Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Red0NNN. (Anterior, Red0NNN)

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Momentan am doar 240 de ore jucate.

Level: Detin level 17 (am RP-uri sa fac level mai mare, dar nu vreau sa dau buylevel).

Vechime pe server: Joc pe acest server de un an si cateva luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Red0NNN. (cu punct la sfarsit)

Ce alte jocuri joci?: In afara de SA:MP, ma mai joc Counter-Strike: Global Offensive.

Ai fost banat vreodata?: Pe acest cont, nu.

Ce faci in timpul liber?: Cel mai mult timp mi-l petrec cu iubita, iar in alte zile, ies cu prietenii in oras, joc football, biliard si merg la bazin.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut si sunt din Campulung Muscel . Sunt un baiat intelegator, prietenos si foarte silitor. Cand incep ceva duc la capat acel lucru cum stiu eu mai bine, nu imi plac mincinosii si prefacutii, apreciez sinceritatea, imi place sa lucrez in echipa, cand imi este cerut ajutorul imi place sa ajut cum pot cel mai bine, imi place sa fiu respectat, dar si eu ofer respect celorlalte persoane. Imi place sa ma distrez, dar sunt serios cand este nevoie, ma adaptez foarte usor oriunde, imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac, si ma implic in cat mai multe activitati la care stiu ca pot face fata. Sunt un baiat de incredere, pe care te poti baza oricand. Sunt o fire sociabila si prietenii pot vorbi cu mine deschis despre orice!

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pe acest cont, cel mai mult am stat in Taxi Los Santos, timp de 43 de zile, obtinand rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost pe contul mare, dar am luat ban, din pacate si am pierdut destul... (cred ca toata lumea stie povestea).

Cu cine te intelegi din clan?: Avand in vedere ca suntem prieteni in realitate, cel mai bine ma inteleg cu CosminGrigore02, SkiNNy27, cristian131, TulentO, Drakez, Andrey, apoi .Cosmin, Andrei., Royer, Vittoryo, B0urne, Laaurentiu, Misteru, Jackson, Hobbit si altii...

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca acest clan este unul serios si profesional. Sunt jucatori cu experienta, seriosi, de caterinca, au un comportament civilizat, liderul si co-liderii stiu sa intretina acest clan foarte bine, stiu sa sanctioneze, au o mare experienta si responsabilitate. Am observat ca toti membrii din acest clan se inteleg ca in familie, ceea ce este cel mai important. Trebuie sa ne intelegem, sa ne ajutam, sa glumim, sa fim seriosi cand este cazul, etc. Chiar daca ne mai certam noi cate putin si ne mai jignim, ne impacam si ramanem uniti. In acest clan am intalnit multi oameni de viata, de treaba si seriosi, ai cu cine discuta.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in acest clan, deoarece ma inteleg bine cu toti membrii, chiar daca am mai avut unele mici tangente, am cei 7 ani de acasa, ma cunosc in realitate cu multi membrii din acest clan, chiar si membrii ai staff-ului, am un Last Punish curat, un FH decent (un singur rank 5 si factiune actuala) si sunt activ.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. La ora actuala, in "Online last 7 days" am 24 de ore jucate.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CosminGrigore02, SkiNNy27, cristian131, TulentO, Drakez, [].Andrey..[], ItzAndrei, .Cosmin, Krak0v, xmaster05 si multi altii...

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): sCar

Ore jucate: Am 450 de ore jucate..

Level: Detin level 25.

Vechime pe server: Joc pe Red din data de 10.04.2015.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/sCaR

Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2 Multiplayer, Counter Strike : Global Offensive si altele,Cross Fire

Ai fost banat vreodata?: Niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras sau sa fac diferite lucruri prin casa.

Descrie-te pe scurt: Sunt Eduard, am varsta de 16 ani si sunt din Focsani, judetul Vrancea. Eu majoritatea timpului mi-l aloc pentru invatat iar dupa ce termin de facut acest lucru ies cu prietenii sau ma joc pe calculator. Sunt un baiat inalt cu cei sapte ani de acasa care stie sa se comporte. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas paramedic Department unde am avut rank 5 cu 50 de zile., Cel mai mult am stat in Las Santos Police Department unde am avut rank 2 cu 25 de Zile 

Ai mai fost in [A]?: Pentru ca am mai facut parte din acest clan si am fost profund impresionat atat de membrii clanului cat si de conducerea acestuia.

Cu cine te intelegi din clan?: Andrew, Gizas, Ahrix, Florin, Chiwiel, Misteru, etc.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am foarte multi prieteni in acest clan si este vazut foarte bine pe acest server.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in acest clan pentru ca am mai fost dar nu am avut timpul necesar ca sa ma joc asa ca am fost dat afara pe Inactivitate.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew, Gizas, Ahrix, Florin, Chiwiel, Misteru, Waffen, Se77en, etc.

HatjhOD.png

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): BlankSpace, anterior CosminM.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: 571

Level: 20

Vechime pe server: Am o vechime de aproximativ un an.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/BlankSpace

Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO si LoL

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru abuz de functie insa contul mi-a fost spart.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii afara si la fotbal dar prefer si jucatul la calculator.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin , am 15 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat prietenos, cu bun simt si de incredere si mereu ma bazez pe "Respecta pentru a fi respectat". Datorita acestui lucru am foarte multi prieteni cu care ma pot distra si a ma sfatuii cu ei in situatii grele. Hobby-ul meu este fotbalul dar imi place si sa ma joc la calculator.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in News Reporters, pe vechiul nume, cel mai mult am facut rank 3 si am primit wipe apoi demisie la rank 2.

Ai mai fost in [A]?: Din pacate nu..

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu: Rios, Ramses, .Cosmin, Chiwiel, Nutzu, Tyg3r si Prudner.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai cautat clan si imi doresc sa intru in el.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt foarte activ si mi-am schimbat comportamentul.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Kixu, Drakke, Dasaev, Vyperi0n, tyg3r, rios, ramses, nutzu, prudner, mont3kill2, georgesl, overlord112, Shield etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .Smoke[]

Ore jucate: Am 1137 de ore jucate.

Level: Detin level 33.

Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.SmoKe[]

Ce alte jocuri joci?: Cs 1.6.

Ai fost banat vreodata?: Am fost bana  singura data pntru inselatorie.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii prin oras.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana normala, o persoana corecta, stapana pe sine. Sunt genul de om careia nu ii place sa iasa in evidenta fata de celelalte persoane, genul de om care se integreaza foarte repede si usor intr-o comunitate. Imi place sa ajut, sa ofer ajutorul de care dispun fara a cere / accepta ceva in schimb, ma gandesc de doua ori inainte sa iau o hotarare / decizie pentru a nu avea de suferit dupa urma acesteia, imi place sa planific totul din timp, ma implic destul de mult in ceea ce fac si nu renunt la prima incercare.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 44 de zile si am detinut rank 3. Nu ma intelegeam cu liderul si am dat /qg.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. 

Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu  xPshcoMan[A].

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan deoarece in primul rand imi place tag-ul, am prieeni in Hitman care spun ca este unul foarte ordonat si are tot ce trebuie.t un membru activ aproape la orice ora si am cei 7 ani de acasa.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sun

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew, Frizy, [Romania]Claudiu, GuessWho .

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):DarkWo0lf.

Varsta:17 ani.

Ore jucate:207

Level:19

Vechime pe server:Aproape 2 ani, având in vedere si conturile sparte pe care le-am avut.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/DarkWo0lf

Ce alte jocuri joci?:Ma mai joc Cs 1.6 dar foarte rar, cel mai mult stau pe SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni la bere, ma plimb cu bicicleta si stau pe SA:MP.

Descrie-te pe scurt:Un băiat simplu căruia ii place sa glumească să de distreze si știe sa fie serios când e nevie. Nu îmi plac prefăcuți si persoanele pline de ele.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 si 51 de zile in News Reporters.

Ai mai fost in [A]?: Niciodată.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Skinny27 si Vittoryo.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai dorit clan de pe server si are un Tag frumos.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece nu am nici o sancțiune si cred că m-aș integra foarte bine in clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, joc si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Kratton, OneaCsh, Oxigen, Vittoryo, MaxWell,xBrossBeach.

Edited by DarkWo0lf
Posted (edited)

• Nickname pe server (+ anterioare):XzMoteczX

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate:252

Level:19

Vechime pe server:Cateva luni bune.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/XzMoteczX>

Ce alte jocuri joci?:Inafara de SA:MP nu mai joc alte jocuri 

Ai fost banat vreodata?:Nici o data.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies prin oras cu prieteni,in serile de weekend merg prin cluburile din oras si sa joc SA:MP

Descrie-te pe scurt:Ma descriu un baiat cum se cade,de treaba ,intelegator,indraznet, sunt o persoana  care ma tin de cuvand si nu imi plac oameni de prost gust.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Nu am fost nici o data intr-o factiune.

Ai mai fost in [A]?: Nu

Cu cine te intelegi din clan?: Pana acum cu nimeni dar  o sa imi fac repede  prieteni.

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca,consider  ca e un clan unde sunt oamnei de incredere si nu copii de 9=10 ani cu glume de prost gust.

De ce crezi ca meriti in clan?Cu totii stim ca Alliance este cel mai cunoscut, serios si ''de fite''. Nu voi mai intra in nici un clan pana gand nu voi intra in [A]. Oricum, celelalte clanuri au foarte multi post-hunteri, copii de 12-14 ani si membrii care injura si nu au un comportament ok

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:XzFlorinzX ,XzSebyzX ,Kaw.Kaw ,Ghita92 ,Julian

Edited by daniartic
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Norbert. si anterior NegreaNorbi.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: In prezent am 1350 de ore jucate.

Level: Am level 39.

Vechime pe server: Joc pe Red.BuGGed.ro din februarie 2015.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Norbert. (cu ".")

Ce alte jocuri joci?: Mai joc doar Counter Strike, dar foarte rar.

Ai fost banat vreodata?: Am avut odata ban pentru 3/3 warn's.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber, ma joc pe calculator, ies cu prietenii, joc fotbal si multe altele.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil, caruia ii place sa isi faca mereu prieteni noi. Deasemenea sunt foarte responsabil si cand imi propun ceva fac tot posibilul sa il realizez. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Cel mai mult am stat in factiunea Taxi LV, rank 5, 102 zile, unu deasemenea detin functia de tester.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai facut parte din acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: RAMSES, Andrei. si alti, dar cu acesti ma inteleg cel mai bine.

De ce [A] si nu alt clan?: Am alec clanul [A] deoarece este si a fost intodeauna cel mai bun clan de pe server si mereu s-a remarcat prin comportamentul membrilor, dar si prin organizarea acestuia.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa fac parte din clan , deoarece sunt activ, am un comportament exemplar si sunt sociabil.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca peste 10 ore pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: AlecMason, Andrei, []Edward., xCrown, Malhrez, Kristyan, MrHead$hot etc.

Posted

Nickname pe server: SmadoN

Varsta: 17 ani

Ore jucate: 755

Level: 27

Vechime pe server: Contul îl am de 3 ani, dar mă joc pe el de aproximativ 1 an.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/SmadoN

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Nu, n-am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies pe afară cu prietenii sau plec la țară.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Florin, am 17 ani și locuiesc în orașul Brăila. Pot spune că sunt pasionat de mașini și că aștept cu nerăbdare vârsta de 18 ani pentru a da de permis. Sunt o fire calmă, care nu tolerează nesimțirea și lipsa de respect și care încearcă, pe cât posibil, să nu dezamăgească persoanele din jurul său. Am învățat de-a lungul timpului să nu acționez când sunt nervos și supărat, așa că de fiecare dată gândesc înainte să acționez și pot fi considerat chiar perfecționist. Nu-mi place să greșesc în ceea ce fac și îmi place să fiu apreciat atunci când fac ceva bun, pe placul tuturor. Cu toate acestea, nimeni nu este perfect, iar eu nu sunt o excepție. Uneori sunt prea aspru cu persoanele din jurul meu ci mă enervez atunci când sunt criticat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat în The Russian Mafia, rank 5, 43 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Cu cine te intelegi din clan?: .Gabi, Helen, xPshicoMan

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan, deoarece sunt băieți de treabă si care vor să realizeze ceva cu acest clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider că merit să fac parte din acest clan, deoarece nu am un fh destul de urât, mă integrez repede într-un colectiv și sunt destul de activ și am habar de acest joc din toate punctele de vedere.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shiro, Kronick, Roice, .Alexx, MRS și mulți alții.

Posted

Nickname pe server ( + anterioare): Laaur, si anterior CristiWTF.

Vârstă: Am 14 ani.

Localiate: Localitatea Husi, Judetul Vaslui.

Ore jucate: Am 1145 de ore jucate.

Level: Am level 45.

Vechime pe server: Joc pe server aproape de când s-a deschis.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Laaur

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nici un joc înafara de SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru 3/3 warn's.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii, ma distrez, ma duc la piscina sa ma racoresc si practic si un hobby, acela este fotbalul.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sociabila, care doreste sa-si faca prieteni noi. Ofer respect tuturor persoanelor, fie ele mai mici sau mai mari ca mine. Stiu cum sa ma comport in societate. Ma integrez intr-un grup fara nici un fel de problema. Nu imi place sa creez probleme altor oameni. Nu pun la suflet glumele la adresa mea, fie ele bune sau mai putin bune. Urasc persoanele care vor sa para mai importante decat sunt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in School Instructors LV, cu rank 5, si 59 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni, dar ne putem intelege.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că acest clan este unul foarte bun, cu Staff matur si de fiecare data se remarca fata de celelalte clanuri.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece ma comport ca atare, nu am tangente cu nici un membru din clan si am un Faction History, cred eu, bun.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca pot, am avut si 50 ore intr-o saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: TheTerMiNaToR., TheDraGoN., AuTeNTiC., Akee, KiME si multi altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): RazvanN.[]

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: Am 1090 de ore jucate..

Level: Detin level 31.

Vechime pe server: Joc pe Red din data de 13.06.2016.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RazvanN.[]

Ce alte jocuri joci?: Combat Arms Europe.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies la alergat sau sa joc tenis de masa cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de 18 ani foarte indraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet si cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii si superiorii. De asemena, nu fac glume proaste, ironizari pana nu cunosc foarte bine persoana respectiva. Sunt foarte ambitios si punctual,  imi place sa-mi fac treaba bine si repede, fara lipsuri sau greseli. Sunt de gasca, imi place sa ma inteleg bine cu toti, nu caut motiv de cearta, ma integrez foarte usor si las o amintire placuta in urma mea. Sunt sociabil, cooperant, intuitiv, optimist si imi place foarte mult sa ajut.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic unde am avut rank 5 cu 85  de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: TulentO, CosminGrigore, MiKE,  Skinny, Nutzu, Formidable si Jackson.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece sunt membrii cu cei 7 ani de acasa, activi, este cel mai bun clan de pe comunitate si mi-as atinge scopul pe acest server.

De ce crezi ca meriti in clan?  Consider ca merit sa fac parte din clan , deoarece sunt activ, am un comportament exemplar, sunt sociabil si cer ca sunt capabil de acest clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  []Adi., TulentO, CosminGrigore,  Mike, Savy, xOmn1sqienT., Wallance, Titanic, Dragos[]. si multi altii.

Edited by Valentin2902
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Andrei7z

Varsta:16ani.

Ore jucate:1240

Level:37

Vechime pe server:2016-01-18 20:45:04

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Andrei7z

Ce alte jocuri joci?:Cs:GO,Euro Truck Simulator2

Ai fost banat vreodata?:Nu am fost.

Ce faci in timpul liber?:Ma aventurez cu prieteni cu motoarele,dupa ce suntem ipuizati venim acasa mancam si dupa accea la fotbal.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat istet,glumet careia ii place sa cunoasca prieteni noi sa se imprieteneasca repede.Imi place tot ceea ce tine de IT,calculatoare,etc....Imi plac jocurile pe pc dar nu traiesc in ele.imi place foarte mult sportul,in afara de SA:MP in timpul liber joc fotbal si multe altele.In prezent urmez un liceu sperand ca pe viitor sa trec examenul de bacalaureat si sa ajung ceea ce imi doresc.Ma integrez repede intr-un colectiv daca ma simt acceptat si respectat de membri acestuia,sunt genul de baiat timid la inceput.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:rank 5 si am detinut 100 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Cristian131,Cosmingrigore02 TulentO,[].Andrey..[],Skinny27,Drakez.

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca in ea se gasesc persoane cu bun simt si respect fata de ceilalti din jur.In plus multi prieteni sunt in clanul acesta.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece este un clan bine organizat cu membri de elita care se ajuta la bine si la greu.Are un staff foarte responsabil care ajuta membrii acestui clan

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Cristian131,Cosmingrigore02,TulentO,Deakez,.[]Andrey..[],Skinny27,Robinalex.,

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): GetYouAlive

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 1045 de ore.

Level: 33

Vechime pe server: Am 2 ani de cand joc pe red.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/GetYouAlive

Ce alte jocuri joci?: Mai joc si CS:GO, ETS2, LEFT4DEAD, PAYDAY 2, CS 1.6 si cam atat.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma  distrez alaturi de prieteni mei.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana amuzanta dar serioasa atunci cand este cazul. Am spirit de echipa si imi place sa ma gandesc la viitor rezolvandu-mi toate problemele din timp. Sunt respectuos si imi place sa incerc mereu lucruri noi. Sunt un baiat simplu, cu ce 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. Imi place sa-mi fac treaba ca la carte si niciodata sa las un lucru neterminat. De asemenea, imi place sa creez o atmosfera placuta in jurul meu si sa glumesc foarte mult, bineinteles, in limita bunului simt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in Taxi LV cu 161 de zile si rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost niciodata in Alliance.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Andrei. ,Ramses, .Geo, Misteru, TheNiGGlet, xPshicoMan si cam atat.

De ce [A] si nu alt clan?:  Doresc sa ma alatur clanului Alliance deoarece este un clan respectata pe acest server. Stiu ca in aceast clan voi intalni un lider experimentat si care isi impune punctul de vedere. Doresc sa intru in aceast clan deoarece totul aici este ca o familie " toti pentru unu-l si unu-l pentru toti " ar fi o mare onoare să intru în aceast clan si promit ca daca am să o fac nu vă voi dezamagi.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana care se intelege cu oricine si se adapteaza foarte repede intr-o comunitate.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, eu de obicei strang cate 20 de ore.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrei., Ramses, .Geo, Misteru, TheNiGGlet, xPshicoMan, RusSher, Preludiu, AlecMason, Ouxi, Oase, AcidVerde, .Alexx[] si multi alti.

Edited by GetYouAlive.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Cata[.]   Anterioare:$Cata$  Flaviu.

Varsta:14.

Ore jucate:777

Level:36

Vechime pe server:1 an aproape doi.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Cata[.]

Ce alte jocuri joci?:Mai intru pe Ovi.Bac si Joe_Tean

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:Ma joc Sa:Mp ies pe afara ma joc pe calculator vorbesc cu prietenii.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Catalin sunt din Oradea am 14 ani imi place sa ma joc pe calculator de obicei ma joc Sa:Mp si cateodata Clash Royal si Clash Of Clans, imi place sa las de la mine pentru a nu crea o cearta sunt prietenos imi fac prietenii rapid imi place sa pun pasiune la orice joc ma joc dar nu-mi place sa ma joc pentru functi, sunt genul de persoana care vorbeste cu toata lumea dar nu le dezvaluie toate informatile despre el.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat in National Guard aveam rank 5 si 258 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, dar as vrea sa fac parte din acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu cei pe care ii cunosc nu pot sa le spun numele la toti.

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca vreau sa intru si intr-un clan mai bun si pentru ca are o conducere buna fata de alte clanuri.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarcere ar trebui sa mii se ofere si mie o sansa intr-un clan mai bun si pentru ca stiu ce fac si stiu ce vreau sa fac.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Gizas, Andrew., RobinAlex., George[.], Ovi.Bac, Fallen, si multi alti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): IonutG, iar anterior  IoNuT159.

Varsta: 15 ani.

Ore jucate:2282.67.

Level: 46.

Vechime pe server: Destul de mare.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/IonutG

Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warn's

Ce faci in timpul liber?: Ma distrez alaturi de prietenii mei.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut, am 15 ani si sunt din Maramures. Sunt o persoana sociabila,  amuzanta, increzatoare, sincera, puternica si ambitioasa. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Los Santos, aveam rank 5 si 123 days. 

Cu cine te intelegi din clan?:  RobinAlex, cristian131, Julian. si TheNiGGlet. 

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este unul dintre cele mai respectate clanurii de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa intru in clanul [A]lliance deoarece cred ca indeplinesc toate cerintele. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Kayden,  Casper, GeNNeTicK, Killer7,  RobinAlex, xxxnutu007xxx, Roger, iStefan, Triker, Striker, A.R.G.U.S si multi alti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Alexander[.]->RoThMaNNNs

Varsta:15 ani.

Ore jucate:Am 724 de ore. 

Level:Am level 30.

Vechime pe server:Joc pe Bugged de 2 ani.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Alexander[.]

Ce alte jocuri joci?:Pes 2017,Crossfire,CS:GO,Outlast si Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ma joc SA:MP,Fotbal si ma duc cu prietenii in oras.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexandru,am varsta de 15 ani si sunt din Vrancea-Focsani.Sunt un baiat glumet,serios,sincer.Imi place sa ma joc pe PC si in Aer liber,in timpul liber practic Fotbal si ma joc pe PC.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Acum am intrat in Paramedic LV si am Rank 2 si 24 de zile,am de gand sa stau pana la Rank 5 si 80 zile plus.

Cu cine te intelegi din clan?: In general eu ma inteleg cu toti,dar inca nu am posibilitatea de a coopera cu membrii clanului [A].

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece clanul [A] este unul dintre cele mai cunoscute clanuri,are membrii seriosi si este condus de Owner-ul server-ului ceea ce arata ca este un clan foarte bine pus la punct. 

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un player serios,nu sunt post-hunter,imi place sa imi fac prieteni noi si sa cooperez cu toti.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Chinezu[.], Panda07, Dinamovistu1948 si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Clever, nick anterior: EPIC_HAMMER

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: Detin la momentul actual 2503 ore jucate.

Level: 50.

Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Clever

Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP, mai frecventez Cs:Go si League Of Legends uneori.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pentru 3/3 warn's cu mult timp inainte.

Ce faci in timpul liber?: 

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Catalin, am 18 ani, am absolvit de curand clasa a 12-a si bacalaureatul. Sunt o fire modesta, incapatanata uneori, intotdeauna sunt optimist, imi place sa imi ating punctul forte in tot ceea ce fac, nu renunt usor.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult, am fost in San Fierro Police Department, avand 285 de zile cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Sincer, ma inteleg cu cativa, deci o sa enumerez cateva persoane: Vittoryo, Jenel, Ahrix., cristian131, RobinAlex., KuweiT, OneaCsh, Laaurentiu, etc.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece imi place acest clan prin ceea ce dispune, si anume colegialitate, amuzament si in cele din urma este un clan de top in care exista si anumiti prieteni cu care mi-ar face placere sa ii reintalnesc.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca prin activitatea mea, si prin multa dorinta, devotament, sunt  un membru apt de acest clan, si ma pot comporta civiizat atat cu mine insumi ci fata de ceilalati membrii dand dovada de seriozitate, maturizare.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Vittoryo, Florentin2002, cristian131, Florin, Oneacsh, Oprea, M12WTF, xShade, etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): $h0KaT, alt nickname nu am mai avut.

Varsta: 16

Ore jucate:  853

Level: 45

Vechime pe server:  Apoape 2 ani.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/$h0KaT

Ce alte jocuri joci?: CS GO, GTA V,  FIFA 17, Rocket League.

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc pe PC, ies pe afara cu prietenii la un fotbal, la o bere.

Descrie-te pe scurt:  Numele meu este Alex, am varsta de 16 ani si locuiesc in Ploiesti. Pot incepe prin a spune ca sunt o persoana care isi respecta semenii, indifierent de statutul social, IQ si alte criterii, am cei 7 ani de acasa si imi place sa ajut. Imi place sa imi ocup timpul liber jucandu-ma SA:MP sau alte jocuri pe PC, sa pescuiesc, sa calatoresc si sa ies cu prietenii in oras la o bere sau la un biliard. Sunt un tip inalt, slabut, cu ochii caprui si parul cret. Imi place foarte mult sa glumesc, dar totul pana la o limita si imi place sa lucrez in echipa. Cam atat pot spune despre mine, restul le puteti afla pe parcurs.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cele mai multe zile intr-o factiune le am acum in Taxi LS, 60 si ceva, unde detin rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu prea am tangente cu membrii din clan.

De ce [A] si nu alt clan?: Mi se pare cel mai  bun clan de pe server, ar fi o onoare sa ma alatur voua.

De ce crezi ca meriti in clan? As merita sa fiu in acest clan deoarece sunt o persoana  la locul ei, cu cei 7 ani de acasa, nu injur si cred ca m-as descurca. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DarkElement, CosmyVeg,  Ibrahim, GhOst77.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): WxLmX2. Anterior Edwardo[].

Varsta: 22 de ani.

Ore jucate: 965 ore jucate.

Level: 45

Vechime pe server: 10 luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/WxLmX2

Ce alte jocuri joci?: Fifa.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. 

Ce faci in timpul liber?: stau pe sa-mp.

Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc ionut am varsta de 22 de ani sunt din Brasov. Sunt un baiat testul de ok dar las pe alti sa ma descopere. Imi place tot mai mult sa descopar lucruri noi, sa imi fac prieteni noi si sa comunic. Sunt un baiat mai glumet de fel.  Ajut la nevoie si sar ori de cate ori este cazul. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Hitman Agenty care este si actuala factiune. Aici detin rank 5 si 126 zle.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost in [A].

Cu cine te intelegi din clan?:  Vittoryo , Hidro , Ramses, si cu multi alti.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca mi se pare cel mai bine organzat clan de pe servar-ul red bugged si cu membri foarte activi si prietenosi.

De ce crezi ca meriti in clan? Merit in clan  deoare ce am demonstrat ca sunt activ, respectos si ajutator. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, chiar si mai multe.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Viitoryo, Rmases, ItzAndrei, .Flaviu, ouxi, Hidro, Paco.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): George4994.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 2180.

Level: 50.

Vechime pe server: Joc pe acest server de pe 05.12.2014.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/George4994

Ce alte jocuri joci?: FIFA, Call of Duty, Counter-Strike, etc.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: În general îmi petrec timpul cu prietenii, ieșim prin oraș sau mergem la fotbal.

Descrie-te pe scurt: În prim plan sunt un băiat ambițios, cu simțul umorului și foarte creativ. Sunt o fire foarte sociabilă, flexibil când vine vorba de lucruri noi, mă integrez ușor în grupuri. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Am două facțiuni cu același număr de zile, Hitman Agency și Taxi Los Santos. La ambele am avut rank 5 și 143 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Cu cine te intelegi din clan?: Mă înțeleg bine cu toți membrii clanului.

De ce [A] si nu alt clan?: Este unul dintre cele mai respectate și serioase clanuri.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o fire calmă, nu creez probleme și știu când să "deschid gura".

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: TheNiGGlet, M12WTF, Mike[] și mulți alții.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):rafael_ro

Varsta:am 15 ani

Ore jucate:282 ore

Level:24

Vechime pe server:Joc pe acest server de pe 05.12.2014.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Rafael_RO

Ce alte jocuri joci?: FIFA, Call of Duty, Counter-Strike, etc.

Ce faci in timpul liber?:În general îmi petrec timpul cu prietenii, ieșim prin oraș sau mergem la fotbal.

Descrie-te pe scurt: În prim plan sunt un băiat ambițios, cu simțul umorului și foarte creativ. Sunt o fire foarte sociabilă, flexibil când vine

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am două facțiuni cu același număr de zile, Hitman Agency și Taxi Los Santos

Ai mai fost in [A]?: Da.

Cu cine te intelegi din clan?: Mă înțeleg bine cu toți membrii clanului.

De ce [A] si nu alt clan?:Este unul dintre cele mai respectate și serioase clanuri.

De ce crezi ca meriti in clan

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Vittoryo, Florentin2002, cristian131, Florin, Oneacsh, Oprea, M12WTF, xShade, etc

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): MaRYaNNN .

Varsta: 16 ani .

Ore jucate: 221 ore .

Level: 15 .

Vechime pe server: 2 Luni . 

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MaRyaNNN

Ce alte jocuri joci?: Doar Sa-mp .

Ai fost banat vreodata?:

Ce faci in timpul liber?: Sa-mp  , joc fotball .

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Stoian Alexandru Marian , am varsta frumoasa de 16 ani  sunt un tip cu simtul umorului , imi place sa glumesc ,sa respect sa fiu respecat , am pe cei 7 ani de acasa , joc fotball , iubesc sa-mp-ul impreuna cu serverul Red BuGGeD .

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 53 de zile , rank 4 in factiunea  actuala .

Ai mai fost in [A]?:  Nu , n-am mai fost .

Cu cine te intelegi din clan?:  TyG3R  , .Cosmin  . 

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan foarte respectat , cel mai important clan de pe server , si pentru ca toti aspiram la un loc in clan . 

De ce crezi ca meriti in clan? : Nu cred ca merit mai mult ca altcineva , toti avem o sansa egala asta cred .  Dar cred ca as merita pentru ca : Respect pe toata lumea , sunt glumet , imi place sa-mi fac prieteni / cunostinte noi . 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da , in medie joc peste 20 de ore . 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Paco , VypeRi0n , TyG3R , Ayato , DarkElement , Smyle , Uzzik , Scorpionulll , Dakuro5 , Royer , Therson , Trexxen   si multi alti .

• Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Madu
Varsta:15 ani
Ore jucate:80 ore
Level:10 , am mai multe rp-uri.
Vechime pe server : Joc pe server din 2017-06-04 19:06:54.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Madu
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, League of Legends.
Ce faci in timpul liber?:În general ies pe afara , dar noaptea dupa 01:00 , si ma joc jocurii pe pc/telefon.
Descrie-te pe scurt : Ma numesc Stefan Madalin , sunt din Rm.Valcea . Sunt un baiat responsabil , de treaba , pregatit de orice. Imi place sa ma distrez , sa ajut oameni si sa invat lucruri noi.Sunt modest , muncitor , care este dispus sa munceasca din greu nu sa stau sa imi vina toate pe tava .Sunt o persoana serioasa care nu face glume proaste. Hobby-urile mele sunt CS:GO , SA-MP si football .Sunt o fire energica , in cautarea unor senzatii tari.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am intrat actual in School Instructors LV , unde detin rank 1.
Cu cine te intelegi din clan?: Mă înțeleg bine cu toti, nu cred ca am dusmani.
De ce [A] si nu alt clan?:Alliance este cel mai bun clan de pe server , dupa parerea mea , de aceea l-am ales.
De ce crezi ca meriti in clan: Merit sa fiu un clan deoarece vreau sa imi fac prietenii si nu sunt genul de om sa faca probleme.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Normal , am 25+.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: OneaCsh,.Gabi,Andrew.,Hobbit etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):LadyVIP

Varsta:25 ani.

Ore jucate:900

Level:37

Vechime pe server:5 luni.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/LadyVIP

Ce alte jocuri joci?:cs

Ai fost banat vreodata?:Nu

Ce faci in timpul liber?:Ma plimb.

Descrie-te pe scurt:Sunt o fata de treaba, glumeata, serioasa,imi plac plimbarile, imi plac oamenii glumeti si seriosi, am cei 7 ani de acasa si nu mi plac oamenii barfitori, bagaciosi si neseriosi.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:sunt in Si si deabea fac rank 2, dar imi doresc sa ajung cat mai departe.

Ai mai fost in [A]?: Da, dar am fost data afara de jalex dar nu stiu de ce. Sa-l intrebati pe el de ce m-a dat afara.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cosmin, Simion,kuweit...

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca imi place in A. am mai fost si e un clan super.

De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca as merita inca o sansa, nu stiu.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:AndreeaAb, Cosmin, Simion, Kuweit, Pustanu(gretosul), Relaxo, Soartax etc sunt multi ...

• Upvote 3
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): I.e.Cris_HeDhili

Varsta: am 26 ani

Ore jucate: 1516

Level: 43

Vechime pe server: pe red bugged joc de 3 ani.

Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/I.e.cris_Hedhili

Ce alte jocuri joci?: pes.

Ai fost banat vreodata?: nu 

Ce faci in timpul liber?: joc samp si joc fotbal weekend 

Descrie-te pe scurt:  Ma numesc Hedhili , am 26 ani si sunt o fire glumeata, intelegatoare si pasionata de lucruri noi. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa descopar lucruri nemaivazute.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: rank 5 LVPD 200 days.

Ai mai fost in [A]?:  nu

Cu cine te intelegi din clan?:  Tinrocker ,  ahrix. extazzy. 

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan respectat pe server cu membri uniti, cu capul pe umeri si cu functii frumoase pe server. Si eu mi-as dori sa intru in clan sa-mi fac un nume pe server, sa-mi fac noi prieteni.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece consider ca pot sa fiu la acelasi nivel cu membri din clan, sunt o persoana sociabila cu cei 7 ani de acasa si imi place sa ajut de fiecare data cand am ocazia.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ipredator / Korpslebg / Mohamed.samy / Vargas / Demon.[] /  Tinrocker.[]

azwat / devilcankill / Bloodz /  Myo / trefla /ottway / Mehdi02 / zking / blex44 /dimitru/royals. /ItzAndrei// Lordniko

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp