De ce crezi ca meriti in clan?: Doarece sunt la locu meu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Nightwolf, Nikoleta, Alexx si multi altii.
Andrei Nica Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): MahReZ, alte nick-uri n-am avut. Varsta: 16 ani. Localitate: Localitatea Stancuta, judetul Braila. Ore jucate: 200 Level: 20 Vechime pe server: Jumatate de an pe acest server, iar pe aceasta comunitate de 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MahReZ Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu am primit ban niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa citesc, sa joc fotbal sau tenis de masa, sau sa joc Sa:Mp. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Nica Andrei, si am frumaosa varsta de 16 ani. Locuiesc in localitatea Stancuta, jud. Braila, si studiez la Seminarul Teologic Sf. Ap. Andrei din Galati. Doresc pe viitor, dupa ce termin liceul sa urmez o facultate in domeniul de Teologie, si sa ajung ce imi doresc (preot). In timpul liber prefer sa joc Tenis de masa, fotbal, sa citesc sau sa joc Sa:MP. Imi place sa socializez cu oamenii, sa-mi fac noi prieteni, si respect pe cine ma respecta. Imi place sa imi fac prieteni noi, si sa cunosc lucruri noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Las Venturas, rank 5, 66 de zile, unde am primit si "tester" (actuala factiune). Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in acest clan, si de aceea vreau sa incerc lucruri noi. Cu cine te intelegi din clan?: Am prieteni in clan, de ex: OneaCsh, Andrei, etc. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca acest clan este diferit de celelalte, este un clan in care gasesti doar playeri experimentati, si unde poti socializa cu oameni de treaba. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca am toate calitatile sa intru aici. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur ca da, de obicei am 40+ ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrei., OneaCsh.
Valii Laureniu Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Inainte ma chema Rinichi, dar acum ma cheama Aspy. Varsta: Am frumoasa varsta de 18 ani. Localitate: Sunt din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Ore jucate: Am 737 ore jucate. Level: Am level 33. Vechime pe server: Am o vechime de 450 de zile pe acest server. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Aspy Ce alte jocuri joci?: Mai joc rar CS:GO si LOL. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat pana acuma. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies pe afara cu prieteni si cu iubita mea ca sa ne plimbam, vorbim, bem un suc, dar mai sunt momente in care stau in casa si ma joc pe PC. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Diaconu Valentin-Laurentiu, sunt din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, imi place sa respect daca sunt respectat. Lucrez foarte bine in echipa si respect pe toti cei ce ma respecta macar putin acolo pe mine. Nu imi place sa fiu luat la baza proasta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat in Las Ventura Paramedic Departament 75 de zile si am avunt rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodata in A. Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg bine cu .Cosmin, liderul meu. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este cel mai cunoru in acest clan minunat.scut clan de pe server. In acest clan nu vei gasi Post Hunteri sau copi de 12 ani care sa te injure fara motiv. Clanul acesta mai are si o vechime considerabila pe server si asi vrea sa fac parte din el. De mult timp imi doream sa int De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in acest clan deoarece respect pe toata lumea, am simtul umorului si sunt un baiat foarte bine crescut cu cei 7 ani de acasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca peste 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu .Cosmin, PACO, .Inferno. lista contnua, dar lasam atat.
Abdellah Chiyai Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Abdo[] Varsta: 17. Localitate: France,lyon. Ore jucate: 900+. Level: 36 Vechime pe server: 3 ani si ceva. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Abdo[] Ce alte jocuri joci?: Cs go,Gta v, doar pe telefon, Asphalt 8. Ai fost banat vreodata?: Da, Ce faci in timpul liber?: Sala, ma plimb. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calculata cu simtul umorului bine dezvoltat. Intru usor intr-un grup si sunt sociabil. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: in acest timp , Am in, FBI Rank 2 14days. Ai mai fost in [A]?: NU. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan cu vechime pe server cu un TAG decent si simplu. De ce crezi ca meriti in clan? Am level mare, ma cunosc multi si cam atat. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tinrocker.[], GetyouAlive, Samy, Zoro, si mai multi, dar le uit numele. Edited June 29, 2017 by Abdo.
Vlad78 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):MeZ0 acum numele meu este SODiU Varsta:Am varsta de 15 ani Localitate:Galati Ore jucate:320 Level:18(pot sa il fac de 20 dar vreau sa strang 400-500 ore jucate iar apoi dau buy level) Vechime pe server:Vechimea mea in total pe server este de 2 ani aproximativ. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/SODiU Ce alte jocuri joci?:Eu mai joc si CS:GO,Clash Royale,dar in principal CS:GO si SA:MP evident sunt jocurile care ma fac sa ma joc cel mai mult pe pc,dar mereu SA:MP va face diferenta. Ai fost banat vreodata?:Nu am fost niciodata banat. Ce faci in timpul liber?:Eu in timpul liber ies afara cu prietenii,joc ping pong,joc fotbal,practic si acest sport de 11 ani jumatate si merg aproape la antrenamente zi de zi,ma plimb si incerc sa profit cat mai mult de acest timp liber. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Vlad Giulian am 14 ani si sunt din Galati. Sunt o persoana serioasa si foarte ascultatoare. Imi place sa lucrez pentru a duce la capat multe din realizarile mele. Imi place sa ma joc SA:MP si diferite jocuri, dar mare parte din timp mi-l petrec pe SA:MP. Sunt o persoana cu simtul umorului si rad si eu la glumele ce isi au locul si imi place sa ma fac putin simtit prin glumele mele. Imi place sa cunosc persoane noi si sa imi pun increderea in ei. Hobby-urile mele sunt tenisul si fotbalul, imi place sa ies afara sa ma joc dupa ce imi termin treburile. Consider ca imi pot face treaba cu foarte mare atentie si seriozitate chiar daca este un lucru greu la care dau gresi de foarte multe ori ma ambitionez sa duc lucrul pana la capat. Respectul este reciproc intre oameni si stiu ca daca respecti pe cineva vei fii respecat si tu.Cel mai mult imi place sa fiu cat mai agreeat de colegi si sa ne respectam cu toti!Obiectivul meu e sa ajung un fotbalist cat mai mare si sa ma mandresc ca am jucat SA:MP cu cei mai buni sa:mp-isti din Romania.Daca ar fi sa nu fie cu fotbal,as spera sa ajung un geniu IT si sa ma ocup cat mai mult cu calculatoare pentru ca este o munca cu care nu te vei plictisi niciodata. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult la momentul actual am fost in factiunea San Fierro School Intructors si am stat 51 de zile cu rank-ul 5,dar va fi in curand Las Venturas Police Departament cu siguranta! Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in Alliance pana acum. Cu cine te intelegi din clan?: Eu ma inteleg din clan cu RAMSES,Nutzu,TyG3R,TinroCker,Gizas si Vittoryo. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca acest clan este foarte bine organizat si am fost si in alte clanuri si am dat de oameni grozavi,dar si de post-hunteri. De ce crezi ca meriti in clan?Eu cred ca merit in clan nu ca sunt mai bun,doar ca eu incerc sa invat cat mai multe din acest joc,am fost invatacel,dar acum vreau sa ii invat pe cei care vor veni si sa ii ajut la bine si la greu.In acest clan daca esti respectat vei fi respectat ceea ce ma caracterizeaza pe mine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da cu siguranta,dar eu cel putin in 2 zile fac 10 ore sau chiar mai mult depinde de cheful pe care il am. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:OXiGEN,Fallen,ItzAndrei,Stressed si multi altii majoritatea find din LVPD. Edited June 29, 2017 by Vlad78
Sudy Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Sudy Varsta: 15 Localitate: Bucuresti, sector 6 Ore jucate: 900+ Level: 31 Vechime pe server: In aprilie am facut 3 ani de cand ma joc pe red. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Sudy Ce alte jocuri joci?: GTA V, CS:GO, H1Z1, Friday the 13, Project Cars, Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ma duc la inot, cant la chitara, incerc sa programez, ma joc la calculator si ies cu prietenii pe afara. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Nitu Victor, tocmai ce am trecut a 9-a. In capitala ma intereseaza liceul Moisil din sectorul 6 la sectia de mate-info. Acolo vreau sa ma duc, deoarece am multi prieteni, am o medie destul de mare si e foarte aproape de casa. Ca temperament, uneori ma enervez destul de repede, alteori...ignor complet factorul acela si iese mai bine. Desigur, cand nu sunt la PC iubesc sa cant la chitara, am fost la multe concursuri. Un alt hobby este bicicleta si masinile, incerc sa ma duc la China Town (Bucuresti) pentru a fotografia cat mai multe masini tunate. Detin un aparat foto si urmeaza sa imi fac si o pagina de thumbrl, momentan ma "focusez" pe anumite efecte in Lightroom. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:103 Days, Rank 6, motiv: demisie Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in 2016. In vara lui 2016 m-am lasat de sa:mp, deoarece nu mai aveam timp. Aveam foarte multe meditatii si m-am concentrat pe examen. Acum am revenit si sper ca o sa mai fiu acceptat, din nou. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Hidro ma stiu de foarte mult timp, la fel si cu Snake. Pe Mike[] l-am avut coleg in Taxi, pe Helen o stiu din 2015 si vorbim de atunci, pe Geo il cunosc de la primele editii de LOF, Jenel e un tip genial, l-am avut lider pe alt cont. Sa nu uit si de Nigglet, Hobbit, Gizas, Onea, Cosmin, niste oameni cu care poti avea o discutie importanta oricand si poti sa vorbesti cu ei despre orice, nota 10. De ce [A] si nu alt clan?: Aici am foarte multi prieteni. De ce crezi ca meriti in clan?: Merit este cam mult spus, eu doar fac o aplicatie, deoarece consider ca sunt destul de activ, am un caracter care se remarca intr-un sens bun al cuvantului, pot comunica cu multi membri si cred ca o sa fie o atmosfera frumoasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: In timpul scolii, da. Vara, normal!! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sincer sa fiu, ma inteleg cu toti membri enumerati mai sus, ma mai inteleg foarte bine si cu broff, k3nnt, Roger, Oase, Franklin si Andrei.
Maxe19 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): HeNo.[] Varsta: 16 ani. Localitate: Maroc Ore jucate: 378 Level: 24 Vechime pe server: 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/HeNo.[] Ce alte jocuri joci?: Call of duty toate seriile. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Ma joc sa:mp, ies cu prietenii in oras sau fac sport. Descrie-te pe scurt: Ma numele este Badr, eu sunt jucator traiesc in maroc. Am saisprezece ani, hobby-ul meu joaca jocuri video cum ar fi SA:MP si Call of duty si Counter-Strike. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Grove Street, 16 zile, R2 Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Din clanul [A] ma inteleg cel mai bine cu Tinrocker.[], cu Simion. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că îmi plac membrii acesteia. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece zic eu ca am atitudinea necesara si cerintele zic eu, medii pentru a intra in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tinrocker.[], vargas. , JaRic.
OtoV Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): OtoV, nu am mai avut alte nickname-uri anterioare. Varsta: Am varsta de 16 ani, merg pe 17. Localitate: Sunt din orasul Focsani, Vrancea. Ore jucate: 2185 Level: 50 Vechime pe server:Aproape doi ani in aceasta toamna. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/OtoV Ce alte jocuri joci?:Mai joc Fifa, PES pe PS4. Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat vreodata pe acest server si nici nu imi doresc acest lucru. Ce faci in timpul liber?:Timpul liber mi-l petrec jucandu-ma jocurile mele preferate sau iesind cu prietenii pe afara la un suc sau un fotbal. Descrie-te pe scurt: Pot spune ca sunt o fire sociabila, prietenoasa, imi place foarte mult sa comunic, mereu sunt in cautare de noi prieteni, ma integrez usor intr-un grup nou si imi place munca in echipa. Sunt pasionat de sporturi, in special fotbal. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii, la un fotbal sau la un suc. In special nu imi plac persoanele false, care te vorbesc pe la spate sau "oamenii cu doua fete". Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat intr-o factiune timp de 200 zile si am avut rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in clan si am stat timp de 232 zile pana cand am primit uninvite. Cu cine te intelegi din clan?: Cateva persoane cu care ma inteleg din clan sunt: Vittoryo, JacksoN, Ramses, Rios, Andrew. , Mihai. De ce [A] si nu alt clan?: Doresc sa fac parte din acest clan pentru ca am mai fost si mi-a placut si tot odata pentru ca imi place ordinea si este un clan superb. Imi place comportamentul membrilor care deja fac parte din clan ca stiu sa se comporte ca o adevarata familie. Apreciez liderul care are o experienta uriasa cat si co-lideri acestuia doarece au o gandire matura, nu sunt copii si sunt foarte corecti, pentru astfel de oameni am tot respectul. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am atins un numar destul de mare de ore jucate, sunt activ, am un comportament okey, sunt sociabil si cred ca as merita inca o sansa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, avand in vedere ca am factiune si in momentul de fata si ca am 23 de ore in last 7, consider ca as fi capabil sa fac acele ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Kratton, MahReZ, JacksoN, ZayN, Hefaistos, CalinM, Andreeii. , AndreeaMT si multi altii.
BUG.Uzzi Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): .Uzzi (TrixeD) Varsta: 19 Localitate: Blagesti, judetul Bacau. Ore jucate: 1446. Level: 42. Vechime pe server: 1 an. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Uzzi Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nici un alt joc. Ai fost banat vreodata?: Da Ce faci in timpul liber?: În timpul liber joc sa:mp si ies sa fac sport si multe alte chestii. Descrie-te pe scurt: Mã numesc Alex, am vârsta de 19 ani, sunt din Bacãu, am înãltimea 1,75, am ochii cameleon(n-au o culoare stabila), sunt o persoanã cu bun simt si glumeatã, îmi place sã-mi fac prieteni noi, sã ajut si sunt foarte serios atunci când este cazul, o persoana cu simtul umorului si cei 7 ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat în Grove Street, rank 2, 25 zile si am iesit pentru ca am ramas fara lider si membri ca altfel ramâneam mult timp. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost în Alliance. Cu cine te intelegi din clan?: Panda., B0urNe, Vittoryo, Hidro, Florin, Snake, .Geo, Ramses, Andrew. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan foarte vechi pe acest server cu un lider bun si organizat care stie sa mentina acest clan pe picioare si mi-as dori sa fac parte din el. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un om matur, întelegator, cum se cade si cu cei 7 ani de acasa, Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: WxLmX2, .xDmG., The.One.Red, ShieLd, MitzuLow, Dasaev, XNEACSU[] si multi altii. Edited June 29, 2017 by .UzziOfficial
Steph. Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): ORDER. vladut14. Varsta:15 ani. Localitate: Valenii de Munte. Ore jucate: 532. Level: 26 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Order Ce alte jocuri joci?: WOT si ETS 2. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu, cat de cat perseverent, imi place sa-mi traiesc viata insa cu limite, am defecte ca orice persoana cat si plusuri, insa ma mandresc cu cine sunt si nu vreau sa dau dovada de cine nu sunt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi LV 64 zile, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: RoYer, Panda, Essence, Hiwixzu, xPshicoMan, TyG3R. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am mai fost si vreau sa dau dovada ca merit sa fiu din nou. Imi place foarte, foarte mult in acest clan, deoarece toata lumea este unita, am mai asistat la confilicte insa nu s-a ajuns la injuraturi si alte chestii urate. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan deoarece n-am luat niciodata clear warn, fapt care dovedeste ca m-am comportat destul de ok, am mai fost atentionat cateodata ca am facut post-uri pentru lucruri care pe mine nu ma deranjeaza si totodata am inteles ca am gresit si le-am retras. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Acum ca am trecut de examene pot sa le fac cu siguranta. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sebastien, Sender, Mpk, RoYer, Royal si Victor.
Iulyan23 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Iulian[bubu], doar acesta l-am avut. Varsta: Aproape 18 ani. Localitate: Maramures Ore jucate: 1204. Level: 35. Vechime pe server: 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Iulian[bubu] Ce alte jocuri joci?: Ma joc Euro Truck Simulator 2, Farm simulator 2015 si CS 1.6. Ai fost banat vreodata?: Niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber serile le petrec alergand in parc si mergand la sala de forta, dar in restul zilelor imi scot nepotica mea de 2 ani in parc sau ies cu prietenii in oras. Descrie-te pe scurt: Pot spune ca sunt un adolescent normal caruia ii place sa petreaca fiecare secunda din viata lui cat mai bine. Sunt un baiat serios, glumet caruia nu ii plac oamenii increzuti si care cred ca lumea sta la picioarele lor, imi place sa socializez mult cu persoanele pe care le intalnesc, in rest va las pe voi sa ma cunoasteti. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat pana la rank 5 in News reporters unde am petrecut 383 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da, dar dupa iesirea din News Reporters am avut o perioada mai lunga de inactivitate si am iesit. Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg cu Vittoryo si JacksoN. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca am mai facut parte din acest clan si am fost profund impresionat atat de membrii clanului cat si de conducerea acestuia. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece cred ca am calitatile si experienta necesara pentru acesta. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, chiar mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cei mai buni prieteni ai mei sunt: JacksoN, OtoV, AiinM, .w0lf si SupremeXD.
King.WillFred. Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): WillFred Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Focsani. Ore jucate: Am 1733 de ore jucate.. Level: Detin level 47. Vechime pe server: Joc pe Red din data de 09.04.2015. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Willfred Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2 Multiplayer, Counter Strike : Global Offensive si altele. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat de doua ori. Prima data am fost banal la nivel 6 pentru tentativa inselatorie hidden iar a doua oara am fost banat pentru Auto-Clicker deoarece am stat cu barca in larg. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras sau sa fac diferite lucruri prin casa. Descrie-te pe scurt: Sunt Eduard, am varsta de 16 ani si sunt din Focsani, judetul Vrancea. Eu majoritatea timpului mi-l aloc pentru invatat iar dupa ce termin de facut acest lucru ies cu prietenii sau ma joc pe calculator. Sunt un baiat inalt cu cei sapte ani de acasa care stie sa se comporte. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Hitman Agency unde am avut rank 5 cu 120 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Andrew, Gizas, Ahrix, Florin, Chiwiel, Misteru, etc. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am foarte multi prieteni in acest clan si este vazut foarte bine pe acest server. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in acest clan pentru ca am mai fost dar nu am avut timpul necesar ca sa ma joc asa ca am fost dat afara pe Inactivitate. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew, Gizas, Ahrix, Florin, Chiwiel, Misteru, Waffen, Se77en, etc. Edited June 29, 2017 by St.WillFred 1
xbistro Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): qEquin0X, nu am avut alte nickname-uri. Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Sunt din Iasi. Ore jucate: 341. Level: Detin level 20. Vechime pe server: 1 an. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/qEquin0X Ce alte jocuri joci?: In general Dota 2, Counter-Strike 1.6 si Counter Strike Global Offensive. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: In cele mai multe cazuri, ies pe afara, ori vizionez filme de actiune. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calm, la locul lui, cu cei 7 ani de acasa, iar uneori mai timid de fel. Imi plac animalele, in special cainii. Consider ca munca in echipa este esentiala in orice grup, precum respectul intre membrii acestuia si intelegerea. Am simtul umorului, cand e de glumit, glumim, cand vine vorba de seriozitate, suntem seriosi. Evident, glumesc in limita bunului simt, fiecare avem o limita. Daca gresesc, fac cumva sa repar greseala, vorba aia "Invatam din propriile greseli". Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Mi-am sters faction history-ul, insa am fost Tester in factiunea San Fierro Paramedic Department, pe vremea cand era ShineOfficial lider, actualul Shine. Am stat 38 de zile, detinand rank 4. Ai mai fost in [A]?: Nu, din pacate nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu liderul actualei mele factiuni, Ahrix si cam atat. Sper sa am ocazia sa-i cunosc pe toti. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan cu nume mare, cu membri aparte. Acest clan gazduieste nume mari de pe server. Este un clan respectat, cu membrii foarte prietenosi si mi-ar placea sa ma alatur acestora. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece dupa cum sunt cerintele voastre, am un comportament adecvat clanului, un limbaj la fel de adecvat, fara vulgaritati sau alte chestii ce ar putea ofensa pe cineva. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Absolut. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ahrix si Shine, deoarece doar pe acestia ii cunosc.
Kiwi Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Anterioare: flavianisachi.boss, iar cel actual: Kiwi[] Varsta: 14 ani. Localitate:Bucuresti, sector 5. Ore jucate:1300. Level:35 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Kiwi[] Ce alte jocuri joci?:League of Legends si CS:GO. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?:Uneori ma duc la fotbal si deseori ies pe afara cu prietenii mei. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Alexandru, am 14 ani si sunt din Bucuresti, sectorul 5. Sunt o fire perseverenta, calma in situatii dificile, nu sunt genul de persoana sa fac probleme, urasc sa jignesc, sau sa fiu nevoit sa o fac. Sunt un tip intelegator, caruia ii place sa-i ajute pe cei care nu inteleg diferite lucruri prin a le explica si a raspunde la orice fel de intrebari si mai ales placerea de a le da sfaturi atunci cand simt ca este nevoie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am acumulat 50 de zile in SFPD, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Hidro, Fluent, Allex., Hobbit, Walmark, DrakeZ, Laaurentiu si cel mai bun prieten al meu Simion. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece aici mi-a placut cel mai mult, aici m am simtit cel mai bine, am multi prieteni in clanul acesta si as vrea sa ma alatur lor. [A]lliance este un clan cu un renume pe server, staff-ul clanului isi face foarte bine treaba si ii felicit pentru asta! De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece ma consider un baiat ok, nu jignesc, sunt calm in orice situatie, si gandesc inainte de a face ceva. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, sunt capabil de acest lucru. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Roger, Simion., Gennetick, DASAEV, Skinny27, Nastya[], Laaurentiu, Chiwiel, DarkElement, Claudiu[] si multi altii.
LiTOVOi Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Inofensiv, numele anterior este Shockz. Varsta: 15 Localitate: Suceava Ore jucate: 267 Level: 15 Vechime pe server: 6 luni Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Inofensiv Ce alte jocuri joci?: Metin 2. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii si stau pe calculator. Descrie-te pe scurt: Salut! Ma numesc Mihai, am 15 ani si sunt din Suceava. Hobby-urile mele sunt : 1.Ciclismul; 2.Iesitul in aer liber; 3.Calculatorul. Sunt o fire ordonata caruia nu ii place sa intre in conflicte, o fire pasnica.Imi place sa citesc.Aproape intotdeauna fac lucruri impreuna cu prietenii mei cei mai buni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 San Fierro Paramedic Department, 112 zile. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: Essence. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece, aici nu se jignesc toti si nu este un clan de incepatori. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca eu merit sa intru in clan pentru ca sunt o persoana matura. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ramsy75, Essence si Agresiv. Edited June 29, 2017 by Alliance Shockz
Maxwell Alliance Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): MaxWell[] Varsta: 16. Localitate: Iasi. Ore jucate: 503 Level: 27 Vechime pe server: 7 luni. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MaxWell[] Ce alte jocuri joci?: Fifa si Cs. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat o data pentru auto-clicker, nu se va mai intampla. Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii la fotbal. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex, am 16 ani si sunt din Iasi. Imi place sa joc Sa:Mp alaturi de prietenii mei pe care am reusit sa mi-i fac de cand joc pe aceasta comunitate. Respectul si seriozitatea sunt punctele mele forte. Ca persoanalitate sunt o fire timida, uneori si energica. Sunt genul de persoana care isi sustine punctul de vedere, bininteles atunci cand stiu ca am dreptate. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 75 de zile in factiunea News Reporters avand rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Nutzu, Panda, Robin, Cosmin, Andrew., Prudner. De ce [A] si nu alt clan?: Consider ca [A] este cel mai important clan de pe server si cel mai dorit datoarita membrilor sai care au o experienta ridicata pe acest server. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in acest clan deoarece sunt un baiat serios, cu capul pe umeri care stie ce are de facut. Ii respect pe cei din jurul meu, daca si ei fac acelasi lucru. In timpul pe care l-am petrecut pe aceasta comunitate am acumulat o anumita experienta care consider ca ma va ajuta sa ma integrez in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Oxigen, XbrossBeach, smardoi, Cosmin, Prudner, MalachE, Cadi, Nutzu, Andrew. si multi altii.
Dorinel Luca Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): maHSat (anterior: .maHSat) . Varsta: 18 ani. Localitate: Orasul Videle, Judetul teleorman . Ore jucate: 1450 h. Level: 50. Vechime pe server: Aproximativ 3 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/maHSat Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nici un alt fel de joc, imi dedic aproape tot timpul meu liber SA:MP-ului. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc SA:MP, joc fotbal cu prietenii, mai trag la sala de forta, plec la pescuit. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Luca Ionut Dorinel, sunt din orasul Videle, judetul Teleorman si sunt o fire activa, imi place sa imi fac mereu prieteni noi, si sa cunosc oameni, imi plac foarte mul jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea LSPD ( 100 days, rank 5), dar in prezent ma aflu in factiunea Hitman Agency, rank 5 si am acumulat 226 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea clanuli ( Cu multi sunt prieten in viata reala), probabil sunt si membri cu care probalbil nu am apucat sa ma cunosc. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] are membri de la care am ce invata, un lider si doi co-lideri capabilii si este multa disciplina in clan. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in [A] deoarece ma consider capabil sa indeplinesc cerintele pentru a ramane in clan si pentru ca acolo sunt majoritatea prietenilor mei. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi Formidable, Vittoryo, Kuweit, Hidro, Allex., cristian131,.
Sapphire[A] Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Apollo[] Varsta: Am 17 ani. Localitate: Resita. Ore jucate: 548 Level: 27 Vechime pe server: Aproximativ 3 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Apollo[] Ce alte jocuri joci?: Mai joc doar CS:GO si GTA V. Ai fost banat vreodata?: Da, dar banul a fost dat aiurea si mi-a fost scos. Ce faci in timpul liber?: Diverse activitati cum ar fi : Pescuit, Fotbal, Intalniri cu prietenii si iubita. Descrie-te pe scurt:Salut! Ma numesc Bogdan, am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o fire calma, amuzanta si respectuoasa. Pot sa va spun despre mine ca imi place munca in echipa si sa socializez foarte mult. Nu suport persoanele care barfesc, in cazul in care ai ceva cu mine, prefer Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic LV, Rank 5, 111 zile. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan : Shawn, Vittoryo, Ramses, Rios. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte respectat, cu o reputatie foarte mare pe server. Pe de alta parte, vreau sa cunosc si alti playeri. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiat serios, prietenos, si daca mi se acorda o sansa, nu dezamagesc pe nimeni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Redk0de[], Shawn, Wizzel, Vittoryo, Ramses, MexicanuLLL. Edited June 29, 2017 by .Ronbay7u7.
Andrew Andrei Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Catalin[]. Varsta: 15 Localitate: Bucuresti Ore jucate: 940 Level: 35 Vechime pe server: 2 ani de zile Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Catalin[]. Ce alte jocuri joci?: GTA 5, LoL, Hitman, Rise of the tomb raider, Planet coaster Ai fost banat vreodata?: Niciodata Ce faci in timpul liber?: Ies in oras, practic judo, ma joc pe PC, invat C++ Descrie-te pe scurt: Ma cheama Catalin[], am 15 ani sunt din Bucuresti, imi place sa lucrez in echipa, sunt glumet, sunt un tip serios atunci cand trebuie, respect oamenii care ma respecta si ei la randul lor. Am cei 7 ani de acasa, imi place sa calatoresc, imi place munca in echipa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 100zile - Taxi SF Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost Cu cine te intelegi din clan?: Ramses, Shawn, CosminGrigore De ce [A] si nu alt clan?: Fiindca este un clan de renume si vreau sa cunosc membrii acestuia De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiat de "gasca", imi place sa glumesc, dar nu in exces, imi place sa socializez cu lumea s ivreau sa cunosc membrii clanului. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Demon, Zakaria, Joseph, itzandrei, abdo, Treexen, Carmina etc
Andy Dumitru Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): DeviI, andyboss. Varsta: 17. Localitate: Constanta. Ore jucate: 1762 ore. Level: 48. Vechime pe server: Joc de 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Smyle. Ce alte jocuri joci?: League of Legends, GTA V, DyingLight, Outlast si multe altele. Ai fost banat vreodata?: Pentru autoclicker Ce faci in timpul liber?: Plaja sau ies cu prietenii in cartier. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andy si am 17 ani. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucuranduma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printe care iesitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecaruia, merg saptamanal la biliard, bowling, ma plimb cu bicicleta, si particip la orice activitate mi se propune si cred ca mi se potrivste. In cercul meu de prieteni sunt zic eu un fel de "lider" intrucat imi aleg prieteni foarte bine, sunt o persoana serioasa, ofer si pretind respect din partea tuturor, asadar de obicei organizez totul cat mai bine in viata mea de zi cu zi si pe SA:MP alaturi de prieteni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In S.I.SF 66 zile, Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Robinhood, Tyg3r, cristian131, milu, lauurentiu, chiwiel, Panda. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan unit, unul în care poți schimba o vorbă cu orice membru, indiferent cât de neștiutor este. Pe de altă parte am mai fost în acest clan şi pot spune că m-am simțit foarte bine în acesta. Este un clan unde iți poți da cu o părere, sa vezi lucrurile din perspectiva altei persoane cu rezultatul ca vei ințelege ceva anume. Un alt motiv ar fi acela ca am unii din cei mai buni prieteni aici. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un om amabil, nu caut cearta si glumet. Am multi prieteni in acest clan si as dorii sa i le alatur. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, joc 8-9 ore pe zi. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tyg3r. Scorpionul, Robinhood, hulk, insane... . Edited June 29, 2017 by Andrew Bruce Mathers IV
Recommended Posts